[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Tény és való elég nehéz elfoglalni de ha 1-szer sikerül felemelő érzés pattog1 fogatlan

Teljességgel egyetértek! :wink:
Már félig felemelkedtem. :D
Visszatöltöttem azt az állapotot, amikor megkaptam a küldit, és úgy próbáltam meg csinálni, ahogy mondtad. A raktárépület melletti fészket meg a szeméttelep középső részeit el is foglalták a szabadságosok, viszont a raktárépülettől délre található átjárót csak nem akarják meghódítani..
Gondoltam, addig is átnézek az agropromi területekre, és ott kinyírtam a szemétdomb északi átjárójánál lévő tábor katonáit, erre özönleni kezdtek a szolgálatosok a bázisuk felől (remek terep a mesterlövészeknek 8) ), azokat is kinyírtam, és egy idő után kiírta, hogy királyok vagyunk, megtartottuk az elfoglalt pozíciót. A stalkerek meg bevették magukat az agropromi táborba, ahonnan a frissen foglalt szabadságos táborba lehet eljutni a raktárépület szomszédságába.

A másik átjárót, ami a déli, szabadságosok által elfoglalandó álláshoz vezet agropromból, megpróbáltam elfoglalni, de oda végtelen sok katona jön látszólag, szabadságos pedig egy sem. Így inkább hagytam őket. Most azt fontolgatom, hogy megrohanom a szolgálatosokat, és kinyírom a főnöküket is, hátha erre lépnek valamit a szabadságiak.

Prosza cseresznye kiváncsvok én is a történtekre minenkép irj hogy mi a playa fogatlan

Majd csak este, most mikulás csomag beszerző útra megyek.. Persze nem lesz egyszerű eljutni a szolgálatosok főnökéhez :D
Szerintem 4-5 újratöltés biztosan kell, és csak bízni tudok benne, hogy lesz elég pénzem skúlóra meg gyógyszerekre :D

Micsoda ELÉG ne hüléskedj megazdagodsz belőle ember. Amugy kösz hogy emlékeztetsz veszek valami mikulást a csajomnak. Egy jó nagyot :D

Nos, megesett, aminek meg kellett.
Legyikoltam az összes piros pöttyöt angropromban, lett légyen az mutáns vagy szolgálatos.
Ennek az eredménye a tökéletes semmi volt. Érdekesség, hogy ha megtámadom a szolgálatosok bázisát csak úgy, akkor ugye magukra zárják az ajtót... Egy kis türelmes várakozás, kolbászolás a környéken, és kezdenek előjönni az épületből a fickók, kinyitják az ajtót. Na, akkor rambó befelé - viszont eltűnt nyomtalanul a főnök meg a kantinos fickó is (kereskedő). Szóval csak jött-ment katonákat tudtam legyilkolni.

Viszont, sikerült a szemétdombot teljes mértékben elfoglalni. A trükk az volt, hogy a szemétdomb északi részén a szabadságosoktól fel kellett vennem a küldetést, hogy fogaljam el a bolhapiacot. Odamentem, lekaptam a stalkereket, és ekkor onnan északról odabattyogott 5 szabadságos fickó.
Mindenki boldog volt, hogy sikerült a küldetés - ám kb. 1 perc várakozás után fogták magukat, és se szó, se beszéd elindultak a "Tábor a hegyen" helyre, vagyis a déli, Agropromba vezető átjáróhoz. Utána csak meg kellett védeni őket megint 6-8 szolgálatos csoporttól és OK minden. 8)

WarMachine82:Azt mondtad hogy megesett aminek, aminek meg kellett.
De még miondig nem foglaltad el a bázist pedig az a kánaán vagy nem??? fogatlan fogatlan fogatlan fogatlan fogatlan

"Agroprom most már szabad - értitek mire gondolok!" :)

Jah, elvileg felszabadítottam Agropromot. A szabadságosok ott vannak a szolgálatosok bázisán, de ha elmegyek a bázisról, akkor ott teremnek a szolgálatosok a semmiből (pontosabban helikopterrel érkeznek)... Visszamegyek, kinyírom őket, ekkor kapok egy kis jutalmat a szabadságosoktól, de kis idő múlva megint ott lesznek a szolgálatosok... Gondolom megint várni kell, de most még többet, mint korábban... :roll:

Ami a legidegesítőbb, hogy ugye a bázison lévő többszintes épületben jelennek meg a szolgálatosok - de ha oda bemegyek, mivel az a szabadság területe, ezért elteszi a fegyveremet automatikusan a játék, így a szolgálatosok le tudnak engem lőni, de én őket nem, hacsak nem csalogatom el őket a bejárathoz. A bejárat előtt álldogáló szabadságos pedig semmit nem reagál arra, ha megpróbálják őt lelőni a szolgálatosok - ha kinyírják, akkor már fegyverrel is be tudok menni az épületbe. Ki érti ezt?! :?:

Én is igy voltam elfoglaltam a bázist azt hagytam a fenébe az egészt megkaptam a lóvét fegyót ruhát Mentem tovább

üdvözletem

most kezdtem el a játékot mayarul...
még tapasztalom csak, sok ismeretlen dolog van még
, de máris elakadtam

kordonban , van 1 olyan feladta hogy el kell menni a stalker bázisra ahol ellenséges parancsnokot őrzik, aki addig nem beszél ameddig meg nem ölöm 2 haverját...
beszélgetés alapján vmiféle felvonónál vannak amit seholsem találom, hol van ez? mit kell tennem?
jobbat nem tudtam így megnéztem a végig játszást ami ugyanúgy liftre hivatkozik, de azt írja ha nem sietek megölik mások és úgy is meg lehet csinálni a feladatot, viszont már jóideje bojongok és se a liftet nem találom és a parancsnok sem beszél

előre is köszönöm....

ha megnyitod a pda-t akkor látood a térképen hogy hova kell menni.... egyébként a vasúti hídtól kicsit viszább nha ott fognak lövöldözni (ekkor nem értem hogy kik dolgoztak a játék fordításánál nem 2 ember lessz ott az biztos... )

köszi a választ....

a pda viszont nem mutat semmi célpontot és nincs lövöldözés a pályán, sőt ellenséges egység sincs mivel nem tudtam mit kell így a szörnywektől kezdve az összes ellent kiírtottam a kordonban...
ilyenkor?

tedd fel a legfrisebb patch-et és kezdj új játékot
vagy
töltsd vissza 1 korábbi mentést az segíthet
vagy
ha nem eredeti a játék akkor vedd meg és nem lessz több problémád vele

hm

köszönöm a tippet , megpróbálom ...

10 percet sem szeretek elbukni nem ennyi órátt...

köszönöm azért as válaszokat.

Szasztok!

Eakadtam a Clear Skyban Limanszkban. Át kell menni egy hidon kinyirni a szemben lévő házban a géppuskást elfoglalni a házat. Innen merre??

miután kitakarítottátok a házat egyszerűen fel az meletre majd onnan le és megtalálod a továbbvezető utat

Sziasztok!
Egy kis segitség kéne.
Az erőmünél vagyok és csak mászkálok a tetején nem jutok Strelokhoz.Fenn egy lépcsőn mindig visszadob 1 anomália lenn e bekeritett területről szintén nem jutok ki.
Please help

nem is kell sehova menned 1 lépés nélkül teljesíthető a pálya...... szal szépen a gaus puskádal meggyengíted a kolegát utána ha nincs nálad távcsöves puska akkor a közelébe kell férköznöd hogy kinyírd.

Vissza
Top Alul