Teljességgel egyetértek! :wink:
Már félig felemelkedtem.
Visszatöltöttem azt az állapotot, amikor megkaptam a küldit, és úgy próbáltam meg csinálni, ahogy mondtad. A raktárépület melletti fészket meg a szeméttelep középső részeit el is foglalták a szabadságosok, viszont a raktárépülettől délre található átjárót csak nem akarják meghódítani..
Gondoltam, addig is átnézek az agropromi területekre, és ott kinyírtam a szemétdomb északi átjárójánál lévő tábor katonáit, erre özönleni kezdtek a szolgálatosok a bázisuk felől (remek terep a mesterlövészeknek 8) ), azokat is kinyírtam, és egy idő után kiírta, hogy királyok vagyunk, megtartottuk az elfoglalt pozíciót. A stalkerek meg bevették magukat az agropromi táborba, ahonnan a frissen foglalt szabadságos táborba lehet eljutni a raktárépület szomszédságába.
A másik átjárót, ami a déli, szabadságosok által elfoglalandó álláshoz vezet agropromból, megpróbáltam elfoglalni, de oda végtelen sok katona jön látszólag, szabadságos pedig egy sem. Így inkább hagytam őket. Most azt fontolgatom, hogy megrohanom a szolgálatosokat, és kinyírom a főnöküket is, hátha erre lépnek valamit a szabadságiak.