Sziasztok!
Nagyjából végignyálaztam a topicot, próbáltam fellelni információkat arról, hogy hogyan lehet rávenni a szabadságos osztagokat, hogy az elfoglalt és megvédett állásokhoz jöjjenek és birtokba vegyék azt (szolgálatosok elleni foglalásokkal kapcsolatos küldetések), de igazából ezekkel sem sikerült megoldást találnom.
Szükségem lenne az általános irányelvekre és feltételekre, amelyekre ti eddig rájöttetek az MI működésével kapcsolatban, hogy hogyan lehet haladni ezekkel a "foglald el és tartsd meg" jellegű küldetésekkel a szabadságosok oldalán.
Elfoglaltam a bolhapiacot, és odajöttek, király.
Jött pár zöld pötty a Határhoz (ahol Agropromba lehet menni), de elakadtak a szemétdomb nyugati felében kolbászoló mutánsokban, azokat kiírtottam 4-5x, de nem jönnek onnan újabb katonák.
Egyszercsak megjelent egy zöld pötty a szemétdomb közepén, és eljött az északabbra fekvő Agropromba vezető átjáróhoz, és kiírta, hogy OK minden, terület elfoglalva.
A délebbihez viszont nem jön senki. Segítek megvédeni egyfolytában az északabbra lévő átjárót annak a néhány lúzer szabadságosnak, de a délibe senki nem jön, hiába ácsorgok ott (még szolgálatosok sem jönnek visszafoglalni).
A következőkre gondoltam:
- Kinyírok MINDEN nem szabadságost a szemétdombon, ez jelenthet előrelépést? (raktár, kolbászoló stalkerek, stb.) Ez elég hosszadalmas és költséges is, és persze megint csak az a lényeg, hogy halomra lőjek egy csomó fickót, ezért nem csinálnám, ha nem muszáj
- Hogyan tudom elérni, hogy legalább a mutánsok ne respawnoljanak 10 másodperc alatt? (a raktárépület mögötti részeken, a két agropromi átjárótól picit északra már akkor jön az újabb mutánst csapat, amikor még az egyiket ki sem nyírtam

Rálövök a kutyákra, és megjelennek a snorkok, kinyírom a snorkokat, 2-3 pszeudokutya jön egyből, szóval LoL)
- Jelenthet az valamit, ha átmegyek agropromba és kinyírom a határt őrző helyőrségeket?
Vagy valamit nagyon rosszul csinálok? (Elég bugyuta az program ebből a szempontból, mert elvileg simán lehetne az, hogy kövessek egy osztagot és segítsek nekik, nem értem, hogy miért nekem kell egyedül rendet raknom, hogy aztán nagy kényelmesen odabattyoghassanak a katonák a fontos területekre).
Köszönöm a válaszokat!
[szerk]
Elnézést a hosszú postért!
[/szerk]