[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Tudna vki tanácsot adni? Beálltam a Freedom-hoz... Elfoglaltuk az Agroprom-hoz vezető utat, most az a 2 alküldetés van, amikor meg kéne vessük a lábunkat Agroprom-ban... Ugye a területfoglalás, várakozás az erősítésre... A 2 belépő pontnál... Az egyikkel semmi gond, de a másiknál egyszerűen nem jőn senki, csak azt írja, h tartsam a pozíciót, amíg megjön az erősítés... De semmi... Már elindultam kicsit gyilkolni a környéket, hátha az a gond, de semmi hatása... Mit kell tenni, h a másik bejáratot is mi uraljuk???

A Szabadság oldalán játszva sokat kell várni az erősítésre mert útközben lemorzsolodnak. Érdemes figyelni milyen útvonalon jön az erősítés és kipucolni minden ellenállást (mutánsok, fosztogatók) az útból, de még így se biztos hogy sikerűl. A Szolgálattól nagyobb létszámú egységek és sűrűbben érkeznek vissza foglalni az átjárokat.

[mod]Előző hozzászólást ne idézz! - Tibi[/mod]

A 2. állás elfoglalása után még ott játszottam kb 6(!) órát, de sehol senki, és csapatmozgásban sem látom, h oda tartana-e vki... Mert jelenleg már csak az agroprom-i jelenlét, meg a duty bázis a feladat... Már gondoltam arra, h bemegyek a bázist írtani...

Figyelj nem muszáj tartani a poziciót kicsit beljebb is nyomulhatsz. Az azt jelenti vannak állások apropom előtt amit majd el kell foglalni. A legközelebbit elfoglalhatod Közben nézd a térképet ha egy halvány zöld pontot látsz akkor nyerő meg kell várni, mig odaér. De mindenképp a 2-bekötő utat tartsd meg mert ha az egyik elveszik akkor már nem tudsz győzni.Elindulhatsz apropomba úgy is de ha 10-szer foglalod el akkor sem tudod bevenni.
Jó tanács meg van 2-bekötö ut legalább 3-kis bázis elfoglalása apropom felé. 2 bekötö 3bázis ut elfoglalása után jön egy csapat szintén világos zöl velük foglald el a bázist mindenképp meg kell védened a kiséröt meg a fönököt mert ha elhullnak megint szivacs. :D

Igen, jött párszor a halvány zöld pont, amíg agroprom-ba értem, pl a szemétdombon is... Agtoprom-ban is, ahogy elfoglaltam az alsó utat, jöttek "azonnal", meg kellett védeni őket, mert a duty visszatámadott... Levertem őket, az alsó út a miénk. Mentem a felső bejárathoz, levertem mkit, jöttek visszafoglalni, őket is elvertem, de az enyéim nem jönnek... Beljebb mentem az y kereszteződéshez, ott is kinyírok mkit, meg mellette a dombon is, de mindig visszajönnek mindkét helyre, pedig kb 20x kinyírtam a 2 helyen az érkező osztagokat, de mindig újak jönnek. Viszont a felső bejáratomhoz senki... Visszanéztem egészen a sötét-völgy-béli bázisig, senki nem tart oda, h átvegye a helyet tőlem...

Hali!
A vöröserdőbe elaktam amior egyegységel kell elmenni relikviáért.És útközben van egy tábor amit elkell foglalni és ottvannak ezek a nyávogo dögök meg valami 2lábonjáro dög .És nem tudodm megölni bedik bele eresztetm 3-tárat az obokubol.Hogy lehett megölni vagy mit lehett vele teni?

Na végre tudok segiteni figyelj sapika92 1-szőr is felveszed a küldit gyorsan odafutsz a barlang bejáratához ott kinyirsz amennyit tudsz ezeket a ronda (nyávogó dögök) én ugráló majmoknak hivom őket :D :D :D utána odaér az osztagod lesz még 1-hullám a majmok részéröl figyelj az osztagra hogy mindenképp maradjon élve vagy a kisérő vagy a főnök (ruha alapján tudod) utána kértek a tisztásra gyorsan menj le a domról és hivd fel magadra a figyelmet löjj a 2-lábonjáró dögbe pár golyót és ugorj fel egy sziklára lesz ott pár. És a szikla tetejéröl lövöldözz rá. Ha felemeli a ronda büdös lábát :D akkor párhuzamosan ugorj vele te is gyerekjáték kinyirni. :D utána elvileg sikerül de még lesz még meglepetés irj ha valamit nem tudsz.
Narayan: Én úgy csináltam meg a dolgot(amúgy ismerős amit irtál)hogy bekötő út letudva akkor van egy nagy fém szerk. alul azt is elfoglaltam utána mentem középre ott is megvolt gyorsan elfoglaltam a másik részt a ut elejénél. Domb oldallal nem foglalkoztam visszamentem középre tartottam a frontot párszor a fémszerkezetnél oberkodtak utána jött a zöld pon középre és úgy gyilkoltam le szegény duty-t :D :D :D :D :D :D .

Hm... Sikerült, az volt a megoldás, h vissza kellett menjek a szemétdombra... Vmiért ott elakadtak... Ahogy betöltött a játék, és megjelentem, ott voltak a srácok, és vissza is toltak agroprom-ba... :D Szóval most megy minden... Köszi a tippet azért.

Minenki máshogy csinálja volt 1-ilyen nóta 1-szer nem tudom ki volt a szerzője. :D :D :D

Amúgy megértem őket egy ilyen kötetlen dolgot nehéz jól megcsinálni... Viszont legalább ilyen is van a játékban :)

Sziasztok!
Nagyjából végignyálaztam a topicot, próbáltam fellelni információkat arról, hogy hogyan lehet rávenni a szabadságos osztagokat, hogy az elfoglalt és megvédett állásokhoz jöjjenek és birtokba vegyék azt (szolgálatosok elleni foglalásokkal kapcsolatos küldetések), de igazából ezekkel sem sikerült megoldást találnom.

Szükségem lenne az általános irányelvekre és feltételekre, amelyekre ti eddig rájöttetek az MI működésével kapcsolatban, hogy hogyan lehet haladni ezekkel a "foglald el és tartsd meg" jellegű küldetésekkel a szabadságosok oldalán.

Elfoglaltam a bolhapiacot, és odajöttek, király.
Jött pár zöld pötty a Határhoz (ahol Agropromba lehet menni), de elakadtak a szemétdomb nyugati felében kolbászoló mutánsokban, azokat kiírtottam 4-5x, de nem jönnek onnan újabb katonák.
Egyszercsak megjelent egy zöld pötty a szemétdomb közepén, és eljött az északabbra fekvő Agropromba vezető átjáróhoz, és kiírta, hogy OK minden, terület elfoglalva.
A délebbihez viszont nem jön senki. Segítek megvédeni egyfolytában az északabbra lévő átjárót annak a néhány lúzer szabadságosnak, de a délibe senki nem jön, hiába ácsorgok ott (még szolgálatosok sem jönnek visszafoglalni).

A következőkre gondoltam:
- Kinyírok MINDEN nem szabadságost a szemétdombon, ez jelenthet előrelépést? (raktár, kolbászoló stalkerek, stb.) Ez elég hosszadalmas és költséges is, és persze megint csak az a lényeg, hogy halomra lőjek egy csomó fickót, ezért nem csinálnám, ha nem muszáj
- Hogyan tudom elérni, hogy legalább a mutánsok ne respawnoljanak 10 másodperc alatt? (a raktárépület mögötti részeken, a két agropromi átjárótól picit északra már akkor jön az újabb mutánst csapat, amikor még az egyiket ki sem nyírtam :) Rálövök a kutyákra, és megjelennek a snorkok, kinyírom a snorkokat, 2-3 pszeudokutya jön egyből, szóval LoL)
- Jelenthet az valamit, ha átmegyek agropromba és kinyírom a határt őrző helyőrségeket?

Vagy valamit nagyon rosszul csinálok? (Elég bugyuta az program ebből a szempontból, mert elvileg simán lehetne az, hogy kövessek egy osztagot és segítsek nekik, nem értem, hogy miért nekem kell egyedül rendet raknom, hogy aztán nagy kényelmesen odabattyoghassanak a katonák a fontos területekre).

Köszönöm a válaszokat!

[szerk]
Elnézést a hosszú postért!
[/szerk]

Ha végignyálaztad és nem tudod elfoglalni még ugy sem hát lol2 . Nincs ötletem mit csinálj tényleg nem1 fogatlan .
Az hogy mindenkit kinyirsz a szemétdombi részen nincs értelme mert ugy is visszamennek pl: fosztogatok. Ja és ha még a s.t.a.l.k.e.r-eket is kinyirod akkor meg föleg rába..... ol. Mert nem lesz kinek eladni a fegyokat ha lesz is nagyon mesze lesz :D

Eddig nekem az jött le, hogy:
- küldetést fel kell venni, kinyírni a célterületen mindenkit
- meg kell tisztítani az utat (ellenségtől, mutánsoktől, semleges csapatoktól)
- meg kell várni, míg odabattyognak
- amíg minden állást el nem foglalunk az adott pályarészen, addig ide-oda rohangálni, és segíteni a pozíciók megvédésében

Valami egyéb fontos dolog?

Fosztogatók már nincsenek a szemétdombon, csak szabad stalkerek (zsoldosok), meg mutánsok.
Ha várok egy kicsit, pl. utazgatok két helyszín között, akkor a bolhapiac minden esetben visszafoglalódik a zsoldosok által, illetve a raktárépület is.

Gondoltam rá, hogy beteszek egy screenshotot a PDA-s térképről. Az segíthet bármit is?

Figyelj berakhatod képet a lényeg a lényeg 2-oldali beketö ut szemét domb felöli rész elfoglalva. utana a legalsó részen elkezded mész középig a hegyen nem kell elfoglalni a bázist, a felsö bázistól(szemét domb) pár méterre van a bekötö ut, nincs messze a közepén lévö bázistól azt is elfoglalod visszamész középre pár támadást visszavesz alulról, középrö,l távcsövel figyeld a messzi régiókat mert nem mindig mutatja a térkép ha jönnek 6-7 ember ami elég hamar levadász attól függ milyen nehézségi fokba vagy.
Középre jön ált segitség vagy alulról 1- a tapasztalatom. :D lövés1 fogatlan

Azt hiszem, hogy tudom, hogy hol rontottam el.
Egyik szabadságos csapatot elkapták és megették a mutánsok. Így aztán sosem értek oda, és ami a legbosszantóbb, hogy nem is jön helyettük senki (és nem is csipog a program, hogy elvesztettem a küldetést). #B
Ha megvédem a kis popójukat, akkor minden süti, eltéblábolnak a megfelelő helyre. 8)

Nálam ott portyáztak szemédombtól nem messze az egyik mutáns populáció. És nem nyirtam ki öket ugy sikerült figyelj jön utánpotlás csak k. sokat kell várni ez egy kicsit xar ebből a részből igen hülyén lett megoldva türelem rózsát terem. fogatlan

Vissza
Top Alul