[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Emlékszem erre a részre itt nem volt gond jok a képek mert igy az ember sokkal jobban tud tályékozodni.
Amugy van patkány szolgálatnál is a bázison van egy épület ahol nincs senki és ott láttam elöször nem rossz bedophaták volna mutánsként. Mondjuk eláraztottak volna egy jukbol amint éppen sétálgatsz egyik helyröl a másikba :lol: . Anomáliáknál jártam igy jopárszor néztem a pda-t mondom addig is megy az idö hirtelen piros a kép és vége. Ja amugy ki lehet valamikor futni vagy ugrani a sodrásból de van olyan anomália megpörget 2-szer és szétrobban az ipse :D ilyenkor szoktam szidni az égieket.

Limansk legelején. A géppuskafészek kitakarítva, megvártam az erősítést, a kereszteződésnél kivégeztem mindenkit akin piros volt a célkereszt, utánna a PDA-n közlik velem hogy menjek a csatornához, és itt kidob windowsba teljesen. Eredeti game 1.5.0.4 -es patch. Limansk végéről kéne mentés vagy a kórházból. Előre is köszi a segítséget!

megoldások

1 tedd fel a legujabb patcheket

2 töltsd vissza 1 régebbi mentést és próbáld azzal.

Hali ! Légyszi segitesen valaki már egy napja próbálok beleugrani a téranomáliába a vörös erdőben ,de nem sikerül :(((

Má hogy nem sikerül?
Beleugrassz és nem visz sehová, vagy nem tudsz beleugrani fizikailag(nem éred el)?

Fizikailag nem tudok. A tank csöve fölött van de hiába ugrálok nem érem el

A hátulja felől közelítsd meg a tankot!
HA szimplán nem megy akkor, nekifutásból próbáld meg.
Mindenképpen hátulról ugorj fel!
Aztán ha sikerült csak meny végig a tankon és ugorj bele!

Nekem sikerült a tank elejéröl beurani szinte olyan mint ha beszippantana de ha nem megy ugy se akkor hiba más nem lehet

Sajnos igy sem megy . Már eldobáltam egy csomó cuccot ,hátha az a baj hogy nehéz vagyok. Felugrok hátulról a tankra végigmegyek rajta neki az anomáliának ami kb mell magasságban van aztán elől leesek :((( Az a baj ,hogy még korábbi mentésem sincs. Nincs valami feltétele a beugrásnak (egy feladat előtte vagy egy tárgy megléte?)

én most tettem fel a stalker clear skyt, és nemtudok továbbmenni a cordonon túlra, már végigolvastam mindent, de sehol nem lehet egyértelmű választ kapni mi az oka......lécci help :?

teiborn: felvetted a küldit?
mikszike: nem befolyásolja hogy beleugorj az hogy van e feladat vagy nincs amugy én is ugy mentem bele hogy nem volt semmi küldi.valami hiba lehet vagy nem tudom :?

heloka én a végén vagyok már amikor limanszkba kell leszedni azt a csávót aki fut felfelé a lépcsőn de sehogy se m megy nem tudna valaki segiteni vagy 1 mentéssel medobni előre is köszi

teiborn: főküldetést vedd fel.

sztanyo: ez meg hol a fenében van? Én nem emlékszem Limanskban elfutó emberre..

mikiszke: patch-ekkel hogy állsz?

egyre emlékszem de azt nem kell megölni bár lehet nem egyre gondolunk

sztanyo: most mi a probléma lépcsön felfelé fut az ipse és nem tudod lelöni akkor fuss utána és nyird ki :wink: . Amugy én is voltam jo párszor ilyen helyzetbe csak annyikülömbséggel hogy sikerült lövés1
Hispan: volna 1-kérdésem a mentéseket már régota kérik? csak kiváncsiságbol kérdezem

Eddig ketten kértek mentést én meg szorgosan mentegettem, rengeteg mentésem van, szóval ha találok a kérdéses részről, akkor szoktam küldeni (eddig szám szerint kettőt).

Értem csak azért kérdezem mert amiota kaptam mentést azota kértek kb-2-en is és szerintem akkor érdemes küldeni ha tényleg(bug) hiba miatt akad el valaki nem azért mert pl kint van a feladat és nem képes megcsinálni. Amugy félreértés ne essék nem azért kérdeztem mert másnak akarok ártani de szerintem a kihivást le kell gyözni. És ha valakinek szüksége van mentésre (a jóérzése mulik rajtahogy tovább jusson) akkor érdemes küldeni mentést. :lol:

Vissza
Top Alul