[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Na kinyírtam mindenkit-magamat kivéve-és kinyílt.De így nincs sok értelme! :?

Már végig nyomtam egyszer, most újra kezdtem, hogy szabadsággal is kipróbáljam, de előjött egy probléma, ami mintha az első alkalommal is zavart volna, de nem emlékszem, hogy mi volt a megoldás, vagy volt-e egyáltalán. Lényeg, hogy sötétvölgyben vagyok, szabadságnak intézem a 3 torony elfoglalását, de mielőtt elérném a harmadikat, szabadságosok már elfoglalják. Most ugye jönne a hangár vagy mi a fene elfoglalása, amit elvileg folyamatosan zsoldos kiáramlás tart felügyelet alatt, ezeket kinyírni, alagút felrobbantása, kányec. Csakhogy odafutok a hangárhoz épp ott terem azaz 5 fő, akit kivezényeltek oda, és sehol egy ellenség. Szabadság elfoglalja a helyét a hangárban, van kísérő is meg minden, én meg megnézem mi a szitu. Odamegyek az alagúthoz, felrobbantják. Ok. De ezek után mi a teendő? Tudnillik továbbra is kiírja, hogy robbantsuk fel az alagutat. Csehov nem áll szóba velem, szal mintha nem lenne elvégezve a meló. Nem egy dráma, ha nincs megoldás, mert max elölről kezdem a sötétvölgyet, de azért jó lenne nem eldobni 2 órányi "fölös" játékot. Köszönöm előre is a segítséget!

rascal":2hc6wtmt mondta:
hol lehet szert tenni nagyobb teherbirásu ruhára vagy valamire ami elösegiti azt?

van olyan arti ami +30kg ad a neve aranyhal, a katonai bázis és a vörös erdőben található, de a ruhát is lehet tuningoltatni

Katonai bázison belül megtudnád mondani mer már lesöpörtem öket a térképröl és eladtam mindenüket :lol: nem találtam extrát a ruhát hogy lehet tuningolni ? elöre is kössz az infot meg-hajol

2ln76gi.jpg

itt van az aranyhal, de én találtam aszem a vörös erdőben is, ruhára sajnos nem emlékszem, és nem is tudom megnézni mivel már letöröltem a játékot és kölcsönadtam az egyik barátomnak, ha visszadja akkor felteszem újra és megnézem neked

kössz már megnéztem a térképet és egy másik bázison volt a katonai akcio még nem tarok ott most megyek a bolhára letarolni :cry: ruhával kapcs. elöre is kössz érdemes a szabadságiakkal elfoglalni a bolhapiacot vagy nem csak az áruk miatt érdekel amugy még szabaduszo vagyok addig elkisérek egy tagot még megkapom a választ :oops:

Egyébként én összeszedtem az összes arty-t és messze az aranyhalat volt a legnehezebb kibányászni onnét...

A tippem az, hogy a katonai bázis kerítése felől kell az utánfutó platóján bejutni az anomália-mezőbe, felszedni a cuccot és csavarokkal nézve az utat a pálya szélét jelölő drótkerítés felé lehet kijönni a helyről. Elég necces...

Üdv !

A kordonból akkarok átjutni a szeméttelepre de ammikor kijön az hogy " Át akkarsz menni a másik pályára " rákantintok az igen-re és ugyan az történik mitha Esc-et nyomnék !
Nem tudjátok mi a baj vagy hogy hagyam az egészet és kezdjem előröl ?

lehet rossz verziót warezoltál le nem?

vicc volt ne vedd komolyan patchel akko megjhavul

[mod]El kéne olvasnia szabályzatot!

A.2. A regisztráció előtt ezen szabályzat elolvasása, elfogadása kötelező.
M.3. A felhasználók nem idézhetnek az ő hozzászólásukat közvetlenül megelőző hozzászólást.

hispan[/mod]

Murder3":25gtykj7 mondta:
lehet rossz verziót warezoltál le nem?

vicc volt ne vedd komolyan patchel akko megjhavul

Meg van pachelve ! Van 2 tippem találtam 1 bug fix-et vagy pedig újra rakom az egészet és meglátom mi lesz ! Kösz amúgy a választ !

Hello mindenkinek! Én nem elakadtam csak nem igazán tudom hogy-hogy kell relikviát találni vagy épp megszerezni! Azt mondja hogy vegyem elő a műszert és néha pittyeg is de hiába nyomok bármit a végén mindig meghalok mert sokáig szarakodok vele és elfogy az életerőm. Előre is köszi.

the-monk":22bmm3qb mondta:
Hello mindenkinek! Én nem elakadtam csak nem igazán tudom hogy-hogy kell relikviát találni vagy épp megszerezni! Azt mondja hogy vegyem elő a műszert és néha pittyeg is de hiába nyomok bármit a végén mindig meghalok mert sokáig szarakodok vele és elfogy az életerőm. Előre is köszi.

Nagyon közel kell menned és előpattan a semmiből! ;)

Sziasztok, segítség! Az X16 ból nem tudok kijönni. Ott állok ahol a létrákon lejöttem, de nem tudok felugrani hogy kimásszak.
Köszi már megtaláltam.

Üdv! Nekem az lenne a problémám hogy amikor Szaharovval kéne beszélnem, nincs nyitva az ajtó és nem tudok bemenni hozzá. Ez valami hiba lenne vagy valamit még előtte meg kell csinálni hogy kinyíljon az ajtó?

Nekem is ez volt a gond.Nyird ki az összes ott álldogáló katonát és ez után nyilik ki!! lövés1

inkább a zombikat írtsad mert ha a katonákat nyírod ki akkor később nehéz lessz

Szerintem ő is a zombikra gondolt :)

Amúgy az a hely esélytelen, a zombik mindig bejutnak, szóval mikor megyek Szaharovhoz, azzal kezdődik a dolog, hogy magaslatról fejeseket kell osztani a beözönlött népnek... Ennyit arról hogyan segítenek ott a stalkerek...

Vissza
Top Alul