[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Rablás = elveszik a pénzed. Amikor a szemétdombraki vagy belépsz a betonúton. A cuccaim nekem is csak 1x vették el (illetve próbálták) Agyar üldözése közben...

hi.

Én még nem csatalkoztam senkihez sem, de a Duty-k ettől függetlenül nyomulnak a szemétdombon szépen.

Most ők vannak az első helyen a statisztika szerint.

hispan":2nw0qsv3 mondta:
Rablás = elveszik a pénzed. Amikor a szemétdombraki vagy belépsz a betonúton. A cuccaim nekem is csak 1x vették el (illetve próbálták) Agyar üldözése közben...

ha legelőször mész cordon felöl és ellenségek akkor elveszik a cuccodat ha jóban vagy velük akkor "csak " a pénzedet. de hál istennek többször nem veszenk el semmit .

Még mindig nem tudom játszani a játékot. Az originál 1.5.01 tökéletesen müködik, de ha feltöltöm a patch-t 1.5.05-öt már nem megy csak akadozik, szaggatottan lehet játszani. Már töbször letöröltem a játékot , külömböző oldalakról letöltöttem a pacht-t de mindig ugyanaz akadozik.Pedig a gépem jó.

A cordon pályán kihez kell menni hogy megtaláljam a flash drive-okat?
Egyet megtaláltam, a shutgonosat. A többit nem tudom megkeresni...

Hát, nekem is sikerült elakadnom, de még az elején. Miután beszéltem Szidorvocssal eltünik a PDA-rólaz elsődleges küldetés. Elmegyek a Stalker bázisra a vasúti töltésen túlra, beszélek a parancsnokkal, aztán a fogoly tábornokkal 2x, aztán a parancsnokkal megint. Ugye itt van az, hogy a fogoly két spanját kéne likvidálni és valami felvonót emleget. Na most, két span sehol, a PA-n semmi és nem történik semmi sem. Néztem utána más fórumokon, azt írják, hogy dél felé kell menni és jönnek velem stalkerek is. De nem. Szóval mit kell itt csinálni?
Ja, 1.5.0.5 ös patchem van fenn.
köszi

vesir":39m1ayyw mondta:
A 'PenDrive-ok' topikban biztos tudnak segíteni! :wink:

Miután megírtam a kérdésemet utána egyből megtaláltam a Pendrives forumot. :?
De azért köszi! :wink:

Insectus":mn98457b mondta:
Hát, nekem is sikerült elakadnom, de még az elején. Miután beszéltem Szidorvocssal eltünik a PDA-rólaz elsődleges küldetés. Elmegyek a Stalker bázisra a vasúti töltésen túlra, beszélek a parancsnokkal, aztán a fogoly tábornokkal 2x, aztán a parancsnokkal megint. Ugye itt van az, hogy a fogoly két spanját kéne likvidálni és valami felvonót emleget. Na most, két span sehol, a PA-n semmi és nem történik semmi sem. Néztem utána más fórumokon, azt írják, hogy dél felé kell menni és jönnek velem stalkerek is. De nem. Szóval mit kell itt csinálni?
Ja, 1.5.0.5 ös patchem van fenn.
köszi

a pda-t ha megnyitod látni fgod hogy hova kell menni

limanszkban amikor elfoglaltunk egy épületet a híd túloldalán nemtom merre kell menni help plz!
amikor mondják hgy menjek a csatrona iárányába és látom a hogy a tiszta égbolt meg a hadsereg harcol.

help plz!!!!

Ezt nem értem...Segítettem a tiszta égboltnak megtisztítani az Ingovány-t,erre automatikusan csatlakoztam hozzájuk...aztán amikor a fő szálon mondja, hogy menjek a Kordonba egy kísérővel amikorra átrak már nem vagyok Tiszta Égboltos:D ez normális?^^(1.505-ös patch fennt van)

Sziasztok Skacok!
elakadtam a clear sky-ban az Atomerőmű résznél:( annál amikor a hőerőmű pályán felmegyek a vaslépcsőn és van ott 1 teleportáló és állandóan visszadob!! össze-vissza bejártam mindent arra és nem tudok tovább menni!!
Köszönöm előre is

a pda-t ha megnyitod látni fgod hogy hova kell menni

Igen, de nem látszik semmi a PDAn! Nincs primary mission a PDAban, és semmilyen marker nincs a térképen. Vagy nem is kellene, hogy legyen? Szidorov után eltünt a primary miss a PDA ból...

Akkor legjobb esetben is kivárod a következő peccset vagy újrakezded (a mocsár megvan 1,5 óra alatt...).

Vissza
Top Alul