[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Tompo":2iqrr17b mondta:
vesir":2iqrr17b mondta:
TOMPO:

a 2. kérdésedre: ott a barlang végén van egy matrac és mögötte van egy advanced detector, de sztem csak az 1.5.04-es patch után, mert én patch nélkül nem találtam.. Én ezt GAdam pajtásomtól hallottam.. Ő patchel találta meg..

Köszi a segítséget.
Az 1.5.04-es verzió van fennt. Remélem meglesz....:)

Sajnos nincs meg! Pedig az új patchet használom!

vesir":5pzd4cpd mondta:
TOMPO:

a 2. kérdésedre: ott a barlang végén van egy matrac és mögötte van egy advanced detector, de sztem csak az 1.5.04-es patch után, mert én patch nélkül nem találtam.. Én ezt GAdam pajtásomtól hallottam.. Ő patchel találta meg..

én sajnos patch-el sem találltam semmit

Pedig ott van. Ahogy bemégy a barlangba egyből odamégy a veled szemben lévő falhoz és elfordulsz balra, majd hátratolatsz. Lenyomod a guggolás gombját majd van a még alacsonyabb guggolás amit nyomva kell tartani és azt is. És ez a cucc nem a matrac és a fal között van hanem van valami a matrac előtt talán és az a valami és a matrac között... De ebben nem vagyok biztos sajnos már nem emlékszem. De egy nagyon apró kis fekeze izét kell keresni. kb 1,5-2 cm az egész. Nem tudom, hogy ennél működik-e de ha nyomva tartod az "F" gombot akkor kiírja a közeledben levő cuccok nevét a födlön. Ha ez megvan föl tudod venni az artifactet is a földről vele. Ennél jobban nem tudom körülírni hol van. A lényeg az, hogy nem pont a sarokban van, hanemk kicsit balra.

zberi":38i1z4s7 mondta:
ki mutatja meg? megprobálom most vinni a mellékküldetéseket,hátha mikor már nagyon barátnak néznek v.ki megmutatja. Vagy nem is kell senkihez menni csak oda és már lent is vagyok?

Amikor először jársz Agropromban és beszélsz a Duty vezérrel ő megkér, hogy zárj el neki egy csapot. Aztán mutatja a sárga nyíl egy alagút bejáratát ahol sok a mutáns és ott már vannak páran akik lövik őket. Na az a bejárat és az az aknatető a kijárat. Bár utána ott is le lehet menni de egész az elejéig nem, mert elárasztod majd az említett csappal...

Hali valaki tudna segiteni ?? Limankszba vagyok !A feladat h deritsem fel az utat egy részen elakadtam ahol az utcán egy csomo tereportálo gömb van s nem lehet öket kikerülni mindig visszadob az utca végére s nem tudom folytatni az utamat !

A busz jobb oldala mellett van egy láda/szekrény. Arra fel kell ugrani és mélyen leguggolva bemászni a busz ablakán.

ja kösz sikerült átugranom mááshol :) Amugy amikor mész csernobilba abban a romos folyosos épületben már nem tudsz visszatérni a zonákba? mert a térképen nem vagyok jelölve már ! a PDA térképen....

Én a patchelésben akadtam el skacok, pls help!! Letöltöttem a fansite-ról az 1.5.05-ös WW patchet, és amikor felakarom rakni, ugye jön a nyelv kiválasztása, az még oké de utána ezt írja ki: 'Setup has detected version [World Wide] installed. This update can be applied only to version [Digital Distribution].' Mi lehet a probléma, nem értem a helyzetet.. Angol verzió van fent, 1.5.04-es patchel.. :?

nos kb ez áll ott : a telpítő WORLD WIDE(ez a dvd-s verzió ) verziót érzékelt..... ez a frissítés csak DIGITAL DISTRIBUTION(letöltött.... steam... ) -hoz jó.... lényeg a lényegben hogy más patch kell

http://stalker.filefront.com/file/Clear ... 6#Download erre lehet szedni a működö verziót

üü köszi nekem is volt ilyen gondom a patcel :) valaki még nem tudja a választ ara hogy amikor a folyoso épületbe vagy ahol jön a heli.. már nem tudsz viszamenni a zonákba?.. mert én nem találtam kiutat.. az a vége már ?..

nekem ez a patch sikeresen elbaszta a ga,ét nem indul el.. ez a hibaüzi jön ki:Az eljárás belépési pontja(?SetLogCB@@YAXP/AXPBD@Z@Z) nem található a DLL-ben (xrCore.dll)[/quote]

hanem eredeti játékkel jáccasz akkor ne is csodálkozz. az a folyosós épület hospital lehet sajnos onnnan nem lehet visszamenni... csak előre az erőműhöz .

David 23.
Hol sikerült kijutnod? Nekem is hasonló a problémám, csak én átjutottam az anomáliákon, és ezután az utcán egyszerűen nem tudok továbbmenni, mintha egy láthatatlan falba futnék. Gondolom ez nem bug, csak egyszerűen rossz utat választottam. Limanszkban vagyok, a főtéri csata után. A hid irányába kellene mennem, de nem találom az utat. Igazán megoldhatták volna már, hogy egy célt nem csak egy kijelölt útvonalon lehessen elérni.

David23":26a0kf93 mondta:
ja kösz sikerült átugranom mááshol :) Amugy amikor mész csernobilba abban a romos folyosos épületben már nem tudsz visszatérni a zonákba? mert a térképen nem vagyok jelölve már ! a PDA térképen....

David23":3uodluyb mondta:
nekem ez a patch sikeresen elbaszta a ga,ét nem indul el.. ez a hibaüzi jön ki:Az eljárás belépési pontja(?SetLogCB@@YAXP/AXPBD@Z@Z) nem található a DLL-ben (xrCore.dll)

Írd be hivatalos fórumra hátha tudnak segíteni neked... vagy legalább fix-elik a kövi patchbe! :wink:

Tök láma kérdés, csak 10 percet volt időm játszani, de mikor kimegyek a "Tiszta ég" (LOL) szállásáról másodszor és segítenem kéne a főkeféseknek, akkor előbb öl meg a sugárzás, minthogy lelőjenek. Kaptam valami pendrájvot valami kevlár cucc tervével, azzal kéne valamit csinálni?

a cs bázisán van 1 hapi annak kelll odadni.... a lépcsőn fel és ott is lessz (asszem szakinak hívják )

Fan társaim csak 1 kérdés^^ Mert már kezdd nagyon nehéz lenni a játék Limanszk közelében 0 páncéllal pénz nélkül és egy szimpla AK-74essel^^...ha csak a fő történeti szál mentén haladok és lesz*rom a mellé küldetéseket, ugyan úgy nem tudom megcsinálni mint a Shadow of Chernobyl-t igaz?^^Először ott is ebbe a hibába estem aztán másodszorra szépen mindent megcsináltam meg is lett a "True Ending: I made it"

Megtaláltam a másik mérőműszert a barlangban még az első pályán. Ha ott bekapcsolom egyből akkor kijelez valami sugárzó anyagot amit fel lehet venni. Azt írja hogy segít több cuccot vinni... de amikor az övemre csatolom akkor csak megnő a sugárzás és vehetem le a cuccost. Végül is mire kell akkor azt használni?

Vissza
Top Alul