[Clear Sky] Elakadtam a játékban, help!

Tompo

New Member
Csatlakozás
2008.09.20.
Üzenetek
24
Reakció pontszám
0
Sziasztok!

Teljesen új vagyok. Annyi lenne a kérdésem, hogy tudnék segíteni az outposton lévő krapeknak. Ez az első pálya. Azt mondják, hogy megtámadták őket, de mire oda érek addigra mindenki halott, csak egy valaki lövöldözik fenntről. Tovább nem tudok jutni.

Köszi előre is!

Szia Tompo,

Teljesen normális, hogy a többiek meghaltak lent mert megtámadták őket a malackák, viszont ez az első "pálya" mondhatni még csak egy scriptelt intró. Szóval ha tovább akarsz jutni akkor fel kell másznod a CS-oshoz és onnan segíteni neki legyilkolni a disznókat és a történet folytatódik! :wink:

Igazából mire odaérek, addigra már csak egy malacka rohangál, azt le is lövöm. :) Utána hiába mászok fel a toronyba, nem tudok beszélni vele. Kicsit távolabb látok malacokat azokat is megöltem, de semmi még...
Valószínű nálam a hiba?

Mit kell tenni a Monolitnál? Szétlőni a darbjait? Csak mert akkor olyan hülyén folytatódik.

Tompo":5kr4ifpr mondta:
Igazából mire odaérek, addigra már csak egy malacka rohangál, azt le is lövöm. :) Utána hiába mászok fel a toronyba, nem tudok beszélni vele. Kicsit távolabb látok malacokat azokat is megöltem, de semmi még...
Valószínű nálam a hiba?

Felmászol a toronyra és jönni kéne egy blowout-nak és vagy vissza futsz a bázisra vagy meghalsz ami nem gond mert így van scriptelve, hogy egy 2. blowout-ot is túl élj!

Nekem a területek közti mozgással van problémám. Nem tudok a Kordonból tovább menni pedig a feladok egy másik területen vannak. :cry: Mit tegyek??

Sziasztok!

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a detektor hogy jelzi az artefactokat, illetve hogy utánna látod-e őket ? Még egy kérdés a híd alatt lévő katona megbízott, hogy hozzam el abajtársának a PDA-ját, amikor odaérek a vasúti alagúthoz és be akarok menni akkor csak egy villanás és nem enged be az alagútba, ez mi ?

Köszi a válaszokat.

Comman":1ek5lgyj mondta:
Sziasztok!

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a detektor hogy jelzi az artefactokat, illetve hogy utánna látod-e őket ? Még egy kérdés a híd alatt lévő katona megbízott, hogy hozzam el abajtársának a PDA-ját, amikor odaérek a vasúti alagúthoz és be akarok menni akkor csak egy villanás és nem enged be az alagútba, ez mi ?

Köszi a válaszokat.
Háromféle detektor van. Az első amit alapból kapsz csipogással jelzi, hogy milyen közel van az articraft. A másik az irányt is jelzi már, a harmadik pedig pontosan megmutatja, hogy hozzád képest hol helyezkedik el. Az articraftok közvetlen közelről válnak csak láthatóvá. Illetve meszebről néha látni a nyomukat ahogyan pattognak össze-vissza.
Ezzel a megbízással még nem volt dolgom, de ha jól olvastam valahol, a hídon a vasúti kocsinál (vagy kocsi felett)levő anomália teleportál be az alagútba. Onnan már ki tudsz majd jönni.

Így igaz. A teleportgömbbe kell beleugrani, de nem mindegy hogyan, így előtte ments egy nagyot. Ha nem találod el a gömb közepét, akkor leesel a híd mellé, és majdnem nullára esik az egészséged...

Megj: ha elvállalsz egy "hozd el azt a valamit" feladatot, és nem mész el időben érte (pl kinyírják a megbízót), akkor az a valami se lesz ott, ahol jelezte. Ezzel a PDA-val így jártam én is...

Miért nem enged vissza kordonba a játék? Pedig onnan mentem vissza a mocsaras vidékre. NEm értem, egyik kisérő sem vinne kordonba és ahol átmennék onnan mindíg visszadob! ??? Előre köszönöm segítségeteket!

Robb11":10zaf9i2 mondta:
Miért nem enged vissza kordonba a játék? Pedig onnan mentem vissza a mocsaras vidékre. NEm értem, egyik kisérő sem vinne kordonba és ahol átmennék onnan mindíg visszadob! ??? Előre köszönöm segítségeteket!

Patcheld

hopp nekem is akadt 1 kis problémám egyszerűen semmi felirat csak kidob az asztalra az 1.5.04-es patch van fent :?

Sziasztok!

Szintén az a problémám, hogy az első "pályánál" kinyirom a toronyból a dögöt, de nem történik semmi.. :( Már mindent megpróbáltam.. vagy 5x kinyirtam meg új játékot is kezdtem, de sose történik semmi :( Ha valaki tudja mi lehet a baj plz segítsen!
Válaszaitokat előre is köszönöm!

Megoldódott nem tom mér lépettt ki de csak az agroponnál csinálta ezt :?

Feltettem a legujabb patchet ujra eljutok addig, toronyból kiszedem a dögöt.. és semmi sem történik :( Nemtudom mit lehetne ezzel kezdeni.. :/ Valaki valami ötlet?:O

B1g Sm0k3!":1h8buok7 mondta:
Feltettem a legujabb patchet ujra eljutok addig, toronyból kiszedem a dögöt.. és semmi sem történik :( Nemtudom mit lehetne ezzel kezdeni.. :/ Valaki valami ötlet?:O

Hát én nem mentem fel a toronyba, hanem a vagonból lőttem ki a három dögöt.

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul