Superkocka a 14 15 16 20 azért írtam egybe hogy ütik egymást.
Mert pl ha megcsinálod a 14 et, akkor a 15 16 20 kieset egyértelműen.
15 nél a 14 16 20 esik ki.
16 nál pedig kiesik a 14, 15.
A 16 és a 20 nem zárja ki egymást, de a 14. 15-öt igen.
Bár a 20-as az nem egészen tiszta, anno, mikor még nem eredetivel játszottam hanem a legelső tört verzióval, akkor úgy rémlik, hogy akkor adta be, miután oda adtam a dokumentumokat, Streloknak. Egyszerre jelent meg a 18, 20 nem az volt a feltétele, hogy minden dokumentumot Bagolynak adjak, hanem annyi, hogy minden pda-t dokumentumot, adjak oda valakinek.
És a leírásában, is valami olyasmi volt, hogy minden információnak tudtam vevőt, vagy nem tartottam vissza, valami ilyesmi, nem emlékszem már rá pontosan, rég volt
Ez a fekete dobozos dolog nem klapol, de nagyon, ha már feltöri a technikus, nincs mit oda adni, Bagolynak.
Ender
Igen ha segítesz valakinek egészségügyi csomaggal, akkor az a barátod lesz, meg ha megcsinálod a küldit Jar bácsival, akkor ő is a barátod lesz, de azzal nem veszik be a monolitot, nem lesz a barátod, az egész frakció, csak azok akiknek segítettél.
A vezetőnek kell adni egyetlen egy feladatott, legyen az bármi, Bunker őrzése, vagy Eladsz neki egy PDA-t, vagy dokumentumot vagy Elintézteted Flintát, és már barátod is az egész klán.
Ebből, én azért tanácsolom, Flinta kinyuvasztását, mert az nem befolyásolja a pateket. Ellentétben a PDA eladással.
Ha megcsinálod, a „túszos + tartozós” küldit, akkor csak a stalkerek körében nő a tiszteleted,
4-es 21-eshez kell.
A Szolgálat Szabadság, ugyan úgy azt mondja neked, hogy nem veszik be a Monolitott, mert nem bíznak benned.