[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Akkro hogy lehet, hogy az információ kereskedő és a titkok őrzője kitüntetés is összejött? A PDA-kat eladtam Bagoly bácsinak, kivéve amit a buborék anomáliából kieső sztalkerekét, a Lövész doksijait meg magának a Lövésznek adtam.

A titkok őrzője címet akkor kapod meg, ha odaadod a 3 levelet Streloknak. Az összes többi dokumentum ami nálad marad (plusz fekete doboz) azt pedig ha eladod Bagolynak akkor megkapod az információkereskedő címet. Szóval ezek nem ütik egymást szerintem. (De csütörtökön megnézem ha otthon leszek.) Így is marad nálad 3 dokumentum talán amit nem tudsz eladni. (Annyi fontos, hogy Bagolynál párbeszéd formájában kell eladni a cuccokat nem az inventory-n keresztül, mert ott olyat is el tudsz adni amit nem volna szabad.)

Ps: 300! This is Stalkaaaaa! :D

Az előző végigjátszásban, igényt tartott Strelok, dokumentumaira is, de azt mint akkor most se kapja meg, csak a pda-kat és ezúttal a fekete dobozt, meg végül is minden mást amit oda tudok neki adni, ha beadja beadja ha nem nem :D
De a mérleg nyelve akkor is meglesz, az nem üt semmit se, itt a 20-asba nem vagyok biztos, hogy azt befogja e adni.

20. Információ-kereskedő
Minden PDA-t, a laptopot, a kémrepülő fekete dobozát és az eladható dokumentumokat add el Bagolynak.

Hmm. ezt nem tudom megcsinálni, legalábbis nekem nem adja ell a kémrepülő fekete dobozát bagolynak.
Meg a tudosokat örző zsoldosok pda-jat se, pda-t csak a tudosoknak tudom eladni, a kémdobozt meg Nitroval feltőretni.
Volt olyan aki oda tudta adni Bagolynak ezeket ??,

A feketedoboz pedig eladható Bagolynál. Elméletileg miután feltörte Nitro és megtaláltad Senka hullájánál Jupiter komplexum területén, elviszed Bagolynak és megveszi 500 rubellért.

Zsoldosok PDA-jára nem emlékszek már, hogy kinek adtam el.

Scarecrow":f2ycah1i mondta:
hát a 16, 20 éppen üti egymást! a titok őrzője mindenképpen üti a infókereskedőt.

meg lesz mind csak nem 1 végigjátszásban!

Nem, nem ütik egymást, nekem mindkettő megvolt egyszerre !

Ami szerintem mind megyszerezhető egyszerre az a következő (jó) :
1,2,3,4,6,7,8,9,10,11,12,13,16,17,18,19,20
Ami választható (rossz) : 5,14,15
Nekem a 21 nem jött össze, nem tudom miért.
Valahol olvastam, hogy "mindig akadt 1-2 elsősegély csomag a bajbajutottaknak" vagy mi, lehet, hogy kevés bajbajutottnak adtam oda őket ? Pedig ez nem a megszerzés feltétele !
A 21-et alapból meg kéne adnia szerintem HA a 16 (Morgan), 12 (Mityáj és Vánó), 2 (Kiméra) már megvan ... valamiért mégsem adta meg !

Dutch
Miután feltörte a fekete dobozt Nitro, utána már nincs mit odaadni Bagolynak.
Elvittem hozzá, a PDA-t is meg a Kémrepülő Feketetobozát is, és nem kellet neki egyikse.
Úgyhogy végül is, ment Nitronak a doboz, a PDA-t meg a tudósok vették át a nem tom már milyen dokumentummal együtt. (aszhem Adminisztratív Dokumentumok, de az se kelet Bagolynak)
Még egy alapítós PDA van nálam, ami megy Bagolynak, remélem ezzel a mérleg nyelve, legalább már meglesz. A többi cuccot már megkapta, ami kell hozzá.

Ami hibázik még az a 4-es
Tyutyu007
Azt írtad, ez is beletehető a jó végbe, de ez nekem az előző végigjátszásnál is kimaradt.
Hogy régen benne volt-e azt meg már nem tudom.

„04. Igazi haver
Verd vissza a banditákat.”
Amúgy, ezt nem is igazán értem, mi kell ehhez hogy teljesüljön ???
A banditákat, mindig lecsapom, kivétel, Vano esetében, a tartozás, és a másik, a Tusszabadítás, ott kénytelen vagyok tárgyalni, hogy meglegyen a
12. Diplomata
Oldd meg Mityaj és Vánó ügyet békés úton.
De viszont van egy ilyen hogy „Közülünk való” nem ez lenne a 4-es ?? Mert akkor viszont megvan, meg mindig is megvolt :D

Amik tuti ütik egymást az amúgy a
04. Igazi haver/Közülünk való
05. Fennhatóság

Illetve a
14. A Szolgálat barátja
15. A Szabadság barátja
16. A mérleg nyelve
20. Információ-kereskedő

Amiben meg nem vagyok biztos az a
18. Titkok őrzője
20. Információ-kereskedő

Ha jól emléxem az igazi haverhoz kellett még az iránytű odaadása is Szakállnak !
A 18-20 nem üti egymást. Ne adjátok el Strelok papirjait Bagolynak - mindem mást viszont igen.
A többi választható ( jó vagy rossz vagy ) illetve kihez húzol ( vagy semleges maradsz ) ...

Ahhoz, hogy bevegyék a Monolitosokat nem kell odaadni a Szolgálat alapítójának meg Morgannak a PDA-ját. Ha már megcsináltad békés úton a 2 banditás küldetést (túszos + tartozós) akkor nő a reputációd minden frakciónál annyira, hogy elég nekik a tudósvédelem, a gyárban talált doksikból 4 meg Soroka földobása. Meg kell a Jar bácsis lövészet vagy a gyárból az elektronikus alkatrészek elhozása a szerelőnek, attól függően, hogy melyik oldalra akarod a Monolitot betenni.
Így a 2 PDA mehet Bagolynak és megvan a mérleg nyelve is.

Az alkatrészek elhozása miért is kell ?
Szerintem az csak egy mellék küldetés, semmi köze semmihez !

A szolgálat barátja csak akkor leszel, vagy a szabadságnak, ha megkapják a 2 pdat.
Ha nem adod nekik, hanem bagolynak (A mérleg nyelve miatt). akkor ugy tod bevenni a Monolitott, hogy elintézteted flintát valamelyik frakcióval, ez a megoldás, bőven elég ahhoz, hogy bevegyék őket, minden mást úgy csinálsz ahogy akarsz.
A Mérleg nyelve, meglett nekem, de nem adta be az információ kereskedőt.
Nem kapta meg lövész dokumentumait.
Vagy kimaradt valami, leírásban, azt mondja, kell hozzá a fekete doboz, meg ilyesmi, de az t nem fogadta el, tőlem, így nem kapta meg.
Azon gondolkodtam, hogy szakadovszkon nem nyírtam ki a zsoldosokat, csak belopóztam a bázisra és elcsentem a laptopot, nem rendeztem mészárlást, pedig ott is van az egyiknél PDA, lehet az is kellet volna és akkor beadja.

Tyutyu007
Nitronak az elektronikai alkatrészek azért kellenek, mert akkor olcsóbban tuningol, meg javít
az nem befolyásolja, a frakciókat.

Ha megcsinálod a szerelőnek vagy Jar bácsinak a küldetését akkor zöldre vált a státusza. És egy frakción belül minél több a haver, annál nagyobb az elismertséged, annál könnyebben beveszik a Monolitot. Ha egy meglőtt tagnak adsz EÜ csomagot akkor is ez van.

Fú, most sokáig nem voltam:

Velociraptor: Jaja, de csak akor szedd le őket, ha egy küldit se csináltál velük, nekem másképp nem adta be.
Scarecrow: Én nem arról beszélek. Nem a bunker védéséről van szó, hanem a tudós-csapatról.
A fekete dobozt pedig oda kéne adnia, hogyha már feltörte valamelyik tech.
Az achievementekkel kapcsolatban:

Egyértelmű, hogy a Freed. és a Duty barátja nem lehetsz egyszerre. Mind a kettőt ütöd, hogyha a mérleg nyelve megvan. A mérleg nyelve viszont nem egyenlő az info-kereskedővel, mert ahhoz mindent, amit csak lehet el kell adni Bagolynak, amit lehet: Minden PDA, Katonai dokumentumok, meg minden mást.

Velociraptor2: Jaja, kikell nyírni a zsoldikat is.

Tyutyu: Achievementeket ad, hogyha mindkettőnek leszállítod az összeset.

Asszem ennyi.

Superkocka a 14 15 16 20 azért írtam egybe hogy ütik egymást.
Mert pl ha megcsinálod a 14 et, akkor a 15 16 20 kieset egyértelműen.
15 nél a 14 16 20 esik ki.
16 nál pedig kiesik a 14, 15.
A 16 és a 20 nem zárja ki egymást, de a 14. 15-öt igen.

Bár a 20-as az nem egészen tiszta, anno, mikor még nem eredetivel játszottam hanem a legelső tört verzióval, akkor úgy rémlik, hogy akkor adta be, miután oda adtam a dokumentumokat, Streloknak. Egyszerre jelent meg a 18, 20 nem az volt a feltétele, hogy minden dokumentumot Bagolynak adjak, hanem annyi, hogy minden pda-t dokumentumot, adjak oda valakinek.
És a leírásában, is valami olyasmi volt, hogy minden információnak tudtam vevőt, vagy nem tartottam vissza, valami ilyesmi, nem emlékszem már rá pontosan, rég volt :D

Ez a fekete dobozos dolog nem klapol, de nagyon, ha már feltöri a technikus, nincs mit oda adni, Bagolynak.

Ender
Igen ha segítesz valakinek egészségügyi csomaggal, akkor az a barátod lesz, meg ha megcsinálod a küldit Jar bácsival, akkor ő is a barátod lesz, de azzal nem veszik be a monolitot, nem lesz a barátod, az egész frakció, csak azok akiknek segítettél.
A vezetőnek kell adni egyetlen egy feladatott, legyen az bármi, Bunker őrzése, vagy Eladsz neki egy PDA-t, vagy dokumentumot vagy Elintézteted Flintát, és már barátod is az egész klán.
Ebből, én azért tanácsolom, Flinta kinyuvasztását, mert az nem befolyásolja a pateket. Ellentétben a PDA eladással.
Ha megcsinálod, a „túszos + tartozós” küldit, akkor csak a stalkerek körében nő a tiszteleted,
4-es 21-eshez kell.
A Szolgálat Szabadság, ugyan úgy azt mondja neked, hogy nem veszik be a Monolitott, mert nem bíznak benned.

A laptopot csak bagolynak lehet adni, és a kormánykereket csak szakállnak, nem lehet ezeket a tudósoknak el passzolni ? Mirone- nak mi szerepe van a játékban ? (a beszélő irányító barlangjában levő hulla)

Vissza
Top Alul