Jaja azt vágom, hogy bizonyos dolgok ütik egymást, meg álltalába megvan minden, kivétel ez a mérleg nyelve, illetve a Baglyos vég.
Bagolynál, mi volt az hogy ??
„amugy bagoly küldetését úgy kell megcsinálni hogy neki legyen jó vagyis a detektoros küldetést ne szakálla intézd.”
Itt nekem eddig mindig két lehetőség van, elküld szakállhoz, tőle megkapom a detektort, és mehetek az iránytű képződményért, ha vállalom, és megyek vissza bagolyhoz, akinél vagy elfogadom, és megyek szultánhoz, hogy megleckéztessük szakállt, vagy szolok neki hogy ide a részemmel. Ha kikérem a részem, és elhozom, az iránytűt, akkor vagyok stalkerek barátja, és van meg a szakálas vég. Ha meg nem akkor a banditák barátja.
SuperKocka
A labornál van még az hogy, oda feltudom bérelni ügye a tudósok védelmére a stalkereket, vagy a szolgálatot, szabadságot, de azt csak azután, hogy elkaptam a zsoldosokat.
Akik ott vannak stalkerek, azokat a küldetéseknél mindig megmentem, akkor kapok tőlük utána némi felszerelést, igaz nem használom, de jóérzés megmenteni őket
De akkor fejbe is lőhetem őket ?? és helyettük is tehetek be szabadságot vagy szolgálatot ??