[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Amennyiben Fajd az a fickó akivel a várszopófészekben kalandoztál (angol verzióval játszok), akkor a daruknál az épületben megtalálod (valaki társaságában, de nem spoilerezek, mert az egy jó rész). :D

Most járok az X8-as laborba. Ott mennyi dokumentumot lehet találni? (Én 6 darabot szedtem össze.) Azért kérdezem, mert a PDA-ba a feladat azt írja, hogy hagyjam el a labort, vagy folytassam a keresést más dokumentumok után.

Ezeket találtam:
- 62-es eszköz kézikönyve
- szállítási parancs (x7 labor)
- szivárvány emitter (fő technikai paraméterei) (x10 labor)
- kutatási dukomentum (x16 labor)
- jegyzet (lap)
- jegyzet egy kisérlet leírásáról

Sziasztok! A kérdésem az lenne hogy az X8 laborba lévő titkos kamrába hogyan lehet bejutni? Illetve láttam valamelyik videón valakinél egy piros kódkártyát azt hol lehet megszerezni? váaszotokat előre is köszönöm.

Köszi a válaszokat. Már csak az gond hogy azt a küldit nekem nem adja be valamiért. Már 3-4 x végigjátszottam de még semmi.Vmit rosszul csinálok?

Probléma megoldva. Az x8 labor küldi előtt beszélni kellett Garikkal. Ő elmondja hogy zsoldosok elől menekült ide...stb. Az emeleten Kovalszkival megbeszélés és ő adja a küldetést.

Na végigjátszottam, ismét a COP-ot és már tele a hócipőm vele, akármit csinálok, nem kapom meg azt a Bagolyról szóló részt a végén.
Mit csináljak már vele????
Mindent neki adtam el, minden küldit, infot kikértem tőle.
A mérleg nyelvét vagy mit nem kapom meg.. de közbe megvan az a vég, hogy a szolgálat, és a szabadság közt létrejött egy törékeny egyensúly, és beálltak semleges stalkereknek.
Bagoly meg nincs.

"16. A mérleg nyelve
Add el a Szabadság alapítójának és Morgan-nak a PDA-ját Bagolynak és találd meg Sorokat."

Ha jól értem, akkor ezzel meglesz a mérleg nyelve, és a Bagolyos vég..
Ezzel csak az a bajom, hogy nincs Szabadság alapítós PDA, az Szolgálatos, PDA nem???
És azt a szolgálatnak adtam ell, hogy bevegyék a monolitot.
De akkor az megy bagolynak.
A kérdés az hogy mi a jobb, hogy csináljam, hogy bevegyék a monolitott, Flintát intéztessem el vagy, a tudósok védelmét.
Vagy milyen egyéb megoldás van???

Bizonyos öcsik ütik egymást és ha megcsinálod az egyiket akkor egy másik kiesik. Például ahhoz, hogy a tudósok bekerüljenek a best ending-be nem árt felbérelni a szabadságot a védelmükre (szerintem). Ha beveszik a monolitos katonákat a szabadságiak (amihez ugye a PDA-kat a szabadságos vezetőjének kell eladni), akkor Strider (monolitosok vezetője) veled mehet Pripyat-ba és így megkapod a "csapatvezető" vagy milyen öcsit. Ez azért jár ha mind a 4 ember veled tart a Pripyat Underground pályára. (Értelemszerűen... ha nem veszik be a monolitosokat valamilyen feltétel hiányában akkor ez az öcsid fog kiesni és lehet a monolitosok maradnak ki a best ending-ből.)

Hogy Sorok kicsoda azt nem tudom, angol nyelven játszottam végig és már nem emlékszek rá, hogy megtaláltam volna.

Velociraptor: Van 4. lehetőség is, ha még nem csináltad meg a tudósoknak a munkát, akkor kinyírod a Stalker-csapatot és beszélsz Hermannal, hogy "mi lett a stalkerekkel?". Akkor megkérheted a Freedomot vagy a Duty-t, hogy küldjön egy csapatot.

Jaja azt vágom, hogy bizonyos dolgok ütik egymást, meg álltalába megvan minden, kivétel ez a mérleg nyelve, illetve a Baglyos vég.
Bagolynál, mi volt az hogy ??

„amugy bagoly küldetését úgy kell megcsinálni hogy neki legyen jó vagyis a detektoros küldetést ne szakálla intézd.”

Itt nekem eddig mindig két lehetőség van, elküld szakállhoz, tőle megkapom a detektort, és mehetek az iránytű képződményért, ha vállalom, és megyek vissza bagolyhoz, akinél vagy elfogadom, és megyek szultánhoz, hogy megleckéztessük szakállt, vagy szolok neki hogy ide a részemmel. Ha kikérem a részem, és elhozom, az iránytűt, akkor vagyok stalkerek barátja, és van meg a szakálas vég. Ha meg nem akkor a banditák barátja.

SuperKocka
A labornál van még az hogy, oda feltudom bérelni ügye a tudósok védelmére a stalkereket, vagy a szolgálatot, szabadságot, de azt csak azután, hogy elkaptam a zsoldosokat.
Akik ott vannak stalkerek, azokat a küldetéseknél mindig megmentem, akkor kapok tőlük utána némi felszerelést, igaz nem használom, de jóérzés megmenteni őket
De akkor fejbe is lőhetem őket ?? és helyettük is tehetek be szabadságot vagy szolgálatot ??

Kocka... a tudósok elött lévő stalkerek ha túl élik akkor is lehet védőkíséretet kérni, mivel a zsoldosok védik a bunkert, és ha megszerzed a doksikat a jupiter gyárnál ők neked esnek és ezután lehet kérni védő erőket: vagy duty Shulga... vagy freedom akkor loki, vagy a stalkereket is akkor Sparatacusnál kell beszélni.
ami nekem megszokott lenni:
- Úttörő
- Mutánsvadász
- Nyomozó
- Technikus mester
- Harcrendszer szakértő
- Vezér
- Stalker Mester
- Kutató/kereső
- Az igazság hírnöke(soroka megtalálása)
- Diplomata(első végigjátszásomba nem volt meg)
- Igazi haver
- A titok őrzője
- Tehetős ügyfél
- akit megjelölt a zóna
- Tudományos munkatárs
- stalkerek barátja(1x volt meg) ez utóbbi azonban nem üti a szolgálat/szabadság barátja öcsit mert más a teljesítésére utaló követelmény a leírás szerint, de nem tudom megerősíteni mivel még most fogom teszteli a copban.
ja igen ezek végül is a legjobb befejezés vége, mert így még a szolgálat és szabadság is végül kibékül(belefárad a harcokba)

Nekem ezek vannak
01. Úttörő
02. Mutánsvadász
03. Nyomozó
06. Az igazság hírnöke
07. Kutató / Kereső
08. Harcrendszer-szakértő
09. Technikus-mester
10. Stalker-mester
11. Vezér
12. Diplomata
13. Tudományos munkatárs