[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Miután Nitró feltörte a kémrepülő fekete dobozát,azt odaadta Szenkának,
akinek a hulláját később megtaláltam már nem tudom megmondani pontosan
hol. ki ölte meg, miért, hogy került oda?
Vmi összefüggés,magyarázat?
előre is köszi!

Üdv emberek!

Gép újrarakás közben elveszett az összes mentésem... Valaki meg tudna dobni pár Pripyat-i mentéssel?

Hello mindenkinek.Elakadtam a Cop-ban.Pripyatban az antennát kiiktattam és a földszinten levö hütöböl kell kideriteni,mi a zaj forrása.Egy hulla van ott akitöl elszedek mindent és sehogy sem fogadja el a dolgot!Mit kell ott csinálni?Vagy élve kellene kiszabaditani?

Segitsen valaki!

Az van,még a bejárat berobbantása elött mentettem!Akkor ujra kezdem onnan!Köszi az infót!

Valami nem jo,ujrakezdtem többször is,de mindig halott a katona.Elveszem a cuccait,de nem veszi a küldetést késznek.

Zatonba találtam a hídon 3 dokumentumot (az egyikből két példány van). Bagoly szivesen megvásárolná tőlem. A kérdésem az volna, hogy elpasszolhatom-e neki vagy szükség van valaki másnak azokra a dokumentumokra (esetleg nekem)? Kerestem már választ erre vonatkozólag, de nem találtam.

Úgy van, add el neki nyugodtan.
Ez is hozzásegit egy "öcsihez" asszem az információ kereskedőhöz vagy mihez ... :(

Eddig még csak egy öcsit szereztem meg, a stalkerek rejtélyes eltünésé kapcsán. De akkor eladom, mert kell a zseton. :D Ehhez kapcsolódóan mégegy kérdés. Van értelme a sunrise (stalker) ruhát és abakant fejleszteni? Zatonba már csak a zsoldosok bázisára kell beszivárognom dokumentumokért. Viszont Kardánnak még kellene egy szerszámkészlet Pripyatból.

Az Abakán kimondottan jó fegyver! Pontos (2 es tüzelési módban) és erős is. Én azt mondom nyugodtan fejlesztheted. Viszont az öltözet amit írtál... az talán Janovban el is megy, ha meg van rajta minden fejlesztés, de szerintem inkább Beryl 5M

Halihó!
Kérdésem a következő:Miután átértem Pripyat-ba a négy velem taró stalker közül,-Zulut kivéve aki lelépett a hadsereg miatt- velem tartott a bázisra Vánó, a pilóta és az ex-monolithos Kósza. Utóbbi azonban valahova eltűnt,hogy mikor hová,és miért azt nem tudom! Valaki esetleg tud vmit? Előre is kösssssz!

Vissza
Top Alul