[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Pörgesd végig ezeket az oldalakat, meg fogod találni, többszörösen.

Ezt a fegyvert hogy tudom felvenni?Még egyszer sem sikerült.
Ez az a hely,ahol a egy kontroller van.
15701383.jpg

Ezt a fegyvert nekem se sikerült kibányászni, csak a lõszert mellõle, pedig próbáltam sokszor a rendelkezésre álló 5-6 másodperces idõkeretben. Jut eszembe, gránáttal próbáltad? A zatoni vérszívó
fészek legalsó szintjén volt egy 45 fokban döntött raklap, alatta gránátok, vodkák és sehogy se fértem
hozzá. Gránátot dobtam alá, a raklap sértetlenül ott maradt ahol volt, de a javakat kitolta a
a raklap másik végére, ahonnan már elérhetõ volt a cucc. Amilyen anomáliák között van ez a TSR
elvárható lenne, hogy legalább gránátvetõs, éjszakai távcsõves legyen. Meg is próbálom kiszedni újra! :)

Mélyguggolás, egy sorozatlövés oldalról és kifordúl. Próbáljátok meg ezt a kombinációt.

De, hogy kerűlt oda az a fegyver?Melyik résznél van? Én ilyennel nem találkoztam, pedig mindent bejártam szinte :)
Esetleg valahova feltölthetnéd azt a mentésed, megnézem, mit lehet vele kezdeni :)

Nálam van egy kicsi gond. Hívom a Szolgálathoz beléptetett monolitost,de a társai miatt nem akar jönni. Hogyan győzzem meg. (Szívem szerint a sivatagi sassal győzném meg,de holtan nincs sok haszna.)

Zatonban a daruknál kéne megkeresnem Gluhart az eltűnt stalker ügyében de sehol sem találom (a daru alatt mutatja, nincs ott, de a PDA jelzi hogy van egy ember a közelemben). Hol találom meg őt?

Noét érdemes megölni a bárkáján azért a két iránytű relikviáért vagy később még származhat bajom a halálából?

1 (próbálom nem lenőni a poént) aludj egy napot és próbáld kinyitni a daruknál lévő bezárt ház ajtaját F-el.
2 a. A befejezővideó rossza módosul vele kapcsolatban.
b. meg tudod szerezni tőle úgy is hogy nem lövöd le, konkrétan elkéred. Ezt azután lehet miután szakáll megkér hogy hozz ilyen relikviát neki, de csak akkor kér meg ha a detektorokat leszállítottad és visszamentél zatonba és ideértek a tuningolt detektorok(svarlog detektor).

nézz körül a távcsővel :) Én úgy találtam meg :)

Én megöltem Noét és a PDA-ját eladtam valakinek.Amikor harmadszor is akartam iránytűt kérni tőle,pirossá vált és az életemre tört. :D

14307_ss_emre_04-06-10_17-58-53_jupiter.jpg

Ezen a képen van az az épület ahol át lehet ugrani Pripyatba, azt nem tudja valaki hogy a másik oldalon hol van rejtett port, amivel vissza lehet jönni? (Remélem jó a kép link)[/url]

Vissza
Top Alul