[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Megkerestem, mert az elsõ játékban nem vettem észre. Talán egy feladatot terveztek ide, azután a
megjelentetési hajrában ki kellet hagyniuk. A külön mentés mindenesetre feladatra utal.

Basszus, ezt jól kihagytam ... mindegyik végigjátszásban !
Ti az egész térképet átvizsgáljátok négyzetméterenként ? :)

Én szorgos kis hangya vagyok, mindent megnézek, megfogok, megszagolok, és lám ezt a barlangot
mégse találtam meg elsõre, többbek között ezért birom annyira a Sztalkert, mindig tud újat adni.

nincs feladatba, de ha elmész jupiterhez, van ott, az az áruló csávó szoroka aszhem, szabadsagos ruhaba,ő ezt a hirnevedet is elfogja lopni, mint ahogy minden mást, amit csináltál, vagy ha nem csinálod meg, akkor is előadjamagát,mindha ő megtettevolna.

Kijátszottam a Ranger Stationos küldit, 3 variácója van, banditákat védeni a zsoldosok ellen, akkor
Szultán barátja leszel. A zsoldosokat védeni a banditák ellen, akkor, ha Morgan az áruló szolgálatos
életben marad, Janovban ad egy fegyót, ha nem súgod be.
A sztalkerekkel lelõni a banditákat és a zsoldosokat (öcsi jár érte), azután Janovban a halott Morgan
PDA-ját felkinálva a tetszés szerinti frakciónak, a szolgálat fegyverraktárának kordinátáját kapjuk.

Légió! A Ranger Stationos küldetés Morgan megvédése változatát Bagoly adja, miután megszerezted az
infokat a zsoldos táborból.

Kifejtené valaki részletesen hogy van ez a Bagoly adta küldetés Morgan védelmére a fegyver üzletben. Párszor végig játszottam de ezzel még nem találkoztam. A szenyviz telepnél vér nélkül kell megszerezni a laptop-t ? Mert én eddig mindig lelőtem ott az összes zsoldost.

Ott nem lehet vér nélkül megszerezni a laptopot. A "védelmis" az erdőgazdaságnál lesz és attól függ, hogy a küldetést a Bagoly adja ( Morgant véded ) vagy Szakáll ( Stalkereket véded, illetve a Zsoldosokat kell kinyirni ). Ez egy választható rész, kétféleképpen megy a sztori.

Emberek a gázládát a katonai teherautón (a hídon), hogy kell kinyitni? Illetve hogyan kell megszerezni a két kulcsot?

http://stalker-cop.try.hu/
ezen belül spoiler és vérszívók,gáz,láda
A 2.esel jelölt dzsipben van egy kulcs ami a képen is látszik, és az 5.össel jelölt helyen ahol le van szakadva a híd ott leeset egy dzsip abban van a b kulcs utána kinyithatod velük a teherautón lévő sötétzöld ládát és ott van a méreg.

Heló mindenki

Azt meg tudná írni valaki, hogy a Kardán által adott küldetés: miszerint keresd meg a 3 barátot, derítsd ki mi lett Vicessel, címűt hogy kell végigcsinálni? Nem akarom elhagyni úgy a Zónát, hogy Kardán szomorú marad emmiatt.

köszike

Vissza
Top Alul