[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Öcsi téma, van a stalker barát aka his fellow és a authority aka fennhatóság, nem lehet mindegyiket megszerezni, mert a kettő üti egymást ez gondolom nem újdonság. De nem csak az iránytűs dolgon múlik az öcsi, hanem mindkettő ott kezdődik kinek segítesz a játék elején, mert ha Szultánnak azaz a Sevcsenkón meg az erdőgazdaságnál a banditákkal vagy nekik segítesz és Szultánnak adod az iránytűt akkor bandita tulajdonság aka authority, de ha ezt a kettőt nem teszed meg hiába adod Szultánnak az iránytűt nincs öcsi, ellenkező esetben ha a stalkeroknak segítesz a Sevcsenkón meg az erdőgazdaságnál és Szakállnak adod az iránytűt akkor his fellow

Kopacsi Janovtól nyugat-délnyugati irányban egy lepusztult tanyabokor. De mellékküldi is lesz,
zsoldosokat kell ott lelõni zombisztalker segédlettel. Egyébként fegyvert, lõszert más markoló
vezetõfülkéjében is találni, de veleszt csak Kopacsiban.

zsilin":3lkopwdo mondta:
Köszi Csiga07, a telepítő txt-t nem találtam, de akkor megnézem újra. Akkor valószínüleg a SCOPHU
1.06.1 -es patch-hez valót is fel kell tenni, nem csak a 1.6.2-eshez valót?

Igen.Először a SCOPHU-v1.00,majd a SCOPHU_v1.00_(upd100207).A kibontott így néz ki:
kp119.jpg

Anabiotik, tom hogy a tudósnál lehet beszerezni de külön fel kell venni ezt a kükldetést, mert én nem találom nála, lehet gyorsan átszaladtam a párbeszédeken, minden tudós küldit megcsináltam, de sehol Anabiotik?

b5i07o.jpg

jah a laptom amit az elején kért bagoly annak pripyat-ban jelentősége lesz, szerintem a legjobb küldi, jah és a távcsöves puska nem játszik, csak a gauss /jó hogy rájövök 3x végigjátszásra/
1zfikw1.jpg

2qn7bph.jpg

baban, az Anabiotikot venni lehet, csak akkor lehet venni ha megkaptad a tudományos munkatárs medált.+van 3 zatonban relytekhelyeken(az meg hogy 3adjára vetted észre a zsoldos küldit nem baj én 6odjára:)
HA rendelsz közelharc fegyvert zatonban a másodiknál egy olyan vipert hoz hogy desert lőszer való bele. És ahogy mész kifelé leállít egy bütyök nevű sztalker (az aki a hozd el a Ladából a ládát küldit adja:) hogy az ő fegyvere persze nem adom oda. aztán kiderítem hogy a mólóhoz megy ott banditákat találok (lelövöm majd meglátjátok mért), és egy üzenet van benne Szultántól hogy keressétek meg bütyköt és hozzátok elém. Ezután azt a feladatot kapom hogy keressem meg bütyköt hogy megvédd a hírneved. Kerestem zatonban de nem találtam. Ha valaki megtalálja írja már meg hol van bütyök!

Pedig tőlük kapod a küldetést Baban, asszem a virágot kell nekeik elvinni a rendellenes ligetből és vehetsz
majd náluk. Amúgy meg kutasd át a pályarészeket, sok cucc van eldugva pl Pripyatban az olyan házaknál
amikbe nem lehet lemenni, lent vannak ajtók, és ott majdnem minden 2. háznál van valami, SEVA is volt ott,
meg Vintar, Groza....

Légió!
Bütyök Janovba ment át, az állomásra, ott találod, de nem jutsz előrébb a küldetésben mert asszem
hazudik a paraszt! Menj a rendellenes ligetnél található bányagéphez, lesz ott egy fazon, aki haldoklik
aztán csinálsz vele amit jónak látsz, majd ha visszamész, két Freedomos fog beszélni valamit róla, de
lehet nem ilyen sorrendben van a küldetés, de így emlékszem.

rendben keresek ilyen cuccot de ezek mellett megvan a tudományos munkatárs öcsi és sokmindent átkutattam és nemigen találtam, ha netán emlékeznétek rá hogy hol találtatok akkor pls írjátok le, X8-ban hol, 2x is megjártam, de semmi

hopp neki is fekszek Légió féle küldinek, de Maverick nem jó amit írtál Légiónak, mert Szoroka féle stalkert kell megtalálni aki Flint néven fut Janovba, és a bányagépnél van a haverja akit cserben hagyott, leleplezése vagy a szabadság vagy a szolgálat vezetőjével beszélsz és vége is van ott az igazság hírnöke öcsi, másrészt meg amit Légió ír az érdekes mert 2 felvetésem van ezzel kapcsolatban, a banditáknak vagy a sztalkeroknak segítettél az elején mert lehet ez a küldetés kimenetelét nagyban befolyásolja.

Baban

Nem poénból írom hogy "én így emlékszem, meg azt hiszem" nem jegyeztem meg mindent. De ha ilyen jól emlékszel a küldetésekre, akkor pl leírhatnád, hogy a meglévő archievementjeidet hogyan szerezted meg
részletesen a küldetéseket pmbe vagy mailen, mert csinálok egy CoP ismertetőt, és nincs kedvem ezért
újrakezdeni a játékot, és közben jegyzetelni.
Így nézne ki, http://hotfile.com/dl/30769143/f76a0fc/Ksz.odt.html
fegyverekkel, fontosabb ruhák, lelőhelyeik, + öcsik és kivitelezésük, esetleg mellékküldetések, aki tud valami konkrétumot, az nyugodtan jelezhet, jól jön a segítség ha látjátok értelmét.

sorry Mav, nem akartalak megbántani, csak javítottalak, persze írok egy öcsi megszerzési dolgot, ugyebár 21 van, nekem 20 megvolt de egyszerre csak 16, meg segítek ahol tudok, összeírogatom őket és küldöm priviben, de itt http://stalker-cop.try.hu/ és itt http://www.kampos.gr/en/awards.php elég jól le van írva minden, csak némi kiegészítésre szorulnak a dolgok.

Nem bántottál meg semmi gáz. A második oldalt ismerem, onnan szedtem az artis képeket a cumóhoz
Na ez f*sza, ha mondják, akkor nekem is beugranak a dolgok hogy mi hogy volt, és sikerülhet valami jót
alkotni, ha majd kész vagy küldjed nyugodtan én összeállítom meg kiegészítem, adok valami formát a dolognak
és kész is!

sziasztok ott tartok hogy menjek le az x8-as laborba mutatja is még azt is hogy vannak ott 24-en meg minden de nem tudok lejutni légyszi segítsetek

meg kell keresned a generátort, és bekapcsolni, aztán le bírsz menni

Üdv Stalkerek!
Csak 1 gyors kérdés : Skeleton páncélban át lehet menni pripyatba? (csak hogy ne potyára vegyek) :D

Légió!
Zatonban tök mindegy milyen fegyvert rendelsz,a Bütyök féle belédkötök dolog mindíg előjön.A fickót elvileg a daruknál látták Zatonban,de ott csak banditák vannak,akiket ki kell nyírni.Miután átmész Janovba és bepakolsz a privát ládikádba,majd elmész,mondjuk mellékküldit csinálni.Következőleg mire visszamész a ládikádat kipakolták,semmi nincs benne.Nyomozni kell,hogy ki vitte el,az állomáson kapsz róla infókat,de ezeket nem akarom lelőni.Igazából nem túl bonyolult megtalálni,két ember tud róla valamit,aztán már el is végezheted a dolgot Bütyökkel.:-) lövés1 :lol:

nem lehet exosketlonban menni Ati, de ezt jelzi is a küldi, csak a SHEVA játszik sajnos

Vissza
Top Alul