[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

His Fellow, Diplomat, Friend "Duty», Friend "Freedom», Supporter balance, Other stalkers
eme öcsik valamelyikét megszerezte már valaki, ha igen pm-et lécci hogy hogyan és miként nekem a diplomat azt hiszem megvolt de nem biztos

His Fellow azt akkor kapod ha Zatonban megoldod az eltűnt Stalkerek rejtélyét a játék elején.
Friend Duty, Friend Freedom, azt meg asszem ha valamelyiküknek adod a 2 PDA-t nem tudom pontosan
csak itt olvastam valami iylesmit, Diplomat azt Csiga írta lejjeb pár sorral.

His Fellow azt akkor kapod ha Zatonban megoldod az eltűnt Stalkerek rejtélyét a játék elején, kicsit bővebben, amúgy neked megvan ez az öcsi?

Ja megvan, valakitől fel lehet venni ezt a küldetést, már nem tudom kitől, de a hajón van, asszem Gluhar.
Magába foglalja majd a vérszopó fészek kifüstölését is ha jól emlékszem

Help valaki!
Pripjatyban , az ovodában levő zavaróállomást kellene kiiktatnom.
Odamegyek szétlövöm az zavaró közepében levő világító valamit, az kialszik, de nem történik semmi!!!!!!!
A küldetéslistában ugynúgy megmarad a küldi, és ráadásul a kis radarkép úgy mutatja mintha abban a szobában lenne valaki, de egyébként meg nincs ott senki!
Valakinek valami ötlet?????????

Gabriel menüben a játék beállításainál nyomd be a "Guggolás-kapcsoló" parancsot, és akkor ha guggolsz
úgy maradsz, meg van mély guggolás is nem tudom azt tudod-e az is elég érdekesen lett kivitelezve.

Szpinya
Lődd tovább egészen addig amíg be nem szakad a föld alatta, ott lemész és jön egy kis f*sós rész <:D>

Maverick!

Köszönöm a segítséget!
Bár miután kérdeztem, visszamentem játszani és a kinti lépcsőn felmászva behajingáltam egy tonna kézigránátot és megadta magát az a nyavalyás torony, utána megtaláltam azt a szerencsétlen szanítécet is a hűtőben.
Mégegyszer köszi!!

Szívesen, gránátozás is jó megoldás, én is szoktam ilyet mikor elborul az agyam :D

Menet közben feltehetem a magyarítást vagy újra kell kezdenem a játékot?
Angollal kezdtem, de mégsem értem annyira, mint képzeltem.

Azt vettem észre, hogy ha "menet közben" rakod fel a magyarítást, a nevek angolok maradnak. Legalábbis, ha betöltök egy magyarítás telepítése előtti mentést, ezt tapasztalom.

Csak eldicsekedném a világnak hogy éppen most sikerült végre feltápolni a unique Vintorezt (elképesztő h mennyit kell sz*pni érte) és elmentem összeszedni a N62 dokumentációját Zatovban. A kétkezű debella monster viszont elvette a kedvemet az egésztől, HÚSZ TÁR lőszer kellett bele (G37, full upgrade), ez valahol a szánalmas és a nevetséges keveréke.. Értem én hogy arch enemy de ha egy páncélozott elit katonának elég 5 golyó, akkor egy "puha" élőlény legyen szives ne hordjon ki lábon 600 AP golyót a tüdejében.

Kérdés: lesznek ilyen szánalmas részek a jövőben vagy ez csak egy bocsánatos kivétel volt?

PS: az elején egyáltalán nem tetszett a Cop az előző két részhez képest (CS-t nem tudtam végigtolni mert script error miatt CtD-t kapok a Yantar-ra menet, de alapvetően tetszett) de a Pripyat-ba vezető alagutas rész nagyon hangulatos volt, el kell ismernem. De ez a biotank elvette a kedvem az egésztől..

Legközelebb próbáld meg az eliminátorral,abba is a nagyvadra való töltényt használd.

Üdv.
Nekem Zaton-nál volt egy olyani tulajdonságom, hogy megnövekedett agykapacitás, psziellenálóképesség, vagy valami iylesmi, ezt a leszakadt híd melletti hosszúkás üregbe kaptam, miközben oda-vissza járkáltam benne. Egyszer sikerűlt, másodszorra viszont nem. Valaki találkozott még ilyennel rajtam kívűl? Egyébként van egy halom tulajdonságom, számolni nem tudom, mennyi :)

Vissza
Top Alul