[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Janov mellett a toronyban.
De nem tudom,mikor adja ezt a feladatot,valaki segíthetne..
A Pripyat-ba menő alagút térképeit megtaláltad már?

Zolika, tedd fel a magyarítást szerintem, vagy ha azzal játszol, akkor nem értem a gondod, viszonylag
hamar meg lehet találni őket, 4 embert vihetsz magaddal Zulut, Kószát [a monolitos katona akiknek segítettél]
Vanó [Janovban van a bárban, neki is lehetett sgíteni] és a katonát a tudósoknál van a laborban nem tudom
most hirtelen mi a neve.
Akkor adja a feladatot, ha megtaláltad az átjárót, beszélsz Nitróval, felvilágosít, hogy kell SEVA öltözet és
nem ártana egy két ember melléd, zulut ajánlja hogy beszélj vele, onnantól meg sima ügy, ha összeszeded, mind a 4 embert, akkor kapsz egy "öcsit" [mi a f*szért öcsi?]<:D>

Am, van itt egy jó hosszú hozzászólásom, abban le van írva a monolitosok megmentése is, elég komplikált
a végrehajtása több feladatot kell megcsinálni, keresd meg ha elakadsz, én is úgy kezdtem hogy 17 oldalnyi hsz-t elolvastam

ezen az oldalon van:http://stalker.hardwired.hu/forum/viewtopic.php?t=911&postdays=0&postorder=desc&start=60 <:D>

Maverick":kf8wg3ia mondta:
mi a f*szért öcsi? :D

achievement - gyanítom, hogy a kiejtése miatt lett ez a szlenges elnevezése (fonetikus formáját be akartam írni, csak bizonyos karaktereket a fórum nem támogat)

(Amit nem értek, hogy kijelölöm, hogy OFF-nak megfelelő szinű legyen és mégsem állítja be úgyhogy elnézést emiatt. :)

Nem Garik az, hanem Szokolov, Garik az a "fuvaros" Pripyat - Janov között
Amúgy még mindig nem világos Dutch, de mind1
<:D>
"Öcsikből" A Diplomat, Supporter Balance, Dealer Information, és az Other Stalkers-t hogy lehet megszerezni?

öcsik, hát a diplomat megvolt még az első kijátszáskor, de nem emlékszem rá hogy hogyan kaptam, http://www.kampos.gr/en/awards.php itt van angolul leírva mit hogyan, bár nagyon soványan magyarázza el a dolgokat.

Jó lenne ha kicsit részletesebben is le lenne írva minden, /remélem valaki válalkozik rá hogy mindet leírja/ pölö így

Titkok őrzője: Ahhoz ugyebár a végén Sterlock-al kell beszélni és üzenetet átadni neki, 3 doksit kell hozzá beszerezni, rejtekhely koordinátákkal lehet hozzájukjutni, a lezuhant felderítő gép fekete dobozában vannak a koordináták. A repcsi a Jupiter pályán található a tanya mögötti mederben. El kell vinni egy technikushoz a feketedobozát az kinyitja és a megkapjuk a koordinátákat, az egyik a kőfejtő gépbe, a másik a Jupiter gyárban a tartályok alá a harmadik meg a cementgyár alatt alatti csatornakiömlőbe vezetnek, ( de lehet hogy csak 2 koordinátát ad nem 100% a 3db). Vigyázat nehogy valaki úgy járjon mint én hogy eladja őket mert akkor szvsz öcsi, na szóval ha megvan a 3 doksi akkor ezek után már csak csacsogás sterlock-al és ott is az öcsi.

Ezt az oldalt vágom Baban, de nekem is ez a bajom, hogy elég felszínes, de mind1
Majd lehet készítek egy végigjátszás félét, amibe az ehhez hasonló dolgokat leírom, amit tudok, aztán majd
linkelem.

Hi!Kérdésem lenne hogy a 2.kulcsot hol lehet megtalálni ami a vérszópók elleni gáztámadáshoz kell?Az elsőt már rég megtaláltam a hídon a konvolyban az egyik UAZ-ban de a teherkocsin a vegyiláda kinyitásához 2 kulcsot kér :| THX!

Ugyanott van csak a híd alatt a konvoj elején egy fejre állt autóban egy széfben, a polgár jenőné-höz
a hivatalba!
<:D>

Maverick":2b8ex5us mondta:
"Öcsikből" A Diplomat, Supporter Balance, Dealer Information, és az Other Stalkers-t hogy lehet megszerezni?
Diplomata akkor leszel,ha összetűzés nélkül oldod meg a konfliktusokat.(már amit lehet :D )

Maverick, én is gondolkodtam azon, hogy írok egy bővebb öcsi cuccot, mert a mire rájöttem hogy van az a gyógyszer amit a tudósoknál lehet beszerezni Anabiotik és azzal túl lehet élni a kitöréseket, és ha 3 kitörést túlélek akkor a túlélő öcsi

végén megkérdezi , hogy el akarod-e hagyni a zónát , arra azt mondod , hogy nem és tessék (ha meg akarod látni a játék végét akkor ezelőtt mentessz egyett , és megnézed , de egyébként bármeliky vezető is ki tud vinni... i want to leave the zone asszem )

aham köszi de én beszéltem zuluval és csak anyit mond hogy menyek el a ....... enyi semmi olyan hogy gyere el pripjatyba vagy valami ijesmi semmi

Sziasztok, az érdekelne, hogy az UFO-s küldit, azt megkapod valakitől ??? vagy csak ha megtaláltam a roncsot adjam le a szerelőnek ???

Ha megtalálod add le a modult Nitrónak, az feltöri, és megkapod a 3 rejtekhely koordinátát
Blackacehun rendben majd írj rám ha ráérsz aztán összehozunk valamit.

Vissza
Top Alul