[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Hedniskhjertad":64uzy6gq mondta:
Jim67
Vintorezt és véletlenszerűen kaptam, a sráctól aki megrenddelést teéjesít a szkadovszkon megbíztam ha már van pénzem hozzon valami spéci mesterlövészt és pont vintorezt hozott, próbáld meg hátha szerncséde lesz (többszöri mentés és 1 közvetlenül a mgerendelés előtt, ha visszatöltöd lehet hogy tök mást hoz mint elsőre, csak egy fix az ár 4000 előleg és 20000 összesen)

na ezt megnézem :)

BerikZ: én 2. találtam zombiknál+1-et megvettem a tudósoktól

jim67!

De az a Veles...abból nekem van 3...swarogot szeretnék.

Blackacehun
Elnézést így jutott eszembe majd legközelebb sűrítek, és köszönöm Blackace)))

BerikZ":osu2ahyi mondta:
Jim67!

De az a Veles...abból nekem van 3...swarogot szeretnék.

Az elején kell felvenni azt a küldit a tradernél, miután megvan jupiterben a tudósoknál kell leadni , utána vissza skvadovs-ba és ott megint besszélni a traderal ,leküld a barmanhoz és ő fogja adni.

Nos van exo skelton , vintorez , meg miegymás , szóval jóó :P

Sziasztok volna egy kérdésem. A jupiter közelébe hütö tornyoknál jártam amikor segély kérésre lettem figyelmes. valami stalkerek el akadtak el fogyott a kajájuk és a vizük, és nem tudnak kijutni valahonnan nem tudom őket be azonosítani. hogy tudok segíteni rajtuk????????

ha összegyüjtöd a 3 vales detektort , elviszed a tudósoknak , és ott lehet felvenni azt a küldit , a oént nem lövöm le :D

Sziasztok nem tudjátok mit kell anál a résznél amikor mentek át pripayatbe és össze kell szedni egy kis csapatot én eddig összeraktam 2 ember és így 4en vagyunk gondolom ez elég lesz. A kérdésem az ,hogy kell nekem valami védő ruha ,hogy el indulhasunk de honét szerezhetek rá pénzt vagy hol vehetek mert elég drága ahogy elnéztem...

Panzer összeszeded a hulláktól a fegyvereket, a technikus megjavítja neked és eladod a kereskedőnek. Egyébként a ruha egy SEVA és asszem Hawaii nál lehet venni, az árát nem tudom.

sziasztok valakitudoylan mondot hogy több legyen a teherbiroság 500kg pl : D

Uton vagyok pripayat alagutba, most szedem össze a csapatot hogy induljunk, mi is 4-en vagyunk eddig. elvileg a monotolith katonákat is hivhatnám, de nem tudom el érni hogy befogadják öket a stalkerek hogyn kell?
meg hogy tudom öket a csapatomba be venni?
aumgy max hány embert lehet össze szedni a pripayat alagut csapatba ??

Vissza
Top Alul