[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Kitörésektől mentes szép napot!

Lenne egy problémám, amit nem értem miért nem tudok megoldani, holott egyszer végigvittem már a játékot. Visszaolvastam, és látom nem csak nálam jelentkezett az "A" kulcs eltűnése. Kérdésem tehát, hogy van valami patch, amitől sitty-sutty visszakerül az uazban lévő ládába? Mert tudom, hogy ott kell lennie, előző végigjátszásomban előbb találtam meg, mint magát a dokumentumokat, most viszont csak lőszer van benne... Bug lenne, töltsek vissza jó előre, ne adj isten, kezdjem elölről? Köszi előre is a segítséget!

Ez nekem az alap verziónál jelentkezett, a patch után minden rendben volt.
Nem kell elölről kezdened, csak a mentés könyvtárat tedd el és az új verzió alá tedd vissza.

Hello! Galacsin és Húscafat kell az egyik katonának, hogy velem tartson Pripyatba. Hol találom ezeket? Danke!

Asszem lelsz Jupiternél, de hogy melyik anomálibán már nem emlékszem. De keresgess és más is lelhetsz :wink:

Ez de nagy :D
:bloodsucker:

Én meg zatonyban összeszedtme ezeket az képzödmenyeket, szerintem az ottani, anomaliakat nézd meg

a monolitosoktól kaptam egy küldit yanowban , hogy kéne nekik "otthon" , régen megcsináltam a küldit de nem emlékszem hogy volt , kivel kell beszélni ? és milyen küldit kell megcsinálni ? (ja és az oázis kb 2 percembe került , áttjutni a labirntuson :) )

Eljutottam pripjatyba megvan az "ismeretelen"gauss fegyver de nem ír ki semmit hogy merre és hogyan kellene menni, mindössze annyit hogy információkat kellene szereni róla, please valaki ilyenkor mi a teendő merre meddig és mit...

Hednis: vissza kell menned a szkadovszk-ra Kardánhoz. ő a te embered

Jim: A szolgálat parancsnokát kell megkeresned, de csak ha már vitted neki Tacsenkó tábornok PDA-ját, később kósza veled megy pripyatba ha felkéred.

Kösz Blackacehun, 5000 ért utaggatni és már 3 szor tesezm még szerencse hogy egy csomó zs félre téve és 120000ből már lehet utazni)))))

ja ha valakinek kell a magyarítás külön akkor ide felraktam, teljesen egyszerá program 1.6.0.0 és 1.6.0.2. vel kompatibilis csak a telepítés Batot kell elindítani és mindent felrak ( a régi angolnyelvű mentések működése nem garantált,lehet hogy újat kell kezdeni aki magyarul akarja)

http://data.hu/get/2203220/SCOPHU-v1.00.zip.html

Blackacehun":332ixwk0 mondta:
Hednis: vissza kell menned a szkadovszk-ra Kardánhoz. ő a te embered

Jim: A szolgálat parancsnokát kell megkeresned, de csak ha már vitted neki Tacsenkó tábornok PDA-ját, később kósza veled megy pripyatba ha felkéred.

annó a freedome-osok fogadták be őket , de hogy volt az már nem rémlik :S , és az a pda merre van :S ?

Fiúk még egy help, az Óvódába hogy lehet bejutni? megvan a plasztik robbanóanyag és az info hogy itt van a zavar forrása, bemenni még sem tudok bemmeni az ablakokon nem lehet, az ajtók nem nyílnak szóval (a tetejére nem lehet feljutni)úgyhogy nem tudom hogy lehet

jim67
Ha kaptál egy detektort (a 3 veles biznisz után a tudósok átküldik a cuccot bagolynak ez beletelik egy időbe) aztán szakálltól lehet egy spéci dteketor kapni, és van egy küldetés a Javnonál a hűtőttoronynál (a tudósok adják) és a téranomáliát csak ezzel tudod észrevenni felugrottamm és meglöktem az anomáliát és kiesett belőle egy csapat szolgálatos, köztük volt Tacsenkó és az ő PDAja is....

Hedniskhjertad":2kguplyr mondta:
Fiúk még egy help, az Óvódába hogy lehet bejutni? megvan a plasztik robbanóanyag és az info hogy itt van a zavar forrása, bemenni még sem tudok bemmeni az ablakokon nem lehet, az ajtók nem nyílnak szóval (a tetejére nem lehet feljutni)úgyhogy nem tudom hogy lehet

Az egyik ajtót kell felrobbantani vele !

Hedniskhjertad":3la3q8gl mondta:
Jim67
Ha kaptál egy detektort (a 3 veles biznisz után a tudósok átküldik a cuccot bagolynak ez beletelik egy időbe) aztán szakálltól lehet egy spéci dteketor kapni, és van egy küldetés a Javnonál a hűtőttoronynál (a tudósok adják) és a téranomáliát csak ezzel tudod észrevenni felugrottamm és meglöktem az anomáliát és kiesett belőle egy csapat szolgálatos, köztük volt Tacsenkó és az ő PDAja is....

hát ja , naál ma most a freedoome-hoz csatakoztak az emberek, a pda-t is természetesssen nekik adtam nem annak a qurva duty-nak . Azt mondjátok még meg , hol lehet találmi meta chunk artifactet , mer a tudósoknál van egy hapi és neki kéne szerezni , és asszem ő is jönne utána vele pripyatba , eddig van 4 emberem , jó lesz az 5.-nek :) as val-t és vintorez-t honnan lehet szerezni ? mer eddig még nem találtam , midnen más van de ez a 2 nem, és aztmondják , hogy fn2000-et is nehéz szerezni , no azt honnan ? Ja és még egy megtaláltam 2-2 toolkitet zatonban is meg janow-ban is , viszont van még 3. szint is a fejlesztéseknek , azok a toolkitek merre vannak ?

Fiúk Aza Oázishoz hogy kell eljutni? (végigtoltam és kimenekitetteka helikoterek vagy választhatom hogy maradjak) de gondolom azért nem ennyia játék....

Ja Toolkitek helyét nem írná le valaki? (én a fűrészmalomnál és za alállmáson talátam zatonban)

jim67
Vintorezt és véletlenszerűen kaptam, a sráctól aki megrenddelést teéjesít a szkadovszkon megbíztam ha már van pénzem hozzon valami spéci mesterlövészt és pont vintorezt hozott, próbáld meg hátha szerncséde lesz (többszöri mentés és 1 közvetlenül a mgerendelés előtt, ha visszatöltöd lehet hogy tök mást hoz mint elsőre, csak egy fix az ár 4000 előleg és 20000 összesen)

Hedniskhjertad":3qdku1e9 mondta:
Jim67

De pontosan hogy is lehet megszerezni azt a detektort? Én már próbáltam mindent. És olvastam már vagy 4-féle variációt...nem tudok rájönni :cry:

Vissza
Top Alul