[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

sziasztok, remélem már ez lesz az utolso kérdésem :D
az érdekelne, hogy hol van vagy hogy tudom kideriteni, azt hogy mi történt a hellikopterekkel, mi okozta a lezuhanásukat, valami elektromos forrást kell megekeresni.

illetve jó nekem az ha tönkre teszem szakalt ??:D megéri??? :D

Sziasztok, érdekesség kép leírom, hogyan lehet ""3 VELES DETEKTOROTOK"" teljesen ingyen, gyorsan nehogy valaki keresgélje, vagy fizessen érte mint én, aztán a fejéhez csapjon :D

1 Az elsőt szakadovszkban kapod meg mikor elpusztítod, a mérges gázzal a szívóka fészket, (arra már nem emlékszem ki adja ezt a küldit pontosan, de mintha az egykori rendőr adná, a hajón, aki jelenleg a biztonsággal foglalkozik).

2 mikor janoba érkezel van egy egyszerű gyors küldi, van egy öreg szabadságos, neki kell segíteni likvidálni pár zsoldost, ha ez megvan ne beszélj vele azonnal, hanem meny a markolóhoz, a vezető ülésén lesz egy rejtekhely, és benne egy velessel.

3 a harmadikat szinten janovban, a tudósoktól kapod meg, mikor elvégezted az anomáliamérésekkel kapcsolatos küldetéseket.

MIkor találkozol strelokkal fény derül mindenre. Ő elmondja és a küldi magától complete lesz.

Sziasztok!
Már eléggé előre vagyok haladva a játékban amikor olvastam egy jóval korábbi hozzászólást,hogy Noét nem szabad bántani.Nekem első dolgom volt telepumpálni őt 20-30kg ólommal amikor rám lőtt.
A kérdésem az lenne,hogy így is végig tudom-e vinni a gammát, vagy kezdjem inkább elölről?
Köszi lol2

hali az érdekelne hogy mondjátok hogy van valami szabadságos fegyver csempész és hogy hol a fenébe tudom felvenni azt a küldetést????

Az nem szabadságos, hanem szolgálatos.
A Szultánnál lehet felvenni, egy bizonyos Morgant keress.

Hello!

feherkalman:
Végig tudod vinni csak asszem nem tudod felvenni az iránytűs küldit (mellékküldetés)
Ryuk:
THX a listát :D

helló!

én még csak most játszottam végig a játékot!és az lenne a kérdésem hogy ha arra megyek hogy nem akarom elhagyni a zónát akk janovba holtudok vissza menni?a másik pedig az hogy ha szintén ezt választom akk soha nincs vége a játéknak?

Ha keresel egy vezetőt pripyatben ő elvisz bárhova. Amugy bármelyik vezető ki tud vinni a zónából, és befejezheted a játékot.

Velociraptor":3prtm4b0 mondta:
Van olyan aki tönkre tette szakal boltjat???
Én direkt csináltam ott egy mentést. Majd megcsinálom, Prypiatban is volt egy ilyen és ott is f5 és megcsináltam mind2 sztorit.

Van beza. Az a baj, hogy pontosan nem tudom, hogy hol de annál a csókánál akitől Pripyatban mindig kapod a küldiket. Javaslatot kér tőled, hogy hogyan reagáljatok egy a zsoldosok és a kutatók közötti bizniszről. És te választhatsz, hogy melyik megoldást választod. Elsőnek azt hiszem én a totális lerohanást választottam aztán pedig lehet sniperkedni egy ablakból. Hozzádvágnak egy Dragunovot és mehet a buli. Izgi, jól megcsinálták, elsőbb várnod kell míg megérkeznek a célszemélyek aztán kilövöd őket közben RPG-vel kiakarnak szedni az ablakból te meg puffogtatsz, hogy a "suspect" "down" legyen :D aztán ha ügyes voltál találsz az egyiknél egy fa*za kártyát azt hiszem vöröset. Ilyen belépő kártya.

Köszi a helpet,már újra kezdtem és jött egy csomó új dolog ami Noé megölése után nem történt meg.Úgyhogy aki az elején van, vagy most kezdi tényleg ne ölje meg Noét.
Good hunting S.T.A.L.K.E.R.-s :D

Nekem is kellett volna az a vösör kártya de el b****tam...Későn mentem oda. Azza l amugy mit lehet csinálni?

Sziasztok, lenne nekem is egy piros kártyás kérdésem, hogy az hova kell ??
Voltam az x8 as laborba egy sárga kártyával megcsináltam mindent, felvettem 4 dokumentumot aztán kijöttem.
Mikor beszéltem a vezetővel, kiderült hogy van egy olyan küldetés hogy likvidáljam a zsoldosok vezetőjét, illetve a megbízójukat, de ezt nem tudtam megcsinálni, mindig megakadt mivel már voltam a laborba, és ezt a feladatott előtte kellet volna elvégezni, így vissza mentem egy korábbi mentésre, ahol még nem mentem le a laborba, és beszéltem a parancsnokkal a zsoldosokról, majd likvidáltam a küldöncöt, és a vezért is.
Most van egy piros kártyám, a sárga mellé, de nem tudom mit kezdjek vele, az is az x8 ba szol, olvastam olyat, hogy valami liftet kel megjavítani, és akkor lejjebb tudok menni még egy szintet, de nem tudom mit kell pontosan csinálni, plz valaki írja le.

Előre is köszönöm

Időközbe jatszottam, és 6 dokumentum van , ezután irja hogy mostmár jöjek ki, mindent megtaláltam, de a piros kártyának, még mindig nem vettem semmi hasznát.

Sikerült végig játszanom a játékot, ez az eddig legjobb vég :D végre valami kis hepiend :D
A piros kartyanak végül is nem vettem hasznát,nem tudom hova kelhet, hacsak nem a rakétatelepre nem jó janovban ??? Bár oda mintha egy kodot kérne a belépéshez.

A játék végén pedig van egy választás, kiprobáltam, azt hogy ott maradok, de annak semmi értelme, nincs több küldetés, nincs hova menni, nincs mit csinálni.
Elméletileg minden feladat elvégezve

Vagy tud valaki esetleg valamit ?? :D

Vissza
Top Alul