[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Sziasztok lenne pár kérdésem, kérlek segitsetek.

1) Kaptam egy olyan megbizást,miszerint fizessek ki egy adóságot a banditáknak,meg is kaptam rá a pénzt, a stalker től, de mikor oda megyek, nem tudok bejutni a fejeshez, mert elálják az utam, mikor mondom hogy miért vagyok ott, akkor sem enged be, utána is eltessékel. Ha pedig előveszem a fegyverem, akkor frissül a küldetés, hogy számoljak le a banditákkal, és mindenki tüzet nyit rám.
Van valami békés modja, annak hogy megcsináljam ezt a küldetést??? Nem szeretnék egyenlőre konfliktusba kerülni a banditákkal, pedig állandóan csinálják a feszkót :D ( érik a dolog) :D
Nem lenne jó, uton utfélen lövöldözni, akár hányszor banditákba botlok.

2) a játék elején szultántol kapok egy küldetést, hogy öljem meg egy a hajón a stalkereket,ott kicsit kétszinüsködtem, szintén a klonfiktus elkerülése véget, és figyelmesztettem a stalkereket, akik megölték a banditákat.
ezután szultán már nem adot egy küldetést se, pedig olvastam hogy több is van neki, a további küldetések késöbb lesznek, vagy mivel az elsőt nem telejitettem, így már nem kapok tőle többet???

3) megvannak a monolitosok és szeretném őket csatlakoztatni, úgy olvastam hogy a szolgálat fogadja be őket,miután megkaptak egy pda-t.
Az érdekelne hogy milyen pda rol van szó, mert volt már egy amit anno a szabadsagnak eladtam, ami adatokat tartalmazot a szolgálat egy rejtekéről, amit szépen ki is üritettem, jutalomként :D
vagy olvastam egy másik pda rol, amit a potyogó katonák holttestéből tudok majd elemelni, és azt kell oda adni a szolgalatnak, ami után befogadják a monolitott.
Nos akkor az érdekelne, hogy melyik pda rol van szó, vagy hogyan is lehetne ezt a küldetést megcsinálni ???

Mind a két félhez becsatolhatod a monolitosokat. Csak attól függ h kivel vagy jóban. (Zöldben :D )Én a szolgálatosokhoz tettem őket, de megoldható a szabadsághoz való csatolásuk is. H kivel legyél jóban az sztem attól függ h kinek mennyi feladatot csinálsz meg és, h mennyi papírt adsz oda az valamelyik félnek.

Én a banditákat szépen csendben intéztem el. Bementem és beszéltem a főnökkel. Legyél határozott, ne hagyd h megkopasszon. Mikor jössz kifelé akkor megpróbálnak majd lehúzni. Lessz egy parszt. Már ott voltam h kettélövöm, de ne tedd. Nem veszi el mindened. Csak egy kis pénzt (3000-et talán)

Ad majd még küldetést,de csak az után h. elvitted a 3 veles detektort, és nem akarnak pénzt adni. Vagyis csak kevesebbet. Mész szakállhoz Ő kifizet. Ne is foglalkozz Sultannal. De ha akarsz neki dolgozni, akkor majd még tudsz ez után cssak menj fel a kereskedőhöz.
Olyan task-ot kapsz h szerezz egy detektort a Stalkerektől. De h milyet meg kitől azt nem jelzi a térkép.

Köszönöm a megoldásokat, bár idő közben ketőtt sikerült megoldani.
csak a szultános maradt, de akkor úgy néz ki a azzal se lesz gond.

Tibibá
a banditáknál nem arra gondoltam, mikor a túsz van, hanem egy tartozásosra, a zárt légzős ruhánál,amit egy stalker nem tudot kifizetni a kamatok miadt. ott volt az hogy nem akart beengedni a bandita, az ajtón, de aztán sokadszori probálkozás után végül is félre ált :D lehet valami bug volt nem tudom:D
(kevés infot adtam meg sajnalom)

A monolitosokat is sikerült idő közbe csatolni, nekem is a szabadsag fogadta be őket, tényleg csak az számitott, hogy a küldetések elvégezte után kik lesznek zöldek ugymond :D
arra kiváncsi lennék majd hogy az befolyásolja a játékot valamilyen szinten, hogy kikhez csapodtak oda a monolitosok.

Köszönök, minden segitséget.

Sziasztok !

Először is iszonyat jó a játék ! Mindegyik Stalker rész.
Kellene egy kis segitség. Szerintem a játék 95% már megcsináltam.
Pár segitséget innen vettem, köszi mindenkinek.
Amikor jelenteni kellene Gauntnak a Finding Magpies-nél akkor X-ray engine buggal kidob az aztalra.
Van valakinek ötlete ?

Biztosan nem eredeti a játékod, és így sok a bug benne. Igaz, honnan is lenne az, amikor még ki sem adták Mo-ban. Nálam is vannak ilyen problémák, nem hiszem hogy lenne megoldás, de én nem nagyon értek az ilyen programozási izékhez.

Kis segítség kéne...Bütyköt hol találom? Rámszólt h lopott cucc van nállam. Kicsit a körmére néznék mert egy vagon banditát akasztott a nyakamba.

És ott pontosan merre? A bandita táborban, a konténereknél?

Janovban, ahol a stalkerek, szolgálat és a szabadságiak vannak.

Putiteng":20ttawt9 mondta:
Biztosan nem eredeti a játékod, és így sok a bug benne. Igaz, honnan is lenne az, amikor még ki sem adták Mo-ban. Nálam is vannak ilyen problémák, nem hiszem hogy lenne megoldás, de én nem nagyon értek az ilyen programozási izékhez.

Köszönöm !

Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy hol találom meg Kordám barátait, Bárkást, és Viccest ???
Tudom már votl róla szó korábban, hogy mindketten meghaltak, de tudni szeretném, melyik helyszinen ,és hol pontosan.

Előre is köszönöm a segitséget

Peffy":2b27nfic mondta:
SPOILER!!!
Az egyik az Égett falutól délre egy szakadékban, a másik pedig a Fenyőfa anomália környékén - pontosabban a déli oldalán (egy csontváz).
SPOILER!!!

Putiteng":3ckqfl00 mondta:
Fürgénél vetted? Ha igen, akkor azt hiszem nem lehet venni másikat. Viszont ha tönkreteszed Szakáll üzletét, akkor lehet venni Bagolynál is.

Visszatérve... Mármint az elhagyott skeleton ruhához. Megvan, h mikor kapsz lehetőséget újra vásárolni. Akkor ha összegyüjtötted az összes szerszámkészletet és megkapod a nemtommilyen kitüntetést.

Attól is függ (sztem) h mennyit vagy a zónában és mekkora a rangod. Mostanság csak mesterként ismernek :D. De ha nagyon kell megoldható Drop moddal. Bár az sokat elvesz a játékélményből.

Egy kérdés nekem is...Kapok ilyen kis izéket. H a stalkerek barátja...meg információ csereberélő Isten :D:D
Na ezekből milyenek vannak? Meg h lehet még többet szerezni? Kéne rólla vmi lista...
Van már nem kevés...csakhát ugye sosem elég :D

Vissza
Top Alul