[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Képzeljétek mi történt velem. Megcsináltam a tudósoknak a missziókat. Jövök ki a bunkerükből és ott szoktak ülni a felbérelt sztalkerek. Odamentem az egyikhez (már zöld csillag volt tehát nagyon frendly), nem raktam el a fegyverem erre kirántotta a kezemből és elrakta. Nem tudom visszavenni tőle, ha szétlövöm az agyát akkor meg kizárnak mindenhonnan... Hála az égnek ez már nagyon a game vége volt ugyh ujrakezdtem.

Nem nagy cucc történik ilyesmi. Nekem meg amikor megyünk a föld alatt, egyszer csak eltünik a GP-37. Mondom jól van, lesz másik. Aztán mentek egyet, és eltünik a AS VAL fegyverem is. És harcolhattam késsel...

Jupiternél van egy lezuhant helcsi egy rakétatelepen, nem tudtaam lejutni a pincébe mert kódos az ajtó. Ott mi lehet a megoldás??

Milyen pince, meg milyen rakétatelep? Kép nincs?

Akkor én is felteszek egy kérdést! Hol találom meg a screenshotokat?

SpoilerVolkhov AA rakétatelep. Nem kell lemenni a pincébe, az épületben van mit keresel, a pincében csak patkányok vannak.

Putiteng: C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\S.T.A.L.K.E.R. - Çîâ Ďđčď˙ňč\screenshots xp-nél

És ezt csak most mondod? fal1

jade érdemes lemenni , mert onnan lehet feljutni az armoryba :D

SPOILER!:
fenn van a házban, egy lap amin kód van azt vedd fel, menny le a csukott ajtohoz nyisd ki menny végig rajta de vigyázz, mert lennn lessz ilyen oriástörpe, azt nyiszáld le késsel, menny tovább mássz fel majd a létrán, bejutsz az elkeritett részbe, és ott lessz benn az RPG 7 meg ezek...

Blackacehun":cklevkyu mondta:
SpoilerVolkhov AA rakétatelep. Nem kell lemenni a pincébe, az épületben van mit keresel, a pincében csak patkányok vannak.

Putiteng: C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\S.T.A.L.K.E.R. - Çîâ Ďđčď˙ňč\screenshots xp-nél

És ezt csak most mondod? fal1

Megnéztem, de ott nem találtam. Viszont nemsokára meglett itt: C:\users\public\docume~1\stalke~1.-\screenshots

Azt olvastam egyik játékleírásban, hogy 8 óra játékidő alatt végig lehet vinni... ez igaz?

Üdv! Nekem egy olyan problémám van hogy elakadtam a tudósok küldetéseivel... A váltakozó pszhi mezős, alagutas. Topol-al kéne beszélnem de ő már régóta ott fekszik halottan a bunker előtt. (Nem én vágtam haza. Nem tudom mi történt vele...) Szóval tud valaki valamit írni a küldetésről! Hátha egyedül is meg tudom csinálni.
Ja és Vicces merre lehet ?
Előre is köszi!

Sziasztok! Van egy küldetés amit Kardán barátunk ad Zatonban, miután 2 votkát benyakalt a szerelő úr, hogy 2db régi cimbóráját kéne meg keresni és a kérdésem az hogy hol vannak? Előre is köszi:)

SPOILER!!!
Az egyik az Égett falutól délre egy szakadékban, a másik pedig a Fenyőfa anomália környékén - pontosabban a déli oldalán (egy csontváz).
SPOILER!!!

[mod]Előző hozzászólást ne idézz - Tibi[/mod]

Hálássan köszönöm :D

SPOILER!

Amikor meneteltem prypiat felé az alagútban akkor a monolitosok sz@rrá lőtték a skeleton ruhámat. Ugy kellett döntenem, hogy eldobom a súly miatt, természetesen a sevat vettem fel. Elmentem a skadovskra rendelni uj skeletont és már nem lehet, kereskedők nem árulják. Esetleg vmi ötlet, hogyan tudnék szerezni másikat? Vissza lehet menni az alagútba?

Fürgénél vetted? Ha igen, akkor azt hiszem nem lehet venni másikat. Viszont ha tönkreteszed Szakáll üzletét, akkor lehet venni Bagolynál is.

ha baromi sokáig szarakodsz a zónában és megcsinálsz szinte minden mellék küldit akkor Selter-nél tudsz venni exoskeletont is az árusnák 40,000-ér meg a létező ősszesféle távcsövet...

Sziasztok!
Érdeklődnék hogyan kell kinyitni a hídon álló teherautón lévő ládát? Gázt akarok vinni a vérszopó fészek kifüstöléséhez.

Megtaláltam a választ egy másik hozzászólásban. Köszi.

Hello!

Új kérdés...
Van egy olyan feladat h. Szkat 1: találd meg az elektomos imppulzus forrását. Ez lessz majd a gauss ágyus kismiujság?

Vissza
Top Alul