[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Szóval, az Oázis mindenkinek random. Három oszlop van, ha szól emlékszem. Ezek az oszlopok közt el lehet menni, kivéve a két szélsőnél, mert ott az oszlop és a fal közötti részen lehet elmenni. Négyszer kell elmenni valamelyikek közt vagy mellett, hogy átérjünk a terem másik oldalára. A csillagok alatt kell átmenni. De több mint harmincszor kell, hogy visszateleportáljon, mire előjönnek az utolsó csillagok is. Az a probléma, hogy mielőtt kijönne a harmadik csillag is, olyan mintha lottóznánk, rengeteg változat van. Így csak azt lehet tenni, hogy próblálgatjuk a változatokat. Csináltam egy rajzot, de nem sikerül feltölteni. Ha sikerül, akkor küldöm a linket. Türelemjáték az egész...

Putiteng az én verziómmal 4x csináltam meg az oázisos részt és tutira működik...
kevesebb mint 3 perc alatt átjutsz ha ugycsinálod... 4x játszottam vele végig a játékot
és vagy 15x ellenőriztem és tutira műxik...

Üdv!
A játék vége felé derül ki róla, hogy az állomáson lézeng álnéven és a Te küldetéseiddel kérkedik. A tudósok küldetései után véletlenül akadtam rá, Én is azt hittem fő küldetés, de nem.

Putiteng":1nufy5mc mondta:
Szóval, az Oázis mindenkinek random. Három oszlop van, ha szól emlékszem. Ezek az oszlopok közt el lehet menni, kivéve a két szélsőnél, mert ott az oszlop és a fal közötti részen lehet elmenni. Négyszer kell elmenni valamelyikek közt vagy mellett, hogy átérjünk a terem másik oldalára. A csillagok alatt kell átmenni. De több mint harmincszor kell, hogy visszateleportáljon, mire előjönnek az utolsó csillagok is. Az a probléma, hogy mielőtt kijönne a harmadik csillag is, olyan mintha lottóznánk, rengeteg változat van. Így csak azt lehet tenni, hogy próblálgatjuk a változatokat. Csináltam egy rajzot, de nem sikerül feltölteni. Ha sikerül, akkor küldöm a linket. Türelemjáték az egész...

egyébként nem random mert megvan a mechanizmus , az oroszok készítettek 4 képet és ott fentvolt az összes lehetőség , de sajnos a képet nem tudom merre volt .

Oázis
<object width="420" height="339"><param name="movie" value="http://yacast.dailymotion.com/swf/xaqd23" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><embed src="http://yacast.dailymotion.com/swf/xaqd23" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="339" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always"></embed></object>

superbfanatic":7lrptyu2 mondta:
Üdv!
A játék vége felé derül ki róla, hogy az állomáson lézeng álnéven és a Te küldetéseiddel kérkedik. A tudósok küldetései után véletlenül akadtam rá, Én is azt hittem fő küldetés, de nem.

Spoiler!
Nem kell addig várni. Lemész a bányába, és ott találsz egy haldokló stalkert. Beszélsz vele, aztán Flintaval, azután a Szabdság vezetőjével, és kész.

Ja Ja én se találom se a kordont, se Szidornowics-ot, tudja valaki merre van ? kéne az a a szerszám!

Anderee, mi köze a CoP-nak a kordonhoz? én ugy tudom hogy 3 pálya van, Zaton, Jupiter, és Pripyat. én semmi féle kordonrol és semmiféle szidorovicsról nem tudok... sztem ezt inkább a Clear Sky, vagy a Shadow of Chernobyl témájában kéne keresned, nemtudom melyik játékra gondolsz...

Megnéztem és megtaláltam a mérges gázt tartalmazó láda másik kulcsát a lezuhant kocsiba ! (a széfbe)úgyhogy akinek nincs ott annak gond van a játékával

És miután elpusztítottam a vérszopó fészket, a jutalommal együtt kaptam egy veles detektort is

Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám hogy Zatonba a hajón megbeszéltem Szultánnal, hogy tönkretesszük Szakáll-t.
De amikor odamegyek Szakállhoz, elvégzem neki azt a küldit, amikor vmi fura fény van a hajón, és utána már csak artifact megrendeléseket ad, de a küldi még mindig azt kéri, hogy álljak Szakáll alkalmazásába.
Valakinek van vmi tippje a problémámra?[/img]

Szerintem beszélj a Szultán mellett álló ürgével, h kezdhetitek a dolgot... Már ha egy misszióra gondolunk.

Nostradamus92
Már mondom is az a köze van a kordonnak a cop hoz,hogy nem tom melyik helyen talán Zaton az egyik katona akitől érdeklődtem szerszám iránt azt mondta ,hogy legutobb Szidorovicsnál látott a kordonnál ?de nem csak nekem volt ezzel bajom ,ha körbenézel más is megkérdezte

SPOILER:
ő aztmondta hogy legutóbb ott látott, nem pedig azt hogy ott van, vagyis akkor mondom magyarul, ő utoljára ott látott egyet, de azóta hogy idejött, nem látott 1etse. ez a lényeg, ha meg toolkitet keresel, olvass vissza és máris látni fogod hol van, kép is van hozzácsatolva
egyébként a toolkiteket itt olvavashatod:
http://stalker.hardwired.hu/forum/viewt ... 0463#70463

Srácok én nem kaptam spéci detektort .... azt hol kell kérnem ? mert mikor a küldit megkaptam nem kaptam semmi különleges detektort ..

kell 3 veles detektor, tudod az a fejledt ami mutatja hol van a relikvia, azt elkell vinned tudosoknak a fegyverszakértőjének, és az majd elküldi bagolynak a skadovski kereskedőnek, és majd megkapod

ja köszönöm :) akkor bagoly adja majd oda a spéci detektort ?:)

Igen, de ettől még nincs dubla hozzászólás. Töröld ki, mert valamelyik moderátor megharagszik... :wink:

Vissza
Top Alul