Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Pripyatynál x ray hibával kilép,erre nincs valami megoldás?
van meg kell venni a játékot eredetiben , neked letöltött verziód van , a crack ami meg hozzá van az el van baxva , szépen vársz a megjelenésig megveszed , játszol -jim67
David23, a szerszámokról: "(...) mindkét calibration toolkit pripyat-ban van ott keresd OLD kbo ((vagy mi)) épület,departmen store" . 1 alap toolkit a Zaton-on a Sawmillnél és asszem 1közepes az Ironforestnél. De ha minden karaktert végigkérdezel vki tudja általáb.
Nem tudjátok h véletlen nem jött-e már ki olyan nagyfelbontásű map a COP-hoz mint a (zaton-hoz) clear sky és a Shoc esetében. Amin minden fel van tüntetve...
srácok a szolgálat frakcióhoz hogy lehet csatlakozni?? mert nekem mindig csak az van hogy kérdezgethetek a vezetőjüktől pedig az összes küldijüket megcsináltam!!
Különben megvan, hogy hogyan kell megcsinálni a Oázisos küldetést, hogy ne teleportáljon vissza. Biztos, hogy jó, mert kétszer is leellenőriztem. Már csak az a kérdés, hogy írhatom-e ebbe a topicba?
Sziasztok ! Valaki tudna esetlegesen feltenni valami végigjátszás szerű leírást, úgy nagyobb vonalakban. nam sokat játszom a játékkal, de már egy kicsit haladnék vele. Köszi.
hello.ujra kezdtem a játékot.elakadtam.jupiter map a vonat utána hol az a fénycsóva megy előre hátra.a vonat vége után lementem balra egy kis épületbe. ott volt pár zombi azokat kinyirtam. aztán egy dobozokakl eltorlaszolt ajtó!a dobozok melett szépen beslisszantam. jönnek ilyen kis patkányok vagy nem tudom mik, és oylan hangot adnak mint a disznó visitás ha lelövöm őket . 2x felmegyek és találok egy vezető utat egy kis terembe ahol ilyen csillagszerű valamik iylen fátylat képezve vannak a helységben. vele szemben egy ut. megyek oda egy kanyar és egy érdekes hang és elteleportálódok.miontha vissza mentem volna a kiindulási ponthoz. mi a teendő itt?
SPOLIER
Megtaláltad az oázist...
fuss végig minden oszlop sor között 1x...
minden egyes végigfutás után nyilig egy ilyen csillagos kapuszerüség 2 véletlenszerü oszlop között
ha meg jelent 4 ilyen kapu akkor fuss át rajtuk először az első sorban lévőn és így haladva a terem másik felébe, minden menj át... ezután már nemfog visszateleportálni...
Helló ! Srácok van az a küldi h vizsgáld meg a pontot a továbbfejlesztett detektorral !Ott a hütötoronynál ! odamegyek de a helyszinen nem találok semmit ! söt a nyil mindig felfele mutat és mikor a legmagasabb pontra megyek akkor vok egy szintbe a ponttal,de oda nem tudok elmenni mert a levegöbe van ?Aki tudja miröl beszélek dobjon valami infot köszi !