[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

:D :D XD

Call of Pripyatban nincs benne Agroprom! :D

Nem tudok segíteni, mert én egy feladatot nem csináltam meg, de szerintem te Jupiterben vagy. Várd meg a többeik válaszát.

Azt hiszem rossz topicba írtál salieri ... Vagy a Shadow of Chernobyl topicba vagy a Clear Sky-ba írj mert azt se tudom melyikről beszélsz. Ott légyszives fejtsd ki bővebben milyen küldetésnék vagy mit hol kéne csinálnod és akkor tudunk segyteni.
Jo Puti én gyorsabban reagáltam de én meg lemaradtam 5percel mert közbezavartak. :D

Bl/lKTOP":2gcdzfa7 mondta:
"folyosó"=oszlopköz?
Igen, ha úgy tekintjük, mintha az oszlopsorok a terem hosszabbik oldalával párhuzamos falak lennének. Tényleg olyan ez az Oázis, mint ahogy mondják, mindenki máshogy talál oda.

tiszteletem az uraknak!
egy kis problémám akadt, azon méreg anyag megszerzése közben ami a katonai konvoj egyik teherautóján található a hídon. azt írja hogy 2 kulcs kell, nekem már megvolt 1 és hozzá még két dokumentum, írták lentebb hogy a konvoj járműveit kutassam át, na az megtörtént nem egyszer és az istennek sem találom a második kulcsot. az 1-t egy lezuhant autóban 1 széfben találtam, valakinek valami ötlet? merre lehet a másik :?:
megköszönném a segítséget :D :D

A hídon, a konvoj utolsó járművében is van parancs és kulcs.

Olyan jó, hogy 14 hozzászólással ezelőtt beszéltünk róla...

na ne mond, én is olvastam ki is próbáltam de sehol semmi :evil:
a konvoj minden négyzet centiméterét átkutattam, hát nem sok sikerrel, a két helyet ahol mondták hogy ott kellene lennie, többször egymás után átnéztem az egyik ugye a lezuhant kocsi széfje, a másik pedig a láda az uaz-ban vagy mi az de semmit nem találok :evil: :evil: :evil: am meg mind1 :oops:
u.i. BUG ?!

nem bug , ottvan , csak meg kell keresni , nézz jobban szétt

Ott van egy rohadt autó csomagtartóján! Picsába, 5 helyen le van írva, nem igaz, hogy nem találod meg.

nem tudom mit kell itt leodrítani az embert én normálisan kérdeztem.

A lényeg, hogy az uaz hátuljában van a láda az ülések mögött, a lezuhant kocsinál betig ajánlatos a mélygugolás és akkor fogod megpillantani a hídra néző felénél lévő leszakadt ajtónyílásnon át a széfet. Ott van az.

Én meg azt nem tudom, hogy miért nem lehet visszaolvasni...

Számoljuk meg, hogy hány oldalon van leírva!

Le van írva: 9 oldal, 8 oldal és ezen az oldalon is irtuk. Lehet, hogy ez nem öt, de akkor is.

Putinak is igaza van , mielőtt kérdezne valaki érdemes előbb visszaolvasni egy kicsit hátha mert nem szeretjük ismételni magunkat. Szívesen segítünk persze hiszen ezért is van a fórum, de nem diszpécserek vagyunk. :D

Jó jó de én hoztam föl a témát szóval 60% az enyém a maradékot meg majd elosztjátok. :halom:

Bocsi fiuk hogy nem olvasom végig az x hozzászolást remélem ssegitetek... van egy rejtekhely egy asztalnak a fiokja de hiába gugolok le nem értem el a benne lévö desert pisztolyt nagyon bosszantó mivel nincs mélygugolás! Valakinek valami tipp ? Következö kérdésem meg az lenne hogy csak 3 zonábol áll az egész térkép ?!?! Egy karakter emlegette h utoljára szerszámokat a kornonnál látott Szidornowicsnál én viszon az egész térképen nem találok kordont ez h lehet ?:) köszönöm a segitséget !

Vissza
Top Alul