Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Azt hiszem rossz topicba írtálsalieri ... Vagy a Shadow of Chernobyl topicba vagy a Clear Sky-ba írj mert azt se tudom melyikről beszélsz. Ott légyszives fejtsd ki bővebben milyen küldetésnék vagy mit hol kéne csinálnod és akkor tudunk segyteni. Jo Puti én gyorsabban reagáltam de én meg lemaradtam 5percel mert közbezavartak.
Igen, ha úgy tekintjük, mintha az oszlopsorok a terem hosszabbik oldalával párhuzamos falak lennének. Tényleg olyan ez az Oázis, mint ahogy mondják, mindenki máshogy talál oda.
tiszteletem az uraknak!
egy kis problémám akadt, azon méreg anyag megszerzése közben ami a katonai konvoj egyik teherautóján található a hídon. azt írja hogy 2 kulcs kell, nekem már megvolt 1 és hozzá még két dokumentum, írták lentebb hogy a konvoj járműveit kutassam át, na az megtörtént nem egyszer és az istennek sem találom a második kulcsot. az 1-t egy lezuhant autóban 1 széfben találtam, valakinek valami ötlet? merre lehet a másik :?:
megköszönném a segítséget
na ne mond, én is olvastam ki is próbáltam de sehol semmi :evil:
a konvoj minden négyzet centiméterét átkutattam, hát nem sok sikerrel, a két helyet ahol mondták hogy ott kellene lennie, többször egymás után átnéztem az egyik ugye a lezuhant kocsi széfje, a másik pedig a láda az uaz-ban vagy mi az de semmit nem találok :evil: :evil: :evil: am meg mind1
u.i. BUG ?!
A lényeg, hogy az uaz hátuljában van a láda az ülések mögött, a lezuhant kocsinál betig ajánlatos a mélygugolás és akkor fogod megpillantani a hídra néző felénél lévő leszakadt ajtónyílásnon át a széfet. Ott van az.
Putinak is igaza van , mielőtt kérdezne valaki érdemes előbb visszaolvasni egy kicsit hátha mert nem szeretjük ismételni magunkat. Szívesen segítünk persze hiszen ezért is van a fórum, de nem diszpécserek vagyunk.
Bocsi fiuk hogy nem olvasom végig az x hozzászolást remélem ssegitetek... van egy rejtekhely egy asztalnak a fiokja de hiába gugolok le nem értem el a benne lévö desert pisztolyt nagyon bosszantó mivel nincs mélygugolás! Valakinek valami tipp ? Következö kérdésem meg az lenne hogy csak 3 zonábol áll az egész térkép ?!?! Egy karakter emlegette h utoljára szerszámokat a kornonnál látott Szidornowicsnál én viszon az egész térképen nem találok kordont ez h lehet ? köszönöm a segitséget !