[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Nálam is ez volt a probléma, hogy nem adja oda. Aludj 3-4 napot, majd menj ki a hajóból és valószínüleg jön az üzenet, hogy megérkezett a cucc. :I

Vagy csak simán menj el Prypiatba vagy Jupiterbe. Akkor is egyből kidobja, hogy kész éa mehetsz érte. De az alvás is egy megoldás.

köszi skacok, már minden jó, hála nektek
off: amikor megláttam azt a nagy gömböt és elkezdett villámokat okádni, eléggé megijedtem, annyira hogy elfutottam az alakkal, monolitokat is csatlakoztattam jupiterben a szolgálathoz, utána meg amikor szembetalálkoztak egy vérszívóval, azt elrohantaké és elkezdtek sünözni, eléggé vicces volt taps1
itt van pár kép:
http://kepfeltoltes.hu/view/091127/ss_r ... es.hu_.jpg

helló-helló azt szeretném tőletek megtudni hogy hogyan lehet tuningolni a cuccokat, addig oké hogy oda megyek a fószerhoz és fizetek a felszerelésért, de mi mást kell neki odaadni a vodkán kívül hogy feltuningolja a felszereléseimet???!!!!
lécci segítsetek: egy kezdő stalkeres:D

OMG még egy szegedi :) tehát ugynevezet tool boxokat kell szerezni , és utána tudod a ruhát tuningolni .

pontos helyet mondani nem tudok mert én kifejezetten hanyagoltam őket , jupiterben megveszed a seva-t abban van minden. Valahol volt ilyen guide abban benne volt , ha megtalálom linkelem .

Üdv Stalkerek!
kisebb fennakadás történt, nem tudom honnan a bánatból toborozzak embereket pripyatba menet már 1 csávókám ott van valami növényt kellet össze szedni érte a tudósoknak és kapott 1 ruhát de ez még így elég karcsú, honnan szedjek még embereket?

menny fel a magaslesbe és ott lessz legfölül egy duty-s, azt itasd le... joljöhet, rohamlövés gépkarabéllyal lesz.. többet nem tudok, én csak egy tudossal meg azzal a duty-s ürgével mentem végig... ja és mégvalami. valaki nem tudja honnan tudok szerezni az M4 esre granyovetőt? mert sehol sem találok...

Ati2142":2m2gkzh5 mondta:
Üdv Stalkerek!
kisebb fennakadás történt, nem tudom honnan a bánatból toborozzak embereket pripyatba menet már 1 csávókám ott van valami növényt kellet össze szedni érte a tudósoknak és kapott 1 ruhát de ez még így elég karcsú, honnan szedjek még embereket?

Van egy fazon Yanovban ha a sínek felől mész be az állomásra akkor bal kéz felől lesz a túlsó sarokban. Egyébként kérdezősködj, hogy nem ismer-e valakit aki menne Prypiatba és mondani fogják, hogy ki az csak a megfelelő helyen kell kérdezni de ezt rádbízom, találd föl magad. Ja és annak a fazonnak ki kell fizetned a tartozását és venned is kell neki egy SEVA védőöltözetet.

Nostradamus92: M4 alatt gondolom a TRs 301-et érted. Arra a NATO tagállamokban rendszeresített és szabvány szerint készített gránátvetőre van szükséged amit majd tudsz találni valahol egy stash-ban vagy a későbbiekben Yanovban a kereskedőtől esetleg még Zatonban rendelhetsz bár az utóbbiban nem vagyok biztos.

am már nem fontos, átjutottam pripyatba és nekem nem volt kevés a 2 ember sőt ugyan jól bírták a katona gyerek tudós cuccban tényleg segítségemre volt :roll: másik csávókámat gépágyúval lőtt mégis kinyírták 1x de vissza töltöttem és adtam a szájuknak #B még 1 kérdés, van nálam 3 veles detektor de nem tudom mit kezdjek velük, elmentem a tudósokhoz csináltam náluk küldiket de olyan nincs hogy szerezzek nekik 3 velest pedig olvastam irták többen hogy nekik kell adni :?:
u.i. lool egyszerre irtunk :D:D:D:D

igen majd a tudósnak kell adni vagy a tecnikusnak, utána átmész mocsárba, és a kereskedőtől megérdeklődöd a turbódetektort, vigyázz mint a szemed fényére majd a turbo detektorra, elne add, mert szükséged lessz rá egyik mellék küldinél!

igen majd a tudósnak kell adni vagy a tecnikusnak, utána átmész mocsárba, és a kereskedőtől megérdeklődöd a turbódetektort, vigyázz mint a szemed fényére majd a turbo detektorra, elne add, mert szükséged lessz rá egyik mellék küldinél!

köszi, nem tudtam a nevét az "M4" nek, ami a TRs 301, mostmár tudom, és végre adja zatonba a kereskedő a granyovetőt

ja skacok olyan megtörténthet hogy elfogynak a relikviák a CoP ban ? zatonban és jupiterbe egyetsem találok

nem akartam duplázni de mégis sikerült valahogy, tudom hogy tilos, többet nem fordul elő, bocsi a kellemetlenségekért

Oroszországban,illetve Ukrajnában ! 2010 elejéig várnod kell öcsi,hacsak nem készülsz a határon túlra.

Tedd ki az offot mert a moderátorok türelme is véges ! Amúgy szerintem a CDPROJEKT ezt is a szárnya alá veszi.

Vissza
Top Alul