[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

:D
Itt nincs a SEVA-ba újgenerációs night vision??? SoC-ban és a CS-ben is volt...

sziasztok, azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy ugyebár miután Pripyatba kötök ki, utána lekell vadászni a gausgunos hapsit és megkell szerezni, ez eddig oké minden rendben, utánajönnek a gondok... keress információt az ismeretlen fegyverről (gaus gunrol... ) és semmi nem jelöli a mapon, már 3 hete ezzel szenvedek mert magam akartam megtalálni a megoldást de, de, deeee semmi... nem találtam semmit se! kérlek segitsetek skacok, köszönöm!

Menj vissza Skadovsra és az ott lévő technikushoz vidd (remélem h jól írtam a helyszínt.

:D ja
Nekem meg még mindig nem megy a kúrva Oasis... bármit csinálok, bármerre megyek nem jó. **** help1

én meg végre megtaláltam a 3 veles-t de ha odaadom akkor nekem nem lessz fal1 meg volna egy kérdésem, a CoP a screenshotot hova teszi? mert amugy csináltam, csak sehol nem találok, és elakadtam egy mellék küldinél akarnék ide be linkelni mert nem tudom hogy magyarázzam el

nyilvános dokumentumokban keresd a mappát és menj bele és ott lesz a screenshot mappa

köszi de valami kinja van a stalkeremnek mert sehol sincs, komolyan, végignéztem az egész helyi lemez c-t commanderrel, de végülis megoldottam, leszedtem egy külön progit screenshothoz, a közepén a nagy fekete négyzet azért van mert eltakartam a reklámot amit rárakott...

na szóval azzal a gondal fordulok hozzátok hogy van ez a mellék küldi és nem értem hogy, mit kell csinálni? oké a többi ilyennél az anomáliák közelébe odamentem veles detektorral és ugy néztem meg, de itt nemtudom mivan, bug volna? vagy mi? léccives segitsetek mert már kiakaszt ez a küldi :S
itt a screenshot: http://kep.ivpicture.hu/234950.jpg

ha megvan a továbbfejlesztett cuccos , akkor ez valószínűleg bug , ilyen nálam is volt odamentem , nem történt semmi , tölts be egy régebbi mentést , és menni fog . Másik miaz , hogy nincs a dokumentumokban ott kell lenni , nézd meg a megosztott dokumentumokban is .

mondom, aztis megnéztem sehol semmi ( és az biztos h csinált screenshotot mert egy pillanatra megállt a játék ) öh továbbfejlesztett? hát ő nemá:S, most tök rég mentettem olyan állást, és áááá:S ám talán még megvan, nem tudtom, ha bug akkor szétverem a klaviaturát komolyan mondom:S

kell lenni máskülmben nem tudnál menteni sem

Következő nap indítsd el a játékot,csinálj képmentést.Startmenü,keresés,képek keresése,speciális keresési beállítások,mikor volt módosítva,dátumok megadása,létrehozás,kezdet és a végnek megadod az aznapi dátumot,megkeresi a képet,jobb gomb,tartalmazó mappa megnyitása,és kész

el tudom képzelni , hogy telepítésnél valamit nem alapértermezetten adtál meg , esetleg , valami nagyobb gebasz is lehetett , de a lényeg az , hogy megoldódott a porbléma .

A 3 Veles detektort oda kell adni a tudósoknak majd kapsz egy felturbózott detektort és AZ már megoldja a problémád.A sima Veles nem ér semmit...

most akkor a tudósoknak vagy az,ottani tehknikusnak kell odaadni a3 veles-t. :? :? :?

A tudósoknak odaadod a 3 detektort, majd visszamész és a hajón lévő kereskedőtől kapod meg. Nem a technikustól, és nem attók akitől kaját veszel. Attól amelyik fent van, ahol aludni is lehet. És készülj fel, hogy több olyan küldi is lesz, ahol mászkálni kell a helyszínek között. Úgy h nem is jelzi a térkép. Ha valamelyik küldinél elakadsz, akkor előbb nézz át másik pályára, mert ott lehet a megoldás....

Vissza
Top Alul