[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Találtam egy jó bugot meg egy rosszat. Két katonával egy őrjáratról hazatérve, megtámadott minket egy vakkutya falka. Az egyik katona Sokolov volt, őt leterítette egy kutya, de nem halt meg, csak ott nyöszörgött. A másik katona várt egy ideig, aztán visszament a bázisra. Közben én ott maradtam, de nem tudtam neki elsősegélydobozt adni. (rossz bug) Csináltam egy quicksave-t, majd fejbelőttem. Visszamentem a bázisra, de ott nem engedtek be, mert lelőttem az egyik katonájukat. lol2
Betöltöttem a quicksave-et, és láss csodát, Sokolovnak semmi baja, vígan szalad a bázishoz. :D

Jim67: Én ugyan azt csináltam mint a videóban de nekem mégse lett jó... ugyan úgy viszadobott. Ja és én a videón nem láttam olyan "hulló csillagocskákat". Szóval nem értem... lol2 MOndjuk én már jóval előtte megtaláltam az "Oázist" csak akkor még nem tudtam mi az.
Csocso: kösz megnézem.

Sry vissza kerestem végül, de a másik feladat még mindig kérdéses :( hogy a pics@ba kell oda lemenni :?: egyáltalán le kell oda menni ?

Én addig próbálgattam, hogy egyszer nem teleportált vissza. Elég idegesítő volt.

Sziasztok!

Megvannak "szegény" Monolitosok, visszamentem a bázisra hogy megengedjék nekik hogy bejöjjenek. Namármost, mindenkit végigkérdeztem nem is egyszer, de továbbra sincs engedély. Ahol a kis helyzetjelző jelzi hova menjek ott meg nincs senki, az a nagyterem közepe. Mi a megoldás?
Mit kellene megtenni, vagy kit kéne megtalálni?

Előre is köszi!

SPOILER!!!
ferolg: Elsőbb szedd össze a 3 veles detektort azt vidd el Novikovnak majd kapsz egy felturbózott detektort amivel elkel menned Északra a hűtőházhoz (küldibe megkapod) és ott majd a potyogás után találni fogsz az egyik Duty-snál egy PDA-t azt elviszed Yanovba a Duty vezetőjének és onnan meg fog benned bízni é s engedélyt ad, hogy a Monolitosok csatlakozzanak a Duty-hoz és kész. 8)

[mod]Előző hozzászólást ne idézz - Tibi[/mod]

Huhhh..csak ennyi az egész?... :| :| :|

Sejtettem hogy valami küldi lesz....Azért köszönöm szépen!

(egyébként nem vártzam tovább elindultam 4-esben Pripjatyba...hát ..mit mondjak....egyedül értem oda..de én is alig.. lol2 )

Én alap exoskeletonnal indultam és úgy megpakolva lőszerrel egy VLA-val és rengeteg medkittel és bandageval, hogy nekem nem is volt vészes viszont én is egyedül érkeztem meg :? Hát amikor a monolitosok ránk rontottak a vonatokkal teli földalatti hangárban ott én is sokat szitkozódtam. :D

Nincs mit. :D

[mod]Előző hozzászólást ne idézz - Tibi[/mod]

Na igen...azok tényleg kemények, alig fogja a golyó őket, lehet nem ártott volna mégis vinni azt a csapatot, de igazából azokat az ugráló mutánsokat utálom, baromira nem csípem hogy annyi lőszer kell nekik, mire lenyugszanak..... :?

Snork?(gázálarcos csóka négykézláb mászkál)
Chimera? (2fejű dög, a CoP-ban volt először) Mod-okat kivéve...
Demind2nél a shotgun ajánlatos az fogja őket. :D

aaaa VÉGRE megvan ez a sz@r oázis. Köszöntem a segítséget, de azt mindenképpen le kell írnom hogy mielőtt bemennénk abba a terembe ahol az oszlopok vannak érdemes várni amíg nem hallani egy jópárszor ezt a teleport-hangot, mert (lehet hogy ez csak nálam fordult elő) nem volt csillaghullás akkor ha gyorsan bementem hiába mászkáltam felalá akkor is vissza rakott az elejére -.-'

Nekem még mindig nem sikerült #B 3 helyen hullik az a fos és bármit csinálok nem jó... :evil: majd egyszer csak! :D

Ati2142":n3k48r5i mondta:
aaaa VÉGRE megvan ez a sz@r oázis. Köszöntem a segítséget, de azt mindenképpen le kell írnom hogy mielőtt bemennénk abba a terembe ahol az oszlopok vannak érdemes várni amíg nem hallani egy jópárszor ezt a teleport-hangot, mert (lehet hogy ez csak nálam fordult elő) nem volt csillaghullás akkor ha gyorsan bementem hiába mászkáltam felalá akkor is vissza rakott az elejére -.-'

igen mert meg kell találni a jó utat és akkor nem fog visszarakni , mellesleg nekem 10 perc alatt sikerült , hogy ? egyzserűen mázlim volt , 3x dobott vissza.

The Ras: nemtudom mi okoz nehézséget , de ha 3 helyen van akkor az már nem rossz , ha jól emlékszem akkor még 2 sor van hátra , az meg pofonegyszerű .

De akkor mindenkinek más a helyes irány??? Most akkor a csillag izék alatt kell átmenni vagy éppen azokat kell kikerülni mert már mind2t hallottam.

Én elvoltam vele vagy negyed órát, aztán csak sikerült. Szerintem a csillagok alatt kell átmenni, de nem biztos. Úgy emlékszem, hogy a végén átmentem egy csillagon, és akkor sikerült, de nem biztos.

Hali!

Nekem úgy sikerült, hogy mászkáltam körbe-körbe mindig vissza dobot és mikor már lett 4db "csillagfüggöny"
vagy mi akkor szépen sorban át mentem alattuk és akkor sikerült be lépni az Oázisba!
De én is kb. 15 percig mászkáltam mire sikerült végre.

További szép napot!

Üdv: Csocso

The Ras":1qol7ve6 mondta:
De akkor mindenkinek más a helyes irány??? Most akkor a csillag izék alatt kell átmenni vagy éppen azokat kell kikerülni mert már mind2t hallottam.

valami ruszki fórumon láttam , egy ábrát az oázissal kapcsolatossan , és ott több variáció volt szóval igen valószínűleg ez random .

lehetséges, am én továbbra is azt mondom mielőtt bemennétek abba a terembe, várjatok 1 kicsit és akkor több csillageső lesz azok alatt áthaladva lazán be lehet jutni az oázisba :wink: jah és még 1 dolog ha felvettétek a relikviát jobb sietni 1 kicsit kifele :D :D

Volt amikor csak az első alatt mentem át, a többit direkt kikerültem(balról). Mégis átengedett. Ha valaki azt hinné, hogy most már érti... hmm Sietni meg az siessen,aki sajnálja a sörétet...

A haverom leszedte az angol nyelvü cop-ot fellököm erre kilöki hogy a d3dx9_41.dll nem található.
Mit csináljak vele?

Vissza
Top Alul