Mindenkinek minden jót!
Akkor erre mondjatok valamit. Van a második pályán-ahol a Midsummer állomás is van-egy víztisztító telep. A bizonyos hely két gyárkéménnyel és egy amfiteátrum szerű-szerintem levegőztető,ülepítő rendszerrel van ellátva,a pálya északnyugati részén,a vasúti pálya mellett. Közvetlenül tőle nyugatra van a rendkívül sok irányító bácsit termő vasúti alagút,ahol elég nagy a pszi sugárzás,és belöl meg az elektromos annamária....No,gondolom így mindenki bemetszette,hol is van ez.
Tehát ,én a tudós emböröktől kaptam egy olyan feladatot,hogy rakosgassak az anomáliák közelébe,vagy melléjük közvetlen speciális detektorokat,amolyan kis pörgő-forgó gömbsüveg alakú antennákkal felszerelt elektronikus eszközöket.
Sok helyre ment is a dolog,de itt elakadtam.
Az a problémám ezzel ,hogy a megjelölt hely kb.. a gyárkémények magosságában helyezkedik el,de mivel alatta a negyedkörív alakú betonlejtő van,így hiába megyek oda,nem tudom lerakni a detektort,mivel a megjelölt hely pont a fejem fölött van kb... tíz méterrel.
Tudtok é erre valami megoldást:?
Az épületbe nem lehet bemenni, a gyárkéményekre szintúgy nem tudok felmászni, a közelben meg folyamatosan hiper-erős kontrollerek szaladgálnak ,olyan pszi erővel,amit az előző két részben nem tapasztaltam! (Nem is kell,hogy lássanak,akkor is küldik a halálfejet!) Ja,és elég gyakran van észveszejtő blowout. Minden nap min. egyszer....úgyhogy gyorsan kellene végezni a feladtattal.