[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

A SEVA-ruhát megszereztem, a toronyban ott várakozik Sokolov,meg az a pilóta ,aki kísértetiesen hasonlít Putyin elnökre.. :D
Nos Sokolov keveselli a csapat létszámát. Próbálkoztam mások beszervezésével,de senki nem állt kötélnek valamiért. Mit kellene csinálnom?

/A bloodsuckerekkel történő éjszakai pankrációt feltétlenül be kell vállalni? ne má.... :cry: /

Hi!

Annyi lenne a gondom, hogy mikor áttérnék Pripyat-ba az alagút végén felmászok a létrán és a következő betöltés után kidob a játék egyfolytában.
Volt valakinél ilyen?
Mi a megoldás?

Előre is köszi.

Üdv: Csocso

csak mellékküldi ,de érdemes felvenni mert extrákat kapsz , de nem hiszitek el , ebben a stalkerban érdemes csinálni a mellélküldiket , ha nem akkor meg a játék egy délután alatt végigpörgethető... , sőt van benne egy új detektor kizárólag melléküldivel szerezhető meg :D

Csocsoskodi: nem eredeti játékod van úgyhogy ezt most beszívtad :D

Csocsoskodi":xhhsn7vl mondta:
Hi!

Annyi lenne a gondom, hogy mikor áttérnék Pripyat-ba az alagút végén felmászok a létrán és a következő betöltés után kidob a játék egyfolytában.
Volt valakinél ilyen?
Mi a megoldás?

Előre is köszi.

Üdv: Csocso

http://********.com/ -ön szedd le a fixed 2 exe-t és azzal mükszik, nekem is ez volt.

[mod]hát barátom tényleg nem tudod elolvasni a szabályzatot ? nincs warez , de kár mert törlésre kerülsz - jim67[/mod]

de még kinek van itt egyelőre eredeti játék? :D

miért ne ? , aki akarna az osrosz verzióból az simán tudna venni :wink:

hát jól van de aki ilyen kérdéseket tesz fel mint az előttem szólók... :D :D
na mind 1 hagyom off vége, folytassuk az elakadós témát

hát igen én mikor megláttam a hszt írtam neki pmet h törölje gyorsan mert baj lesz belőle de hát sajnos nem jött fel időben így repült.És tényleg orosz verziót simán lehet venni de nem sokára németete is :D

zombimorzsi":1ev8boex mondta:
A SEVA-ruhát megszereztem, a toronyban ott várakozik Sokolov,meg az a pilóta ,aki kísértetiesen hasonlít Putyin elnökre.. :D
Nos Sokolov keveselli a csapat létszámát. Próbálkoztam mások beszervezésével,de senki nem állt kötélnek valamiért. Mit kellene csinálnom?

/A bloodsuckerekkel történő éjszakai pankrációt feltétlenül be kell vállalni? ne má.... :cry: /

Heló

SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Midsummer-en van egy Vano nevű stalker. Csináld meg neki az adósság elvitele mellékküldit és veled megy ő is.
csak az a bibi, hogy adnod kell neki 5000 rubelt ruhára.

egyébként őt a többi stalker ajánlotta. beszélgettem velük és mindegyik a Vanót ajánlotta

Nagyon köszönöm! Meg fogom próbálni!

(Ő ugye nem az a fajta stalker,aki időről időre kirajzik a pályaudvarról? Mert azt megfigyeltem,hogy koronként a NPC-k egy hányada úgy ront ki a hajó,vagy az állomás belsejéből,mint Zrínyi a várból,löknek félre,mint egy darab szemetet..)

ez a kirohanás nekem se tetszett ,de ez van :D

Szeretném megkérni Dezot-ez úton is-hogy ha modot alkot-majd -akkor adjon erőt többet a saját karakternek,hogy legyen ottan kis erőből lökdösődés. Ez az "engem félrelöknek" ugyanis megalázó! :D

lanti80":30u62en0 mondta:
A link ugyan müxik de nem jó 1. The download link has been updated (error: #10).
You may now download the file. ez nem ut
a másodiknál meg üres a letöltési mező az is bukta na mindegy.

Jupiternél bizti volt pici szivacs na hogy másnak ne legyen úgy jött össze hogy kapun bemegy egyenes-balra végi jobbra végig sarkon balra majd balra a szerelőaknába le el a fülkéig itt egy papír majd ne előre hanem hátra a fal melett van egy járda azon tovább csak a szememet nem bökte ki.

Jelenleg ahol nézek bután ez egy jó nagy amfiteátrum szerű épület talán szennyvíztisztító? Valaki oroszul dumál a rádiómban ha felmegyek a létrán az épület tetejére akkor látom hogy jó magasságban vagyok de ahol a célt mutatja ott nincs semmi!!valahol a levegőben lehet ?

Válaszolok magamnak :P az oroszos dumás cimbik benéztek egy anomáliába és nekik annyi de ezt csak az uj detektorral lehet megcsinálni amit a tudósoktól kapok sima ügy. A létrás Pripiatyos kilépés nálam is bejött de jó is mert a szemeim kész voltak! Ilyen jó kis gém nyami:) most megvan a fix 2 de láttm valahol save-gémet csak nem talizom a linket tudna erről valaki leírást nekem ! Köszi!

lanti80":3skvcrkh mondta:
lanti80":3skvcrkh mondta:
Válaszolok magamnak :P az oroszos dumás cimbik benéztek egy anomáliába és nekik annyi de ezt csak az uj detektorral lehet megcsinálni amit a tudósoktól kapok sima ügy. A létrás Pripiatyos kilépés nálam is bejött de jó is mert a szemeim kész voltak! Ilyen jó kis gém nyami:) most megvan a fix 2 de láttm valahol save-gémet csak nem talizom a linket tudna erről valaki leírást nekem ! Köszi!

Ezt a küldetést szeretném én is megcsinálni, el is fogadtam, de én nem kaptam olyan detektort, nálam van a hiba?

Ugye jól láttam,hogy a szennyvíztisztítóhoz az elhagyott állomáson át lehet bejutni,és ottan egy Möbius -anomália van? (Csillagok esegetnek lefele,az egyik áthidaló betonelemből,és ha megközelítem,visszadob a lejárat elejére...)
Egyáltalán,oda lehet jutni valamiképp?

Rookie":n182ejw3 mondta:
Üdv!

Mikor Pripyatban főhősünk megnézi azt a fura építményt, ami mellett egy házban a monolitosok imádkoznak, vagy mit csinálnak, a küldetés így folytatódik: unknown weapon: to get information. Ezt hol kell elkezdeni?
előre is köff

Szia

sikerült már tovább lépned?

Ha nem akkor....

Spoiler!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vissza kell menni a pripjaty-i bázisra, utána a vezetővel el menni Creek-be, és az ottani technikussal kell értekezni... utána már jönnek a feladatok.

csá

Hello!

SPOILER!

Vki említette h. ne bízzunk senkiben a zónában. Ez oké'S csak annyi baj van h megloptak míg aludtam. A Jupiter pályán elbóbiskoltam a szálláson és reggel mennék a dobozkámhoz és ááá
tök üres...Teliraktam minden földi jóval...

Kis hidegvíz ...elkezdtem kérdezősködni... Vmi St. Ivánt magyaráznak meg Yanova-t aki talán segít...

Plíz :cry: help1

Megvan mindenem...
:D

Még ezen a pályán van egy kis épületszerűség nem messze a ldától amit kifosztottak.
http://kepfeltoltes.hu/view/091031/ss_tb_10-31-09_09-36-00__jupiter__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ott lessz egy bandita nem érdemes bántani...Viszont benn fekszik egy **** (szóval tudjátok)
Ne bántsátok...egy elsősegélyládáért visszad mindent. 8)

Megpróbálom érthetően megfogalmazni.
Az első pályán, nem messze a hajótól fent ahol a két daru van sínen, van egy kis házikó. Tudom, hogy van bent valami, de az ajtó zárva van és sehogy sem tudom kinyitni. Hogyan juthatok be a házikóba?

Szerk.: Második végigjátszásnál feladatba megkaptam,hogy menjek oda.Nyitva volt. Azt nem tudom,hogy az elsőnél miért nem...

Mindenkinek minden jót!

Akkor erre mondjatok valamit. Van a második pályán-ahol a Midsummer állomás is van-egy víztisztító telep. A bizonyos hely két gyárkéménnyel és egy amfiteátrum szerű-szerintem levegőztető,ülepítő rendszerrel van ellátva,a pálya északnyugati részén,a vasúti pálya mellett. Közvetlenül tőle nyugatra van a rendkívül sok irányító bácsit termő vasúti alagút,ahol elég nagy a pszi sugárzás,és belöl meg az elektromos annamária....No,gondolom így mindenki bemetszette,hol is van ez.
Tehát ,én a tudós emböröktől kaptam egy olyan feladatot,hogy rakosgassak az anomáliák közelébe,vagy melléjük közvetlen speciális detektorokat,amolyan kis pörgő-forgó gömbsüveg alakú antennákkal felszerelt elektronikus eszközöket.
Sok helyre ment is a dolog,de itt elakadtam.
Az a problémám ezzel ,hogy a megjelölt hely kb.. a gyárkémények magosságában helyezkedik el,de mivel alatta a negyedkörív alakú betonlejtő van,így hiába megyek oda,nem tudom lerakni a detektort,mivel a megjelölt hely pont a fejem fölött van kb... tíz méterrel.
Tudtok é erre valami megoldást:?
Az épületbe nem lehet bemenni, a gyárkéményekre szintúgy nem tudok felmászni, a közelben meg folyamatosan hiper-erős kontrollerek szaladgálnak ,olyan pszi erővel,amit az előző két részben nem tapasztaltam! (Nem is kell,hogy lássanak,akkor is küldik a halálfejet!) Ja,és elég gyakran van észveszejtő blowout. Minden nap min. egyszer....úgyhogy gyorsan kellene végezni a feladtattal.

Spoiler!
Nekem úgy rémlik, hogy oda nem kellett detektort rakni, hanem ott tekintettem meg egy teleport anomália okozta katonapotyogást.

Vissza
Top Alul