Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
emre":2bynmpk7 mondta:Nem standard veles detektorral kell oda menni, hanem egy prototipus detektort kell használni, amit valóban a tudósoknál kapod meg.
Ha az lesz a kezedben akkor egyből észreveszed, a másikkal én is kóvályogtam napestig
Jim67":3oubpnu1 mondta:ezekután majd lessz egy labirintus , oszlopok leszenk és itt kell megtalálni a jó irányt , ha megvan akkor ilyen csiallgaok fognak hullani és arra , asszem 5 sor oszlop van , megtalálod az utat utána a csillagokon keresztül megtalálod az oázist , miután elvetted az "oázis szivét' menekülj ne álja meg nézelődni.
Barin":2usuu3tb mondta:azt a küldetést kaptam hogy kikell füstöltöm a vérszopókat az egyik háznak az alagsorából. na és hogy a méreganyagot megtaláljam kell egy méreganyag. és az meg egy ládában van. a ládához meg kell két kulcs. már találtam két iratot meg egy kulcsot, de még egy kulcs kéne...az a kulcs van meg ami beomlott hídrész alatt van, egy autóban. a másik kulcs holvan?már a zsoldosokat is kiírtottam (lett is hangtompítós távcsöves trs-em, szóval már megérte) de ott sem találtam...valaki tudja?
Jammer":2wgw8um4 mondta:Oasis mission és a csillagok... Minden 2 oszlop között el kell menni amik között csillagok vannak. Ekkor nem dob csak vissza a teleport az elejére... Tehát mindig a "csillagfüggöny" alatt kell elmenni.
Az outro egy az egyben Fallout3 utánzás, dinamikus is ráadásul, de tényleg tetszetős, rohadt jó hangulata van.Barin":354za18b mondta:azóta már végigvittemcsodálatos az outró.
amúgy a méreganyag az egyik teherautó platóján van, egy kék dobozban
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.