[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Sziaztok,
az egyik feladat, hogy gyűjteni kell információt az ún. Oasisról.
Valaki esetleg megtalálta?

szóval oázis , ez egy vicces küldetés mert megtalálni lehetelen , gyakorlatilag ez yanowban a szellőző lyukban van , oda eljutni fogod magad és délfelé mész avagy lefele a térképen a vasút melett , jobb oldalon lessz egy falba vájt bejárat félseég nos ott kanyarodj be , majd lessz egy kis ellenállás , de az nem okoz gondot , ezekután majd lessz egy labirintus , oszlopok leszenk és itt kell megtalálni a jó irányt , ha megvan akkor ilyen csiallgaok fognak hullani és arra , asszem 5 sor oszlop van , megtalálod az utat utána a csillagokon keresztül megtalálod az oázist , miután elvetted az "oázis szivét' menekülj ne álja meg nézelődni :D .

Köszönöm a segítséget, azt hittem, hogy nagyobb volumenü lesz ez a feladat.
Mégegyszer köszi.

Sziasztok!

Én is segítséget szeretnék kérni. Hogyan lehet elérni a Helicopter Crash Site 1 és a Site 4 helyét? Ugyebár az 1-nél egy aknamező van amin egyszerűen nem tudok keresztülmenni. A 4-ik helyen meg az a komplexum van amin egyszerűen nem tudom átverekedni magam... Bejártam keresztül kasul de sehogyan sem találok oda ahol a helikopter van... Megőrít! :)

hát a az aknamezősön úgy kell átmenend h dobálod magad előtt a csavarokat és ha ahllod h kattan nem mész arra. 4 diket ne mtom elmagyarázni leírhatná m de úgy sem tudnád

mielőtt elindulsz rajta mentessz eggyet aztán meg áttugrlász rajta vagy sikerül vagy nem , nekem másodszorra bejött , de a casvaros megoldást nem próbáltam :D

Időveszteség csavarokat dobálni, jobb oldalon simán végigmész a kerítés mentén, szorosan, és ott nincs akna egy száll se.

emre":2bynmpk7 mondta:
Nem standard veles detektorral kell oda menni, hanem egy prototipus detektort kell használni, amit valóban a tudósoknál kapod meg.
Ha az lesz a kezedben akkor egyből észreveszed, a másikkal én is kóvályogtam napestig

Azt a deketort melyik küldetésért adják, mert megcsináltam összeset, de nem vettem észre, ha kaptam is olyan detektort.

Jaj, még valami, ott az aknamezőtől, ha visszafelé elindulsz, kb szemben van vlmi bunker féleség, fel lehet menni létrán és belátni a tetején, de nem lehet oda eljutni, próbáltam átugrani, de mintha láthatatlan fal lenne, pedig amikor csavart dobok, simán bemegy, onnan veszem, hogy oda be lehet menni, mert amikor aknamező közepén jártam, jött egy blowout, és azt a helyet jelölte shelternek, de nem sikerült bejutnom, úgyhogy el kell rohannom egy zombilakig, ahová épphogy csak sikerült bejutnom.

A veles detektoros küldetést Bagoly-Owl adja, Zatonban a hajón ő a Trader. A feladat lényege, hogy keríts 3 veles detektort és vidd el a tudósoknak. Nos el is fogod vinni de nem kapod meg a részed, innen kezdődik a bonyodalom illetve 2 esetben is döntened kell. Megölöd e a Stalkereket vagy valahogy megszerzed a detektorokat tőlük illetve kinek az oldálra állsz Beard vagy Sultan. Na a lényeg, hogy valamilyen úton-módon hozzád fog kerülni egy ilyen upgradelt veles detektor. Ez annyival jobb, hogy mutatja az anomáliákat.

A játék vége amúgy ha azt választom, hogy még üdülnék Pripyatba akkor gyakorlatilag nem lesz lehetőségem kijutni többet ?

A 3 velesz detektorral vok én is elakadva. A hajón kereskedőnél már nincs felvehető küldetés semmi, de a 3 detektor tudosoknak szállítás feladatot nem adta. Lehet előtte a hajóban el kell vállalni a banditától a feladatot, azt nem csináltam meg, pontosabban megcsinálva nem engedtek vissza a hajóba, ezért mentést visszatöktve vittem tovább a játékot.
Mégis meg kell csinálni banditást? Még egyre gondolok, megöltem a kutyás stalkert a hajóban miután elvezetett az téranomáliához, ami a helikopterhez vitt. Tudja valaki mi lehetet a gond?

Jim67":3oubpnu1 mondta:
ezekután majd lessz egy labirintus , oszlopok leszenk és itt kell megtalálni a jó irányt , ha megvan akkor ilyen csiallgaok fognak hullani és arra , asszem 5 sor oszlop van , megtalálod az utat utána a csillagokon keresztül megtalálod az oázist , miután elvetted az "oázis szivét' menekülj ne álja meg nézelődni :D .

oké, megvannak az oszlopok, lejöttek a csillagok , de aztán mit ? nekem nem csinál semmit, csak ha előre megyek akko valami teleport átrak oda ahonnan jöttem szal nem tudok semmit se csinálni.
pls help!!

Az aknamezős résznél ha jól megfigyelitek a földön nagyon halványan látszódnak az aknák helyei. Egy árnyalattal sötétebb ott a talaj, így lehet köztök cikázni.Csak gondoltam megosztom, bár lehet ezt csak nálam van így:D

Köszi a segítséget mindenkinek, sikerült mindkét helikoptert elérnem. A másik nagyon szivatós volt...

Oasis mission és a csillagok... Minden 2 oszlop között el kell menni amik között csillagok vannak. Ekkor nem dob csak vissza a teleport az elejére... Tehát mindig a "csillagfüggöny" alatt kell elmenni.

Barin":2usuu3tb mondta:
azt a küldetést kaptam hogy kikell füstöltöm a vérszopókat az egyik háznak az alagsorából. na és hogy a méreganyagot megtaláljam kell egy méreganyag. és az meg egy ládában van. a ládához meg kell két kulcs. már találtam két iratot meg egy kulcsot, de még egy kulcs kéne...az a kulcs van meg ami beomlott hídrész alatt van, egy autóban. a másik kulcs holvan? :D már a zsoldosokat is kiírtottam (lett is hangtompítós távcsöves trs-em, szóval már megérte) de ott sem találtam...valaki tudja?

a kulcsok megvannak de hol a mereganyag???

azóta már végigvittem :D csodálatos az outró.

amúgy a méreganyag az egyik teherautó platóján van, egy kék dobozban

Jammer":2wgw8um4 mondta:
Oasis mission és a csillagok... Minden 2 oszlop között el kell menni amik között csillagok vannak. Ekkor nem dob csak vissza a teleport az elejére... Tehát mindig a "csillagfüggöny" alatt kell elmenni.

OK. de nekem csak 2 ilyen csillag cucc jött le és 4 oszlopsor van. néztem videót , abban minden sorban volt csillag próbáltam ott menni ahol a vidiben ment a csávó, de akkor is visszarakott. Nem értem mit csinálok rosszul.

ezzel én is sokat bajlódtam de egy youtubes vidi segített :) próbálj meg úgy menni ahogy ott is láttad, de amúgy hogy jól átmenj csak harmadszorra vagy negyedszerre kell átmenni...előtte is kell párszor hogy eljuss oda nem?

Barin":354za18b mondta:
azóta már végigvittem :D csodálatos az outró.

amúgy a méreganyag az egyik teherautó platóján van, egy kék dobozban
Az outro egy az egyben Fallout3 utánzás, dinamikus is ráadásul, de tényleg tetszetős, rohadt jó hangulata van.

már nem azért de egy csomó ilyen outrot láttam már amibe a szereplőkről beszélnek hogy kivel milett, filmek végén is van hogy ezzel az lett, azzal meg ez :D

3 velesz detektorhoz, előbb a banditától Sultántól is el kell vállalni a feladatokat, kereskedő csak utána adja 3 dekektoros küldetést.

Vissza
Top Alul