Call of Duty - Modern Warfare 2 (2009)

thx a tegnapi játékot , neked is tommy mester , meg MR tigris :D . ejj csalókból még mindig sok van , viszont az is nagy fun volt mikor a "kihívásokat" próbáltuk , és a flash sosem jött össze :D

neked ossze jott, nekem nem. pedig a fejedhez vagtam direkt!!! aztan amikor mondom desertel beled lovok h utana eccerubben hozzadvaghassam mi lett????? meghaltal :D :D az arabok meg alkottak magukat. majdnem nyertem 2ejuk ellen. :D :D :D :D

ÜBERELJÉ JIM! :lol:
Még hátra vannak az intelek, de nem jutok el a játékig...

be748b352cdd84814522d0f646c46bf990c22d9e.png

most ezzel akarsz vagány lenni , hogy kitoltad veteránon , sírnom kell :D majd ha 100% lessz akkor elismerem hogy tudsz valamit de ez nem teljesítmény EZ SEMMI fogatlan

(no jólvan elismerem jó ez , intelből nekem is 18 környékén van )

anyém az ilyen , kicsit f*s , de jobb mint a semmi :D

fos.jpg

gyere ut3-azni úgy elkenem a szád hogy jup :D

Na megvan mind a 45, 100%-os a Kampány. Hooah! fogatlan

Na ide is benézek. Nem azért de alapbol veteránon kéne kijátszani mert az a legehzebb szint:) A többi kapásbol 100% lesz akkor. A SPEC OPPsok jó szórakozások:)

hát én is két órát szenvedtem vele de megérte mert végig tudtam vinni :D

Tibi":1rtko3iy mondta:
A 4-ben Pripjatyban akadtam meg egy jó időre, sehogy se sikerült sokáig túlélni az ellenséget, amíg megérkezett a helikopter.

Az egy undorító, frusztráló rész volt, recruiton is alig ment az... :o

no, emberek elkezdtem jaccani :D :D , eddig nagyon nagy a jatek. es mar egy buggal is talalkoztam. amikor vege a repuloteres palyanak es lelonek akkor kilepett h nem talalja a favela.ff-et. de mar nezi a steam a cuccost szed le helyette ujat, es remelem mukodni fog utana :D

Nekiálltam multizni! :D
Kipróbáltam HC SD után a sima SD-t... Bár első kört azt HC HQ-ba nyomtam, ezért sem lett olyan jó! :D Az eredmény önmagáért beszél! :D

Olyan lehetetlen helyzeteket hoztam le, hogy az valami hihetetlen! :D
Pl.: 10-0 statnál egyszer belőtt egy mesterlövész, lefordultam az ajtón, totál bevéreztem, majd jött egy tag, leakart lőni, azt is belőttem, visszafordultam, majd kapott a mesterlövész is... :D

Sajnos az utolsó meccsen bejött az utolsó 2 körre egy WH+AIM-os köcsög, és elcseszte a játékunkat.

(Bocsi, telefonos képek, első a délutáni rossz HC HQ lett, a másik 2 pedig a ma esti sima SD...)

216850_p251209_21_35.jpg

216850_p251209_23_14.jpg

216850_p251209_23_23.jpg

te is sokat szenvedtél a képekért nem lett volna egyzserűbb a prtscn gomb ????

a hc sd , meg a sima is egy xar , a hq-t meg a cod4-hez képes elbaxták ,sajnos nem lehet vele anniy xp-t szerezni mint amott , valamit nem értek , olyan kevés pálya van multi terén , nemtán valami lehúzós dologra készülnek , hogy jó pénz elenében mindent lol2 ?

vagy óriási nagyságú patchre :D mint a cod ww-ben si a legutolsó patch 1gb ha jól tom vagy több annál :D

jim67: Print screenre fekete képet ad be nálam... Fraps vagy xfire meg nem ment. sürgetett az idő, és kellett a telefon. Tudod jól hogy feleslegesen magamnak nem csinálnék munkát.

jaj cod4ben veteránon kifelé a helikopterre várás na ott nekem egyszer elment a helikopter mert nem értem oda prical:D kb 5 lépésre voltam:P Egy ideig tartottam a frontot de utna elmentem jobbra ki a sugárzás határára a dodzem mellé.

Vissza
Top Alul