Call of Duty - Modern Warfare 2 (2009)

érdemes leszedni , van ott rpg , aztán próbálkozni kell , nekünk sikerült az biztos :D (és nem a legkönyebben mentünk )

Veteránon csináljuk, úgy van értelme. Megvan a technikája, nem nehéz. A legrosszabb esetben is letudod szedni néhány tár Scarral. (Scar-H).

Ha arról van szó, majd felveszem frapssal, vagy valamivel, feltöltöm youtube-ra, és meglesed, oksi? :wink:

Miután felszaladsz a ledőlt hídra, ott lesznek a híd jobb oldalán egy rongyon, vagy a kocsinak nekitámasztva rpg-k. Olyankor érdemes visszaszaladni le, mert nem jönnek utánad a katonák, és nyugodtan letudod szedni.

Menni fog, csak az érdekelt, hogy van-e értelme lőni rá. Mert sosem vagyok messze a céltól...

Esetleg nem tervezed megvásárolni? :)
Co-opban sokkal élvezetesebb!

Jim, győzd meg! :lol:

Ennyi pénzért? Majd ha 4000 lesz, mint a COD4... majd akkor esetleg... de igazából a single része volt egy délután, multizni csak az ET-vel szeretek, szóval nem valószínű...

KönigsTiger: én benne vagyok , majd dumálunk a részletekről :D , hispan , jobban jársz ha megveszed , mert ha nem akkor a kis zöld manó megfog látogatni , egy wolfschanze 1944-el és azt kell végigjátszanod :) .
Szerintem ezt a multit is szeretnéd , és nem beszélve arról , hogy tudsz normálisan coopozni le tudod szedni a patcheket , mi egybeket . Ja és a szervereken vigyázzatok a kommunistanácikkal (igen ezt Freddy D találta ki :D )

Szerintem nem fogjuk meggyőzni , de nem baj , egyébként abban a klánban mennyien vagytok ?

Nekiálltam very hard-on a játéknak ,most csak én látom azt , hogy a társak dísznek vannak :D ?

igen veteran , a kedvenc pályán a favela , no az vicces volt , de megkaptam az a arcsit :D

igen a társak csak díszek. De volt olyan is már h kihajotlam és a saját társam lőtt le XD mikor meg én akarom lelőni nem lövi le XD :D

, hát igen van ez így :D , ha te nem haladsz előre a társak sem jönnek .... , a predátor rakéta az az isten .

Fúú.. Ne is mond. Favelát a werzióba végigszenvedtem, de már nincs erőm ahhoz, hogy megint átmenjek rajta veteránon... :lol:

Vissza
Top Alul