Call of Duty - Modern Warfare 2 (2009)

Jim, csak hogy rád cáfoljak (Muterék pénzéből, mert hogy ez még mindig ajándék lenne karácsonyra)... :)

Ma voltam 2 Auchanban is, hogy megvegyem az MW2-t... Kész vicc, egyik helyre sem érkezett még meg az árú... L4D2, és minden új játék volt, de ez nem! #B Megrendeltem a konzolvilágtól, 9500ft + 1000ft a posta, de kibírom azt a +500ft-ot...

Mérgemben majdnem megvettem az L4D2-t...

(Nem, nem kimondottan az MW2-ért voltam 2 Auchanban, hanem amerre dolgom volt, arra 2 Auchan is útban volt, és bementem.)

Xbox360-as, PS3-as változat volt, csak ez a rohadt PC-s nem... fal1

Na, a konzolvilág azóta is b@szott hívni, hogy egyeztessünk, így írtam nekik egy köszönőlevelet, amiben az is állt, hogy b@sszák meg, mégsem kérem a játékot (Persze normális hangnemben), most megrendeltem az 576-tól, aztán kiderül, hogy ők mennyire gyorsak...

ember miért kell szarakodni az ilyen vacak cégekkel , rendej csak a cd galaxistól , és ha holnap megrendeled akkor holapután már játszol és kapsz valami posztert is (nem feltétlenül mw2-set )

Speciel az 576 az nem szar cég (csak kicsit drága)... Bár jelen állapotban az összes ugyanabban az árban dolgozik. Posztert nagyjából magasról lepukkantom. :D

576 jó lesz, péntekig ide is fog érni remélhetőleg.

te tudod , nekem nincs rendelésnél jó tapasztalatom velük , meg az eladók is kicsit bunkóak , meg a megjelenés , a shoc nekem mevolt szerdán a cdg-ből , az 576-ban meg pénteken vehettem volna meg :D

viszont most hogy vettél eredetit , vigyázz , hogy ne azt az accountot használd amivel a másoltat , sőt haver megszívta nem is kicsit , letöltötte , feltette ahhoz azz acc-jához amiben volt cs:s , meg ilyne hl2 meg stb... nemost bannolták az accját a fenébe (többek között én ezért sem tölöttem le , meg a singli után úgyis töröltem volna a p*csba )

Nem fogom megvenni, mert drága is még, és amúgy se vinné a gépem.

Én nem szoktam rendelni, csak bemegyek egy elektronikai boltba, megveszem kispénzért (valószínüleg feketén, hogy máshogy, errefelé így müködnek a dolgok. De vannak olyan kedvesek, hogy számlát adnak :) ) garanciát kapok, és szia!

én ha tehetem akkor rendelek , aztán körbeszaladok a szmszédokhoz hogy kő-é valami , általában kell valami marha film vagy valami ilyen , aztán így a kiszálítás is olcsóbb mindenkinek jobb :D

Viszont most énsem fogok rendelni , mert megint mediamarkt utalványt hoz a jessuska rokonéktól. Egyébként p90 ? az van a játékban ?

Van-van. Leszarom, hogy milyenek, ráérek a vásárlással, ha jövőhétre ér ide, mostmár az sem gond, kaptam a konzolvilágtól emailt... Csak jövőhét pénteken kapnak. Na most jövőhét után feladják (hétfőn, keddre talán ideérne, de ha nem, arra rá követő nap karácsony, én meg csak nézek azok a faczkalapok miatt, hogy nem jön meg). Leszarom hogy bunkók, meg mittudomén, csak hozzák meg! :D

Jut eszembe, megkellene neked is rendelni, ez így nem állapot! :lol:

nem kell rendelni mert van media marktban 576 is raktáron

(a szarozást nem lehetne abbahagyni ? vagy a szkincsed kimerül ebben <:D> ? )

Nem szarozom. Leszarozom! :lol:
De ha muszály megválogatni, akkor úgy is mondhatom, hogy a konzolvilág b@ssza meg, hogy ekkora tróger banda, képtelenek tetemes időn belül egy megnyomorgott levelet írni, hogy ne várjam azt a tetves játékot. Jó lesz? :D

576-osokkal nekem eddig nem volt problémám, egyszer vettem ott játékot, a Medal of Honor: 10th Anniversary Edition-t, az eladó még azt is megnézte hogy nem karcosak vagy repedtek-e a lemezek.

nekem se párszó már vettem ott játékot(másfél héttel ezelőtt az crysis warhead8(+wars) csupán 2 ezer volt és még csak a warsot raktam fel még de jól műxik makd holnap(ha el nem felejtem) írok róla a megfelelő topicba

te kis szemét akkor azért nem találtam már 576-ban crysis warhead-et :D felvásároltad az össeset :D

nem igaz csak 1 példányt vettem már lassan 2 hete egy szombati napon. te mikor akartad megvenni??

Ma reggel hívtak egyeztetni az 576-ból, mondta a csávó, hogy holnap 8-17 óra között várjam a csomagot.

Teljesen korrektek, gyorsak. Legalábbis annak tűnnek idáig.

Ma végeztem vele... Ejj de rövid. Viszont jó. Nem jobb, mint az előző, mert semmi újdonság, de folytatásnak megteszi.

Na, a kezemben tartom az MW2-t, ki nyithatnám, de nem teszem, ki kell bírnom! :)

jahogy karácsonyi dolog lessz , az még majd 2 hét , én a helyedben nem várnák vele :D

Vissza
Top Alul