Call of Duty - Modern Warfare 2 (2009)

azt nem kötelező megcsinálni , mer állítlag a játék elején megkérdezi akarod-e , és az a havas járművezetős rész milyen ?

azt modnja haverom h nagyon jó és jól lehet sniperezni a havas pályánál

Akkor mostmár tudom mit kérdezett a küldetés előtt :lol: Na mindegy.
A havas résznél snowcross-al kellett menekülni, annyira szerintem nem nagy szám, egynek elmegy. Viszont az elején jégfalat kell mászni két jégcsákánnyal, néhányszor sikerül lezuhannom :D . Ráadásul Soap-al, a CoD4-es karakterünkkel együtt kellett végigcsinálni a küldetést <:D> .

Valamiért a küldetések előtt lévő videók - miután betöltődik az adott pálya - elkezdenek szaggatni, kb. 10 perc lenne mire szépen darabosan a végére érne, közben meg maga a játék DX9-en közepes beállításokkal hozza a 35 fps-t mindenféle szaggatás nélkül. Ezt vajon mi okozhatja?

szar a videó , rosszul van tömörítva, vagy túl nagy felbontású , neadjisten hd , oszt a gépednek nem teccik .

ha nem eredeti a játékod , akkor patchelés után nem fogsz játszani ,de ilyen javítást nem láttam a cahange logban

énis ezt tervezem , viszont arra legalább 2 évet biztos várni kell , sajnos , hátha lessz majd januárban valami leértékelés oszt bevásárolok.

Ha már megjön az ára olyan 7 rugó környékére, már veszem is meg! :P
Ettől lentebb nem igazán fog menni, szerintem.

Megnézném. A Cod4 is még mindig 5-6-7 rugó, a Cod2 is 4-5 rugó, tartják az árukat a mocskok! :D

a cod 4 az 5000 volt , multkor gyorsan meg is vettem , 2000-ért olyan sosem lessz :D

Na kipróbáltam a multit 2-3 perces körökben! :lol: Valaki tudott huzamosabb ideig is játszani egyhuzamban? Tegnapi, mai napra gondolok.

Meg se kérdezzétek hogy eredeti-e, ez egyértelmű, hogy az. :lol:

frissítés után érdekes lehet , de az eredeti is ugyanolyan fos , majd később jó lessz ez de nem most

Van itt valaki, akinek szándékában áll megvenni? Én most gondolkodok rajta, jön egy kis pénz vissza az xbox-ból...

Vissza
Top Alul