Call of Duty - Modern Warfare 2 (2009)

értem ,de ha eredeti a játék akkor nincs semmi félnivalód :)

Még nem az, várok vele egy kicsit, hogy lejjebb másszon az ára. Fél évet biztosan várok. Most kipróbálom a pc-s demót ( :lol: ), ha lejött, aztán ha jól fut, lehet hogy inkább pc-re veszem meg, ott talán olcsóbb is lesz.

Mázli (vagy cheat?)
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/cudCajMNRM0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/cudCajMNRM0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>

egyébként van már a multihoz is hack , a gameinatoron , videó is van róla

Valahol még régebben azt olvastam, hogy max 18 fős szervereket lehet csinálni és azt is, hogy hogy a hostolást egy véletlenszerűen kiválasztott játékos végzi és ha az kilép a szerverről akkor pár másodpercre megszakad a játék. Ezek tényleg így vannak?

Az biztos, hogy max 18 ember (de ezen az IW szerintem gombnyomás alatt tud változtatni).

Tibi":1wi1htvz mondta:
Valahol még régebben azt olvastam, hogy max 18 fős szervereket lehet csinálni és azt is, hogy hogy a hostolást egy véletlenszerűen kiválasztott játékos végzi és ha az kilép a szerverről akkor pár másodpercre megszakad a játék. Ezek tényleg így vannak?

szervert nem lehet csinálni , mert nincs dedikált mod sajnos .

lol2

Közben találtam egy összehasonlító táblázatot a CoD4-el:
CoD4%20Vs%20MW2%20PC%20comparison%20chart.png

hát igen az onlány profil kivételével a többi egy kalap xar (de merhogy ezt a simában miért nem lehetett megoldani , állítólag ha törlöd a játékot , akkor a profilod is törlődik , ez milyen nagy áttbaxás már , valaki mondjuk 50 órán keresztül mentetl az 55. szint felé és miden elveszik ... )

no az engem is érdekelen , mert nem szeretnék még egyzser eljutni 55. szintre , igaz havernak van level hackje ,de az marhaság .

állítólag a játék 30%-át teszi ki :D , de valóban kiválló lehet .

azt mondják h kb 4-5 regular szinten sztem rövid nem hosszú. Majd veteránon nyomom ki úgy legalább hosszabb lesz :D

én olyant halottam , hogy akkor nem rambót fogsz játszani , de 10 órába az is belefér (bezzeg a fallout 3-al most tartok 72 óánál :D )

Vissza
Top Alul