BugShots - mert semmi sem tökéletes

Frankó, hetek óta először leülök játszani, erre megint bejön a báros bug. Hallom nagy lövöldözés, látom egy Spetsnaz, lekongatom erre én leszek az első számú közellenség...

Én most kezdtem neki először a héten játszani. Erre 3x is kidobott a játék egy Bug üzenettel. :?
Először abban az esetben amikor szaladtam az alagútba, ahol méréseket végez a tudós emberünk.
2x meg úgy, hogy jöttem vissza a mocsárból a labor felé. Sux...

Valami ötlet van arra hogy miért adja be rendre bugosan a "Védd meg a Határt!" küldit a Katonai Raktáraknál? Először rögtön azután dobta be hogy a Monolith-osokat farba billentettük, aztán vártam sokat de semmi, végül buktam. Most másodjára is beadta, de még mindig semmi, pár kutya rohangál néha de ezen kívül nem történik semmi extra...

Ez nekem is megvolt. Úgy egy fél óra várakozás után jött is vagy négy monolith, utánuk már fel is tudtam venni a jutalmat :D

Na ez az, miután jött a Monolith legelsőnek, utána beadta a küldit. Vagy 3-4 Monolith-os hülye kolbászolt ott a pálya határán, de épp visszafelé mentek a Vöröserdőbe, lekongattam őket, azóta semmi hír arról...

Találkoztam egy nagyon idegesítő buggal, mégpedig azzal hogy ha Strelokék szobájában, Pripyatban bármilyen tárgyat eldobálok (oda gyűjtöttem a cuccokat) akkor hiába mentem el, mire visszamegyek eltűnik minden. Már másodjára fordult elő, és sok értékes holmim látta kárát. fal1

BUG a katonai raktáraknál vagy én játszottam túl régen a játékkal?

Lukashnál csak két lehetőségem van:
1. Beárulom a Szolgálatos csapatot és máris megkapom feladatként az elpusztításukat.
2. Nincs semmi extra, csak mellékküldetéseket csinálhatok neki (vaddisznóláb szerzés, patkányírtás).

Skinflint felajánlja, hogy írtsam ki a vérszívókat a faluba és ad egy kristály artit. Erre pedig nincs más válaszlehetőségem csak az, hogy majd máskor. :S

Mikor korábban játszottam vele, valahogy már a Szabadság barátja tudtam lenni az által, hogy a Szolgálatosokat nem köptem be és csak melléklüldetéseket csináltam nekik. Most nem, pedig már a Monolit támadását is visszavertem a határon. Az őrült stalker megölését is meg tudtam kapni feladatnak Maxtól most viszont nem.

Pr0D1G7: a véd a határt mellékküldetést nekem is beadta már és egy árva lélek nem jött sehonnan.
Ugyanilyen problémám van Vad területen a zsoldosok és banditák likvidálásával. Lenyakalom őket és ennek ellenére aktívnak mutatja a küldetést, pedig nincs már ott több élő ember.

A határnál segítettél?Mert ha nem,az egy rossz pont a Szabadságnál.
Majd később megkapod feladatként,hogy ölj meg egy Szolgálatos parancsnokot.. :D

Igen már megtettem azt is. Szolgálatos semmiképpen sem akarok megölni, mert velük már baráti viszonyba vagyok. :)

Ha megcsinálod sorban a küldetéseket,rövidesen a Szabadság barátja leszel,szerintem.

Nem csak hogy a szabadság barátja, hanem be is állsz hozzájuk -mod nélkül is-
Ezt leírtam már egyik topikban... csak nem tudom melyikben. Amúgy Lukashnál ennyi van nálam is.

Hello!

Nem tudom hogy ez bug-e de szerintem az , mert amikor elkeztem a játékot nem volt célkereszt:S.A beálításoknál pedig azt jelezte hogy bevanálítva de nem volt a képernyőn semi:S

Én is megosztok veletek egy-kettő fura dolgot :D
-Pár nappal ezelőtt a bár környékén amikor mentem kifelé a pályáról rám támadt pár zsoldos én meg lelőttem őket... persze a szolgálat azonnal gyilkosként kiáltott ki és nem engedett be többet a bár területére XD
-Tegnap amikor a Freedom vezetővel beszélgettem elvállaltam a küldetését, aztána végén rámentem, hogy kereskedés és rögtön ellenséggé vált a Freedom és lelőttek XD
-A freedom környékén ahol az a zakkant ember van ott lelőttem 3 vaddisznót akik barátok voltak :D

Mutánsoknál előfordul, hogy semlegesnek vagy barátnak titulálja őket a játék, ha előtte semleges vagy baráti stalkerokkal beszélgettél, vagy ilyen státuszú hullát kutattál át.
Az alap játékban így működik a Bárban a helyzet, hogyha még ellenséges stalkert (zsoldos, bandita vagy katona) ölsz meg, akkor is lőni kezd rád a Szolgálat. Oblivion Lost-ba ha megölsz egy zsoldost, banditát vagy katonát nem történik semmi, kiküszöbölték ezt a hibát, hogy azért megvédhesd magad ha olyan helyzetbe kerülsz. :D

Vissza
Top Alul