gabber 9511
New Member
- Csatlakozás
- 2009.01.26.
- Üzenetek
- 2,619
- Reakció pontszám
- 0
jó hogy nem ment át a fém ajtón :twisted:
de mért lőtték le :?:
de mért lőtték le :?:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
-1020 tudós megítélés, szaharov megtámadott a laborjában egy il86 osal, ami ellégé kiakasztott
Istenem, ez rosszabb mint a Barátok KöztScarecrow":2su792wl mondta:egyfajta bug om van az alap stalkerrel, fent van az 1.0004 es patch, na a szitu a következő
1030 as barátja voltam a dutynak, tudósoknak 380, aztán elkezdtem megcsinálni a küldit a szabadságnak kinyirt skullt, ekkor a duty 400 ra esett vissza, de még semleges volt, megcsináltam a szimat elintézését, és még a határ védelmet, a jutalmam: -5000 duty megitélés -1020 tudós megítélés, szaharov megtámadott a laborjában egy il86 osal, ami ellégé kiakasztott. ja igen 4810 es barát repulution a szabadságnál, és 0 a banditák, vagyik semlegesek lettek, és még itt a hab a tortán, azt írja hogy a zsoldosokkal való megitélés -5000, de az az igazság, hogy mind a katonai raktártelepeknél az északi csücsökben beszélgetni tudtam, mind a vad területen lévőkkel. Ezt csináljátok utánam
ja igen hozzá kell még tennem azt hogy mielött elkezdtem küldizgetni a szabadságnak akkor -220 an voltam az őröket, és Maxot le kellet killerelnem mert ellenséges volt, de lukhas, és a házban lévők semlegesek. lol2 lol2 lol2
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.