BugShots - mert semmi sem tökéletes

jó hogy nem ment át a fém ajtón :twisted:
de mért lőtték le :?:

Valakik megtámadták a Bárt és ő is sorra került :koszoru:
Egyébként elintézték az arénás pasit is meg akitől az infókat lehetett venni...

Képem ugyan nincs, de az Oblivion Lost moddal játszva nem kevés furcsaság került felszínre. Pl egy controller bemerészkedett a Duty bázisra, átvette az őrök felett az irányítást, kiirtotta az egész Army Warehouse felőli részét a bázisnak, majd egy ezt túlélő irányított katona lement a bárba - na nem iszogatni, hanem kinyírta az exoskeletonban feszítő őrt. Épp ekkor ölhettem meg a controllert, mert mikor mentem volna a bárba, jött velem szemben az őr. Ki tudja, lehet, hogy még a csapost is lelőtte volna :D

egyfajta bug om van az alap stalkerrel, fent van az 1.0004 es patch, na a szitu a következő
1030 as barátja voltam a dutynak, tudósoknak 380, aztán elkezdtem megcsinálni a küldit a szabadságnak kinyirt skullt, ekkor a duty 400 ra esett vissza, de még semleges volt, megcsináltam a szimat elintézését, és még a határ védelmet, a jutalmam: -5000 duty megitélés -1020 tudós megítélés, szaharov megtámadott a laborjában egy il86 osal, ami ellégé kiakasztott. ja igen 4810 es barát repulution a szabadságnál, és 0 a banditák, vagyik semlegesek lettek, és még itt a hab a tortán, azt írja hogy a zsoldosokkal való megitélés -5000, de az az igazság, hogy mind a katonai raktártelepeknél az északi csücsökben beszélgetni tudtam, mind a vad területen lévőkkel. Ezt csináljátok utánam

ja igen hozzá kell még tennem azt hogy mielött elkezdtem küldizgetni a szabadságnak akkor -220 an voltam az őröket, és Maxot le kellet killerelnem mert ellenséges volt, de lukhas, és a házban lévők semlegesek. lol2 lol2 lol2

Ok mert én is nagyon hosszú hozzászólást írok a másik topichoz, külön dokumentumba ilyen esszé jellegűt! :D

A bárnál át akartam menni a szeméttelepre, már majdnem az őrhelynél voltam amikor láttam hogy katonák hatolnak be a bár területére és leölik a dutysokat. Gondoltam segítek kinyírni a katonákat, le is lőttem őket, de a duty meg ellenséggé vált lol2 lol2

És az átlátszó kémény:
http://www.stalkerfan.atw.hu/kepek/ss_02-11-10.jpg

Szerk.: a képbeszúrás valamiért nem akar múkodni...

Furcsa mert nekem néha bespawnol katonákat a Bár területére, és ha lelövöm nyomják a rádióba hogy "kapjátok el a gyilkost" elég fura... Duty elméletileg semleges viszonyban van a sereggel... :?

Lehet hogy ők semlegesnek tekintik őket (ugyanis nem nagyon akaródzott nekik lelőni a katonákat), de ez fordítva is igaz?
Amúgy mod nélkül még soha nem spawnolt be nekem ellenséget a bárhoz.

Én azt olvastam a Duty együttműkszik a sereggel, onnan a jó kis VSZ fegyverek.

Nekem is bug lehet, a Bár hátsó bejáratánál szoktak néha kolbászolni SpetsNaz-osok, néha valahogy az épületek között is rambózik egy-egy...

Scarecrow":2su792wl mondta:
egyfajta bug om van az alap stalkerrel, fent van az 1.0004 es patch, na a szitu a következő
1030 as barátja voltam a dutynak, tudósoknak 380, aztán elkezdtem megcsinálni a küldit a szabadságnak kinyirt skullt, ekkor a duty 400 ra esett vissza, de még semleges volt, megcsináltam a szimat elintézését, és még a határ védelmet, a jutalmam: -5000 duty megitélés -1020 tudós megítélés, szaharov megtámadott a laborjában egy il86 osal, ami ellégé kiakasztott. ja igen 4810 es barát repulution a szabadságnál, és 0 a banditák, vagyik semlegesek lettek, és még itt a hab a tortán, azt írja hogy a zsoldosokkal való megitélés -5000, de az az igazság, hogy mind a katonai raktártelepeknél az északi csücsökben beszélgetni tudtam, mind a vad területen lévőkkel. Ezt csináljátok utánam

ja igen hozzá kell még tennem azt hogy mielött elkezdtem küldizgetni a szabadságnak akkor -220 an voltam az őröket, és Maxot le kellet killerelnem mert ellenséges volt, de lukhas, és a házban lévők semlegesek. lol2 lol2 lol2
Istenem, ez rosszabb mint a Barátok Közt :D
Banditákkal nem is tudtam hogy lehet semleges viszony...

Eredeti soc felraktam, nem indult 1re, nem eredeti lemez üzenettel. 2xra elindult, de kidobált, felraktam az 1.0001, 1.0004, 1.0005 patchet, az 1.0003at nem engedte, mert az 1.0001et felraktam, ment a játék, de sokszor eltűntek az emberek, elég idegesítő, meg az állatok se hagynak maradványt (pseudo kutya farka küldetés), a ládákban meg sohasincs semmi. Reinstall, és most az 1.0001es helyett az 1.0003as patchet raktam fel, de csak annyi változott, h most normális a 16:9 méretarány, emberek megint eltünedeznek stb...

Dynamic Energy Saver ki van kapcsolva,1.0004, 1.0005 patch felrakva de még mindíg nem jó.

ha valaki tud segítsen

Vissza
Top Alul