BugShots - mert semmi sem tökéletes

Én ugy szoktam h feltelep, 1-3 paccs, 4es paccs, 5ös paccs. A lényeg h sorban és NEM SZABAD KÖZBE ELINDÍTANI, csak miután fönn van az összes paccs, amit föl akartál rakni.

Az emberek nálam sose tűntek el, a fadobozokba nem mindig van +lepi (sőt talán ritkán), Pseudodog farkat pedig naon ritkán lelhetsz.

Elég a legutolsó patch-et felrakni. Nem kell sorban mindet. Tehát 1.0005 vagy 1.0004 bőven elég, nem kell szarakodni

Szerk.: Az emberek nálam akkor tünedeztek el, amikor az alaplapomhoz adott Dynamic Energy Saver fel volt rakva, és bakapcsoltam a CPU throtlingot, tehát hogy visszavegye a cpu órajelet is.

istenem, ez már fájdalmas.
complite mod van fent, és majdnem 3-4 napig a freedomhoz csatlakozva daraboltam mindenkit aki az utamba állt, kiléptem, elmentem a csaposhoz, persze a dutys katonákat szépen csendben riadó nélkül le szedegettem.
van egy olyan rész a kereskedőknél, hogy le lehet nullázni az ellenséges viszonyt, ropogós 40000ért.
meg is volna. mennék a duty bázisra, duty katona továbbra is piros. vissza a csaposhoz, na akkor csatlakozzunk a szolgálathoz, az is 30000 rubel jó van mondom belefér. megyek vissza a duty bázisra:
Dutys őrség éppen sárga, petrenkó, voronin, full zöld, na mondom most már okés, vissza csaposhoz vissza a loner-ek közé. az még 20000... megyek a szolgálta felé és itt a röhej: petrenkó, voronin full zöld, az őrök pirosak, és megtámadnak :D :D :D :D :D :D :D :D

Üdv emberek.
Találtam egy érdekes bugot eredeti Shocba, nem modolva, meg semmi. Szal a bug az, hogy mikor megkapom Guide-tól azt, hogy keressem meg a Doctort, így is teszek, el is jutok oda, aztán mit ad isten, felkelek, aztán még a Doc mindíg ott beszél, én meg adok neki egy Headshotot és kifekszik. Egy Diétás Szalámin kívűl más nem található nála, de érdekes látni, ahogy ott fekszik holtan :)
A másik. Miért van az, hogy Win7 alatt Geforce 7600gs-nél a textúrák túlnyúlnak a tárgyakon, Ati9550-nél pedig nem? Valaki tud rá valami megoldást?

Gobby: Miután megtalálsz egy szörny részt csak utána vedd fel a küldetést mert nagyon ritkák a szörny részek.

Ugye mindenki tud a Lélek képződményről. Meglátok egyet egy Húsdaráló alatt. Beugrok érte. Mi történik?Az anomália szétrobbantotta a képződményt. lol2 :cry: :cry: :cry: :cry:

Zini. Bug azaz h a zsoldosok és a tudósok nem lőnek egymásra. Igen de Kruglovnak mi segítünk a zsoldosok nak a feladatuk h megállítsanak minket benne

várj akkor had magyarázzam el a szintedre:
bemész a pályára a heli lezuhan Kruglovékat (tudósok) ölik Wolfhoundék csapata (zsoldosok) de nálam ez a kettő nem lövi egymást, 1 tudós, és 1 zsoldos se hal meg, kivéve az aki én ölök meg, mert engem ugyan megtámadnak a zsoldosok, de a tudósokra nem lőnek rá! érted?

Nekem nem kell elmagyaráznod semmit én értem -.- és még nekem mondod hogy ne nézzek másokat hülyének -.- jó hogy ebből sem szavazással tiltotok ki

vagy Zini, a bug az ami nem úgy megy ahogy kéne. az ország is televan buggal :)

miért a hiba úgy megy ahogy kéne? nem. szóval nem úgy megy ahogy kéne :) vita lezárva :P

Vissza
Top Alul