BugShots - mert semmi sem tökéletes

Ugyan nem olvastam végig az egész hozzászólásos részt-így csak remélem,hogy a kérdésemet nem tette fel még valaki-szóval mitől van a villogó háromszög-eső bizonyos időközönként,ha vihar van,és miért csak úgy tudom leállítani,ha kilépek,majd később ismét indítok.
nem vagyok egyedül a jelenséggel,mert a "jutyúbon" is láttam a felrakott videok közt ilyent.
Lehet e ezzel kezdenem valamit,azon kívül,hogy hajítsam ki a hardvert?

gondolom neked is nvidia karid van..... mert az szokott ilyet csinálni (pl: haver 6660gt-je )

Ááááááá, hát ilyen nincs. Képzeljétek el, akármit csinálok, nem tom feltölteni az "életemet". A lőnek, akkor sebződöm, de akármit csinálhatok, nem tom feljebb vinni. Valami javaslat?

Path":289e0dma mondta:
DonPepe":289e0dma mondta:
Hali!

Szükségem lenne egy kis segítségre!
Most kaptam meg eredetiben a játékot és a bajom hogy a legelején amikor kijövök a bunkerből vagy miből, éhen halok, a villa kanál kombináció bepirosodik és meghalok, ha veszek kaját akkor 1-2másodperc múlva megint megjelenik a szimbólum, és meghalok! Ha lent maradok és beszélgetek a csókával, meghalok, ha kijövök meghalok, mitévő legyek???

segítsetek!

köszönöm!
Úristen!Na ezt még nem hallottam:)de ez elég durva

szegeny pofikam biztos etiopiabol jott es nem telik be a kajaval amit a voroskereszt kuld neki.

mika":1w6syt6q mondta:
Path":1w6syt6q mondta:
DonPepe":1w6syt6q mondta:
Hali!

Szükségem lenne egy kis segítségre!
Most kaptam meg eredetiben a játékot és a bajom hogy a legelején amikor kijövök a bunkerből vagy miből, éhen halok, a villa kanál kombináció bepirosodik és meghalok, ha veszek kaját akkor 1-2másodperc múlva megint megjelenik a szimbólum, és meghalok! Ha lent maradok és beszélgetek a csókával, meghalok, ha kijövök meghalok, mitévő legyek???

segítsetek!

köszönöm!
Úristen!Na ezt még nem hallottam:)de ez elég durva

szegeny pofikam biztos etiopiabol jott es nem telik be a kajaval amit a voroskereszt kuld neki.

Hányszor tették fel ezt a kérdést, te jó ég...
Ad 1: Olvass vissza
Ad 2: Amikor a pda-t olvastad, miztos benyomtad a * gombot...

MauZZer":34ubv28n mondta:
Ááááááá, hát ilyen nincs. Képzeljétek el, akármit csinálok, nem tom feltölteni az "életemet". A lőnek, akkor sebződöm, de akármit csinálhatok, nem tom feljebb vinni. Valami javaslat?

Elsősegélycsomag?????

Nekem volt egy elég szép bugom. Éppen egy bandita táborhelyet takarítottam ki, de egy túlélte és elkezdett fetrengeni.Van nekem egy olyan szórakozásom, hogy ha így lelövök valakit kicsit ottmaradok vele, halgatom a könyörgését, aztán vagy egy gránáttal elintézem vagy fejbelövöm.
De ennél a banditánál máshogy döntöttem. Volt ott a körnéken egy Viper 5 és azt ledobtam mellé, és otthagytam. Egy félóra mulva agódtam érte, mert féltem, hogy arra jár Bes és megöli. Ezért visszamentem hozzá, és a Vipert nem találtam, és a csávó is 10 méterrel arrébb volt. Úgy döntöttem véget vetek a szenvedésének.

Valaki nem tudja, hogy ez miért volt?

Én úgy vettem észre.a sebesülések másképp hatnak,ha veled van a sebesült vagy pedig ellened.Ha ellenséged sebesül meg és nem végzed ki,egy idő után magához tér és harcolni kezd újra.Ha viszont a sebesült a barátod,rövid időn belül adnod kell neki elsősegélycsomagot,mert meghal.
Lehet,hogy a te embered is magához tért,harcolt és újra lelőtték .

en láttam olyat hogy a barátomnak az orra mellé dobtam egy els.cso. és nem vette föl xd hanem arrébmászott szépen lassan aztán meg vmelyik barom agyonlőtte.

ez esetben nem élő hanem álló halottaink vannak
XR_3DA_2009-05-22_14-03-21-09_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

XR_3DA_2009-05-23_11-13-37-12_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/090524/XR_3 ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090524/XR_3 ... es.hu_.jpg

xd :D :D na még az lenne a durva ha az a mutáns az égben élne és onnan támadna :D :D

Nem,élő személy de nem lehet vele beszélni,a bugosokkal nem lehet... :D
Újratöltéskor a cimborái mellett ült és beszélgetett :D

Egy kisugárzás után történt,nem tudott vissza menni.
Később le is lőték :D

Vissza
Top Alul