BugShots - mert semmi sem tökéletes

Jah... a falba ragadás gyakorinak mondható, nálam volt, hogy beragadt a hulla a falba, és "ugrált"... az a hang...

csak ha jó minőségű, akkor inkább töltsd fel te is data.hu-ra...
egyszerűbb mint a többi free tárhely és jobb minőségű mint a youtube

Mesterlövészszindróma....
mesterl_v_sz_szindr_m_s_dutys_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

...avagy a láthatatlan pisztoly esete.. :lol:

Nem bugos az a küldi, amit General Voronin ad, hogy ki kell pucolni a Merc-eket a Wild Territory-n? Mert én ott mindet kinyírtam, mégsem veszi megoldottnak a küldit, pedig már az egész pályát átfésültem, és tutira nem maradt senki élve... :?

Hali !
Nekem a legutolsó pályán van problémám ! Megcsináltam Csernobyl-ban a titkos labort , mindent megkérdeztem attól a virtuális fickótól ,(persze magyar felirat nuku) , és utána semmi nem jelenik meg a PDA-ban amiről beszéltünk . :S
Baromira idegesítő , hogy a játék fő lényegéről nem tudtam meg semmit . :cry:
Már minden patch-et , és magyarítást próbáltam , semelyikkel nem jön be .
Nincs valakinek egy elmentése a titkos labor után ???

Köszke !!!

Az normális, hogy a Strelok búvóhelyét keresős küldinél kijöttem a föld alól, de a PDA még mindig azt akarja, hogy jöjjek fel :?

Mé van az hogy amíg fel nem peccseljük a gamet addig a kutyák semlegesek? :D Mondjuk peccselés után is előfordul az irányítóval hogy halála után meggondolja magát és "barát" lesz XD gurul1

IvBalint":1gasomc7 mondta:
Az normális, hogy a Strelok búvóhelyét keresős küldinél kijöttem a föld alól, de a PDA még mindig azt akarja, hogy jöjjek fel :?

jah előfordul, ha a másik feljáraton jössz fel. menj le, és gyere fel a tulsó lejáraton :)

Rookie":1gasomc7 mondta:
Mé van az hogy amíg fel nem peccseljük a gamet addig a kutyák semlegesek? :D Mondjuk peccselés után is előfordul az irányítóval hogy halála után meggondolja magát és "barát" lesz XD gurul1

ez még mindig probléma, nincs javítva, és tudtommal nem is lesz. voltaképp nem folyásol be semmit, csak kicsit vicces.

Régi klasszikus bug a játékban, de nekem még mindig tetszik:

homogruppen a tűzben :)

69bz8qdj_ss_jonc_06_19_08_17_00_07__l07_military_.jpg

és miután lángra kaptak az érzelmek:

zirv9jh7_ss_jonc_06_19_08_17_00_17__l07_military_.jpg

Ezt amúgy látni kell, a képek nem adják vissza, ahogy rángatja őket a fizikai motor

Továbbá íme az áttetsző fegyver, avagy az elfuserált lens flare:

dlnpwxz4_ss_jonc_06_19_08_17_41_48__l02_garbage_.jpg

Nem tudom milyen gyakori, de az utolsó pályán az erőmű mögött egy létráról figyeltük a haverommal ahogy mellettünk egy snork közlekedik a falon teljesen függőlegesen, és nem esik le. Aztán miután a fal tetejére ért csak ment tovább a levegőben. Ugyan ilyen könnyen közlekedett fel és le is. Csináltam néhány screenshotot, majd felrakom. Elképesztő volt!

Ezen mi is sokat röhögtünk, ugyanaz, megy a snork és függőlegesen sétál a falon, aztán eltűnik és visszakerül oda ahonnan indult :D

Hali!

Szükségem lenne egy kis segítségre!
Most kaptam meg eredetiben a játékot és a bajom hogy a legelején amikor kijövök a bunkerből vagy miből, éhen halok, a villa kanál kombináció bepirosodik és meghalok, ha veszek kaját akkor 1-2másodperc múlva megint megjelenik a szimbólum, és meghalok! Ha lent maradok és beszélgetek a csókával, meghalok, ha kijövök meghalok, mitévő legyek???

segítsetek!

köszönöm!

DonPepe":2zq4hcfj mondta:
Hali!

Szükségem lenne egy kis segítségre!
Most kaptam meg eredetiben a játékot és a bajom hogy a legelején amikor kijövök a bunkerből vagy miből, éhen halok, a villa kanál kombináció bepirosodik és meghalok, ha veszek kaját akkor 1-2másodperc múlva megint megjelenik a szimbólum, és meghalok! Ha lent maradok és beszélgetek a csókával, meghalok, ha kijövök meghalok, mitévő legyek???

segítsetek!

köszönöm!
Úristen!Na ezt még nem hallottam:)de ez elég durva

Ha nincs fölpatchelve a játék, akkor szokott ez a hiba jelentkezni, azt hiszem a +,- jelekkel lehet szabályozni a játékidő múlását. Ha fölteszed a patch-et, akkor ez az opció megszűnik.

Hümm-hümm... Cordon felé visszamenet lecsekkoltam, hogy mi van Fox-szal. Természetesen halott volt, de ezúttal nem a kutyák tépték szét, hanem öngyilkos akart lenni, és kiugrott az ablakon! fogatlan

ss_programozo_08-28-08_11-31-57__l01_escape__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ss_programozo_08-28-08_12-00-12__l01_escape__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Vissza
Top Alul