BugShots - mert semmi sem tökéletes

dezodor":isnixxxd mondta:
az épület nálam ottvan...

Az érdekes. Közben kóboroltam kicsit azon a részen is, ahol eddig nem sikerült (újrakezdtem Pripjatyot) és találtam még pár ilyen hiányzót. A méreteikből és az árnyékuból itélve amolyan lakótelepi lemezgarázsok, amiből több tucat is van arrafele. Lehet, hgoy csak nem fért a texturájuk a kártya memóriájába?

Mindegy, így is jó város és igen kemény, ha csak úgy járkál benne az ember. nagyon jó multis pálya lenne, főletg, ha oda is fel lehetne jutni, ahol a sniperek üldögélnek.
Juteszembe: multiban csak a játékosok vannak, vagy egy-két állatka is. Merthogy a játék arról szól, hogy ebben a környezetben mindenki mindekivel harcol a túlélésért, és néha az ellenségem a barátom, akkor multiban is lehet(ne) ilyen...

Tibi":3i2k8axs mondta:
Bementem, de egyből rámkattant 2 RPG-s...

3 van belőlük, meg 2 sniper. Óvatosan kell közlekedni a lelátón. nem árt egy Vintar a kézbe. Ha addig nem volt, a monolitosok főhadiszállásán a pincében, a szinpad alatt van egy őr, az ilyet hurcol...

dezodor":jsaxe9ks mondta:
a stadionba be lehet menni jobbról, van a kerítésen lyuk...
A stadionba mindkét kiskapun be lehet menni (jobb és bal oldalon), de ha átmész rajta épségben, a túloldalon csak kikukucskálni tudsz, akkor látod, hogy milyen sivárra csinálták meg. Vagy oldalt nézz ki a lelátóról, az még annyira sincs kidolgozva. Kimenni ellenben nem tudsz a stadion túlsó oldalán, mert egyből átmész az erőműbe...

Én ott azt sajnáltam hogy nem volt semmi easter eggs...Legalább a kapuk fent lehettek volna a pályán :roll: (amúgy a régi képeken a stadion "gyepe" sokkal jobb állapotban volt....azóta eltelt pár év...biztos reálisak akartak lenni :D )

Amúgy én a nézőtér alá beraktam volna egy öltözőt....lehetett volna ott pár érdekesség: focilabdák, focicuccok, esetleg egy kép a fejlesztőkről(persze focicuccban :) )
meg egy PRIPYAT FC-s zászló vagy valami :D

Hello mindenki
Volt már a játékban valakinek olyan bug hogy amikor pripaty-ban át akarna menni a stadionon a játék elkezd tölteni és átrak az erőmű elejére ahonnan nem tudok visszamenni mer le van zárva a visszaút.
Ez tökre nem vicces szóval valaki segithetne hogy hogyan kell megoldani.

ez nem bug, ezt direkt csinálták így, ha be akarsz menni a stadionba, akkor a bejárattól jobbra vagy balra a rácsos kapuknál tudsz bemenni, de utána ki is kell jönni mert ott nincs spawnpoint... ha tudnánk a koordinátákat akkor át tudnánk helyezni akárhova a pontot, pontosabban én már megtaláltam, de valami 8xx szám és nemtom hogy ha észak felé vinnném valamennyivel akkor milyen számot kellene beírni, és ugyanakkor addoltam hozzá aes to pripjat spawnpointot csak nemtudom a koordinátát és olyan helyre rakta be, ahová sehogy se lehet elmenni :D

Ok, de akkor is eléggé bug szaga van. Nem olyan mint az összes többi hely ahol egy másik levelre visz át mert akkor megkérdezné hogy át akarok e menni. Meg amikor az erőmű fele tovább megyek és egy idő után kiirja hogy blowout 5 perc múlva és piros lessz az ég meg hasonlók, akkor nekem eléggé úgy tünik hogy itt egy fontos részlet kimaradt a sztoriból, olyan mint hogya a stadion után még pripjatban törénne valami ami megmagyarázná a dolgokat csak túl hamar áttöl az erőműbe.

ahogy írták ez csak dizájn, szal nem hagytak ki ezzel semmit (be lehet ugyanúgy menni a stadionba mint írtam alant) a npp-s pálya meg az utolsók között van (addigra már kiderül minden, ha figyelmes vagy) szal igazából nincs semmi kihagyva (kivéve a kivett pályák, de azokról csak jót vagy semmit :)) A blowoutot megcsináljuk, van már alvás, van autó, megvannak a régi szörnyek, mást kb nem igértek...

más: mindjárt rakok ki új blowout videókat.

Hello mindenki,

Na azt figyeltem meg, ha a barból bemegyek a wild territoryra akkor egy kis idQ után elkezd éhezni a karakter és hiába etetem újra éhes lesz, amíg el nem fogy a kajám. Ez bug vagy mod okozhatja (trader, quest, 170kilo)?

Valaki segítsen kérem, mert így játszhatatlan.

Újra is telepítettem nem használt.

Szurix":ovwchn3q mondta:
Hello mindenki,

Na azt figyeltem meg, ha a barból bemegyek a wild territoryra akkor egy kis idQ után elkezd éhezni a karakter és hiába etetem újra éhes lesz, amíg el nem fogy a kajám. Ez bug vagy mod okozhatja (trader, quest, 170kilo)?

Valaki segítsen kérem, mert így játszhatatlan.

Újra is telepítettem nem használt.

Lehet hogy miközben bekapcsoltad a pda-t felgyorsítottad az időt. Azt hiszem ezt a * gomballal lehet és a / lehet visszaállítani

Köszönöm Stevy!!!!

Igen pont így volt, mert nem tudtam, hogy van ilyen és a *-ra állítottam a tüzelési mód váltást.

Köszönöm

Tele van a f@szom gyerekek! Amióta fent van az új patch, azóta Yantarban állandóan lefagy a game, s már visszatölteni se lehet mert akkor meg kilép a desktopra. Szerintetek ez mitől lehet?

pont most terveztem, hogy már ugyis lent vagyok a szarkofágban, hamarosan fel rakom a patcheket, de ha másnak is ugy csinálja, mint Kanyhalosnak, elgondolkodom rajta :D

Ezt írja be log file-ba:

stack trace:

001B:02EDD7C8 xrGame.dll
001B:02EE507C xrGame.dll
001B:02EDD9C3 xrGame.dll
001B:0309FEFF xrGame.dll
001B:03097420 xrGame.dll
001B:02F49121 xrGame.dll
001B:0306A62D xrGame.dll
001B:030625F0 xrGame.dll

Szerintetek ez mitől lehet?

nemtom megnéztem, nálam működik, sőt addoltam 1 spawnpointot, hogy aes-ről vissza lehessen menni pripjat-ba, de aes2-ről már nem sikerül, mer be van omolva a fal. valahol máshol kell találni egy jó ajtót ami visszavihet a stancia1-re.

A teleportálós résznél, vn egy olyan hely, ahol a lyukas tetőn keresztül közvetlenül be lehet látni a wishgenaratorhoz. A sugárzás elég erős, de attól még le lehet ugrani. Pár másodpercig még állsz a talajn, de aztán szépen lehullasz a föld alá, és teljesen más perspektívából szemlélheted a dolgokat, ráadásul túl is éled a dolgot :D

jah azt néztem énis, véletlen bele is estem, de az is olyan már, mint amikor kiugrálsz a pályáról a stancia2-n... vissza lehet menni a stancia1-re de ott már nincs kidolgozva semmi, csak pár ház, azoknak is fele hiányzik... ugyanez volt a reaktor blokkba is... visszaestem de tök üres volt az egész kb, és nem bírtam visszamenni mert nem volt ott a folyosó :F

dezodor":3pmjfh3y mondta:
ez nem bug, ezt direkt csinálták így, ha be akarsz menni a stadionba, akkor a bejárattól jobbra vagy balra a rácsos kapuknál tudsz bemenni, de utána ki is kell jönni mert ott nincs spawnpoint...

Van... A pálya túloldalán lévő lelátó alatt, középen... Amikor a főbejáraton mész be és egy video kiséretében áthajít az erőműhöz, egy pillanatra megjelensz, fegyverrel a kézben a stadion túloldalán. Ott a spawnpoint, ha gyalog mész oda, ott is átdob, nem kérdez semmit, hogy akarsz-e menni, csak elmarad a video...

zsír, akkor kiveszem a videót... ami átdob a stadionon, mert a spawnfileba bennevan a ltx-je, átírom, és tesztelés, csak nincs elmentésem hozzá

Vissza
Top Alul