Tibi
New Member
- Csatlakozás
- 2006.11.22.
- Üzenetek
- 8,544
- Reakció pontszám
- 0
- Hely
- Vasbogdány
- Webhely
- www.stalker-fan.extra.hu
Bementem, de egyből rámkattant 2 RPG-s...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
dezodor":isnixxxd mondta:az épület nálam ottvan...
Tibi":3i2k8axs mondta:Bementem, de egyből rámkattant 2 RPG-s...
A stadionba mindkét kiskapun be lehet menni (jobb és bal oldalon), de ha átmész rajta épségben, a túloldalon csak kikukucskálni tudsz, akkor látod, hogy milyen sivárra csinálták meg. Vagy oldalt nézz ki a lelátóról, az még annyira sincs kidolgozva. Kimenni ellenben nem tudsz a stadion túlsó oldalán, mert egyből átmész az erőműbe...dezodor":jsaxe9ks mondta:a stadionba be lehet menni jobbról, van a kerítésen lyuk...
Szurix":ovwchn3q mondta:Hello mindenki,
Na azt figyeltem meg, ha a barból bemegyek a wild territoryra akkor egy kis idQ után elkezd éhezni a karakter és hiába etetem újra éhes lesz, amíg el nem fogy a kajám. Ez bug vagy mod okozhatja (trader, quest, 170kilo)?
Valaki segítsen kérem, mert így játszhatatlan.
Újra is telepítettem nem használt.
dezodor":3pmjfh3y mondta:ez nem bug, ezt direkt csinálták így, ha be akarsz menni a stadionba, akkor a bejárattól jobbra vagy balra a rácsos kapuknál tudsz bemenni, de utána ki is kell jönni mert ott nincs spawnpoint...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.