zombikiller
New Member
nekem ebből a pokerbő elegem van most kerestem agropromba és semmi.......... csak 3 bloodsucker XD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Az nem jó...a legelsőnél kezd bóklászni :roll:zombikiller":2ru0cqah mondta:TakiHUN":2ru0cqah mondta:Mondom nem véletlen, mer eddig 2x is megvolt....legyakod a kutyákat, felveszed a jutalmat, és egy dutys elkezd ott sétálni ahol a kutyák voltak...annál van groza
Most vagy lelövöd és magadrauszítod a duty-t vagy elmész garbageba aztán vissza, és azt látod hogy szegény barmot széttépik a kutyák...
LOL akkor megcsinálom ötötdikre is azt a küldit XD
Bloody Fox":17ipxnqb mondta:arénában ha grántáttal sikerül lerobbantani a nézőtérről egy emberkét az nagyon lol, próbáljátok ki. ülő helyzetben fekszik a földön és motyog valamit. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez sajnos az alphákban is jelen van. Nem tudták megoldani a srácok ezt a hibát.zombikiller":1wh27w4y mondta:én néha a hulláknál meg azt veszem észre hogy a lábuk ki van világosodva (főleg a katonáknál)
Egyszer én is egy házból valami éktelen zajt hallottam, bementem és egy hulla a lábával egy hordót "rugdosott". De tényleg nagyon hangosan! :shock:dezodor":14dj7tac mondta:én még nem tapasztaltam ilyet... csak a hullaremegést beakadáskor, az vicces,de nálam a textúrák megvannak
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.