Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Tibi":13ueogap mondta:4 moonlighttal mennyire gyorsan fárad ki? Vagy egyáltalán elfárad?![]()
Tibi":11knaral mondta:Abban biztos voltam, de akkor 50 kiló alatt egyáltalán nem fárad ki?
TakiHUN":3ha5bnls mondta:A Freedomosok fegyverraktárát befoglaltam, és oda gyűjtöm a cuccokat(egyik dobozba a fegyvereket a másikba ruhát, artifactot, lőszert stb-t...)Calavera":3ha5bnls mondta:Egyébként az mit jelent hogy a warehouse-ba gyűjtögetni?
Még nem sokat szedtem össze(nem úgy mint pár hete, az első végígjátszásnál...asszem 430Kg cucc volt ott összesen... 8) ) de tuningolt fegyókból már van pár(ezek csak a tuningos fegyók):
[...]
(a Fort15 és a nagyobb tűzgyorsaságú AK-74/2-őn kívűl az összeset itt találtam)
Más:
Nem tudjátok hogy Wolf-al eredetileg hol lehet találkozni, mert én összekevertem az alaptáborban lévő ipsével...
nagycsupor69":3w48jge7 mondta:50 kiló alatt még flashel se fárad ki, 50 kg feltt is lassan ,5 moonlgihtal 55 kilóval egy haver elsprintelt agropomtól barig![]()
Más lőszerre bármit át lehet alakítani ,csak tárat kell cserélni a "z" betűvel.bg_":h0apdors mondta:tuningolt fegyvert csak találni lehet, ezeket jelzik kis zöld nyillal.
ez a tuning lehet a tűzgyorsaság növelése, hangtompító, távcső, tárkapacitás növelése, más lőszerre átalakítás...
te magad csak annyit tuningolhatsz, hogy az alapfegyverre teszel hangtompítót, gránátvetőt, vagy távcsövet....már ha találsz az adott fegyverre valót
bg_
Tibi":2ndj24n2 mondta:4 moonlighttal mennyire gyorsan fárad ki? Vagy egyáltalán elfárad?![]()
Dozer":3nzqy5h5 mondta:Sziasztok
Gondom van.....az agyperzselőt kéne kiiktatnom de ha belepek a zonajaba 1 percen belül engine crash-el elszáll a progi...a progi eredeti nem tört. patch fent van tud valaki megoldást?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.